Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage stiliaus drabužiai ir aksesuarai

QUOTE(Zvirblis @ 2009 03 08, 21:47)
Ir as suknelem sergu  lotuliukas.gif . Materiolas - sintetika... nebuvo kitokiu tarybiniais laikai  blink.gif

nu jo... spalvos ir rastai puikieji, o nesiot nelabai gaunasi... verysad.gif
ryt pasistengsiu imest ir as savo mamos dvi sukneles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2009 03 08, 22:47)
Ir as suknelem sergu  lotuliukas.gif . Materiolas - sintetika... nebuvo kitokiu tarybiniais laikai  blink.gif

Na, tie sintetiniai rūbeliai, tai amžini bigsmile.gif jie ir neblunka, neišsitampo smile.gif Ilgaamžiai lotuliukas.gif
Drįsiu paprieštaraut, mano močiutė ir mama ir šilkinių suknelių turėjo, ir ne tik ax.gif Ir dar kokių bigsmile.gif Mamos kelis kostiumėlius turiu, fantastiniai bigsmile.gif Jų už jokius pinigus neparduočiau ir neparduosiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorette @ 2009 03 08, 22:17)
Na, tie sintetiniai rūbeliai, tai amžini bigsmile.gif jie ir neblunka, neišsitampo smile.gif Ilgaamžiai lotuliukas.gif
Drįsiu paprieštaraut, mano močiutė ir mama ir šilkinių suknelių turėjo, ir ne tik ax.gif  Ir dar kokių bigsmile.gif Mamos kelis kostiumėlius turiu, fantastiniai bigsmile.gif  Jų už jokius pinigus neparduočiau ir neparduosiu schmoll.gif

tai bent imesk akis paganyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 03 09, 21:26)
tai bent imesk akis paganyt mirksiukas.gif

Kada nufotografuosiu, įmesiu smile.gif
Atsakyti
na, naftalino gerbėjos, reikia temą gaivint drinks_cheers.gif

Ką gero turit?
Kokių gerų vaizdelių?

Šian išvedžiau į dienos šviesą savo margus humanos marškinaičius... kartu su plačiais džinsais ir juodu cardi. bet graziausiai jie butu be jokio cardi. Ir ką supratau? Kad man truputį neramu dėvėti vintage... T.y. rankines, batus, aksesuarus nešoju nuolat, o va nuo drabužiukų esu atpratus - darbas neleidžia... Tai reikėjo įveikt save lotuliukas.gif .

O čia mano nauja sūūūūknė. Dar viena lotuliukas.gif . Tik reikia jai korekcijų.

user posted image

user posted image

dar turiu tokias tokia tokias nuostabias basutes (Halston mados namų apie 70ųjų) ir šiek tiek mažos - na toookios jau miniatiūrinės - telpa į dukros batų dėžutę biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
dar turiu klausimą - kokį gėrį galima sukurpti iš šito sijono? pirksu dėl medžiagos - ji storas barchatas. o jau man spalvos

user posted image
Atsakyti

Kaip suknele zadi taisyt? smile.gif Suknele man nelabai, toks truputi chalaciukas atrodo blush2.gif biggrin.gif

O va sijonas nuostabus, ka jame nori keisti? nebent ilgi smile.gif ar tu cia su kuo derinti nori suzinot? smile.gif
Atsakyti
zvirblis, o suknes is to sijono neiseitu? biggrin.gif trumputes tokios. daili medziagyte blush2.gif

gal zinot,kur dingo tema apie blogus? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 11 kovo 2009 - 22:25
QUOTE(sygyta @ 2009 03 11, 22:22)
gal zinot,kur dingo tema apie blogus? blink.gif

Žinom,žinom dirol.gif ir tikimes,kad ieškot jos,kad savo nuorodą idėtumėt cool.gif
Ar štos ieškai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sensi: 11 kovo 2009 - 22:56
QUOTE(Sensi @ 2009 03 11, 23:55)
Žinom,žinom  dirol.gif ir tikimes,kad ieškot jos,kad savo nuorodą idėtumėt cool.gif
Ar štos ieškai?

kokia savo nuoroda? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jau radau, dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2009 03 11, 22:57)
kokia savo nuoroda? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kokią,kokią... aišku,kad labiausiai lankomą blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
zvirbli, Tau sarafanas išeitų rolleyes.gif
nenori pabandyti smile.gif
Atsakyti
Atidžiai skaičiau visą temą blush2.gif
Pasirodau su savo vintage ax.gif

Natūralios odos rankinukas, 1954 - ieji
user posted image
user posted image

Natūralios odos rankinukas, 1980 - ieji
user posted image

Papuošalai
user posted image

Tie patys iš arti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image

Skarelė
user posted image
user posted image

Ne viskas čia ax.gif Bet jie buvo arčiausiai.
Parduodamus įkelsiu į Skelbimus 4u.gif
Atsakyti