Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage stiliaus drabužiai ir aksesuarai

QUOTE(mylittleprincess @ 2009 03 06, 21:53)
gavau savo svarkeli-dabar jau per tamsu,nieko nebus su nuotraukom-bet esu patenkinta-reiks tik siek tiek kosmetinio atnaujinimo ir galesiu nesiot wub.gif

bus smalsu pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virgiux @ 2009 03 06, 20:10)
bus smalsu pamatyti  mirksiukas.gif

rodos 2psl sios temos idejus buvau-tai lygiai,kaip ir toj nuotraukoj ir dydis super tinka thumbup.gif
belieka sumastyt,prie ko ji nesiosiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 03 06, 22:21)
rodos 2psl sios temos idejus buvau-tai lygiai,kaip ir toj nuotraukoj ir dydis super tinka thumbup.gif
belieka sumastyt,prie ko ji nesiosiu g.gif

jau paziurejau smile.gif ne pagal mane, bet grazu mirksiukas.gif
Atsakyti

siandien tuos pacius papuosalu pardavejus uztikau Kaziuko mugej Kaune, tai su drauge kadangi buvau galejau labiau apziuret, tikrai graziu daikteliu buvo ir buvo tas pats pakabukas, kuris bazej kainavo 50 lt., tai siandien paprashiau drauges, kad uzklaustu, tai siandien jo kaina buvo 20 hihihi.gif
Atsakyti
Gin kurioje mazdaug vietoje jie buvo? as siandien praejau, bet lyk ir nemaciau.. Centre gyvenu, tai ryt nubegciau paziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazelle @ 2009 03 07, 21:06)
Gin kurioje mazdaug vietoje jie buvo? as siandien praejau, bet lyk ir nemaciau.. Centre gyvenu, tai ryt nubegciau paziureti smile.gif

jie buvo metropolio patalpose mirksiukas.gif
Atsakyti
įdėjau šį tą čia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 03 08, 15:50)
įdėjau šį tą čia wink.gif

Su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif

Nuostabus rankinukas ir sage thumbup.gif
Atsakyti
Aj buvau siandien i Metropoli nulekus, tai moteriske brangininke tikrai, uz viena sage simto paprase, uz mazucius auskariukus irgi tiek pat g.gif Reiks dar iki bazes nueiti, dar atpigs hihihi.gif Su mama snekejom, kad gal jai ir apsimoka, jei per diena koks vienas zioplys uz tiek perkantis atsiranda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazelle @ 2009 03 08, 20:31)
tai moteriske brangininke

neretai kainos pagal veidą nustatomos doh.gif
matyt buvai tiek verta biggrin.gif
Atsakyti
Ir as suknelem sergu lotuliukas.gif . Materiolas - sintetika... nebuvo kitokiu tarybiniais laikai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 03 08, 22:29)
neretai kainos pagal veidą nustatomos doh.gif
matyt buvai tiek verta biggrin.gif

As labai juvelyrika megstu, tai manau cia is mano ziedu ir auskaru tokia kaina isskaite biggrin.gif
Atsakyti