grazu
ypac skarute-man olimpiada primine,kai viko tuometinej TSRS-as dar zinoma maza buvau,bet va meskuti olimpini atsimenu po siai dienai.tad skarutes ne meskutis,o data-1980,primine sita olimpiada
idomus papuosaliukai labai,ypac su tuo juodu akmenuku-ar jis naturalus?
mylittleprincess - prisiminimams sužadinti
To papuošalo aš neparduodu...
To papuošalo aš neparduodu...
Dar oasidalinsiu vienu adresu Vilniuje: boutikas MONO Rudininku g. Skaiciau zurnale, kad tai dizaineriu vintage parduotuvyte. Patikrinau. Rubeliai tikrai labai grazus, kainos hmm hmmm. 1000- 3000 ir gal daugiau (tiesa, baltinukai buvo uz 400). Rubai nenesioti. Tik nesu tikra, ar ten vintage . Labai trumpai uzlekiau, nespejau istyrinet ir aplinka nebuvo labai svetinga. Bet man pasirode, kad jie keliu metu senumo gali buti kai kurie... Nzn, nesu didele zinove, bet turint omeny laikotarpius kazkaip ju neatsekiau. Tai va.
Ziurekit mergaites koks KONKURSAS! Gal rysites sudalyvauti
http://foto.delfi.lt...est-gallery/63/
http://foto.delfi.lt...est-gallery/63/
QUOTE(Grazus Vardas @ 2009 03 13, 11:02)
jau dalyvaujam
Zvirbli, kad man regis tu esi labai smulkute ir pas mane toks isitikinimas, kad smulkiu zmoniu realiai sustorinti neimanoma, na gal bishki ir stambesne atrdoysi, bet labai labai nedaug, o nesiojant S dydi, nemanau,kad tas turi dideles reikshmes
perziurejau konkurso nuotraukas, daugiau negu puse tai isvis nesamones
aga,kazkaip idomiai zmones supranta ta vintage
aha, ziuriu ir galvoju gal cia as blogai suprantu vintage, nu nes tokiu jau prideta o man gincherry derinukas su raudona taskuota palaidine toks mielaaaaas oo, koks fainas prizas laukia tikekimes laimetoja parodys ka isigijo
o koks prizas
juolab manau,jei daugiau geru nuotrauku nebus, gin turi kazkiek sansu
o labiausiai patiko parudavus fyfa su atlasiniais baltinukais ir juodu kazkuo, vintage
juolab manau,jei daugiau geru nuotrauku nebus, gin turi kazkiek sansu
o labiausiai patiko parudavus fyfa su atlasiniais baltinukais ir juodu kazkuo, vintage
jeigu kas nors ir ides,tai manau tam zmogui vistiek jokiu sansu laimet
na kodel nera sansu? visa gimine "pastrojini" kad balsuotu ir pribalsuos