Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage stiliaus drabužiai ir aksesuarai

QUOTE(sviecia @ 2009 03 02, 13:03)
Sveikos, merginos.
Noreciau pasidalinti puikia nuoroda: vintage drabuziai
As jau nusipirkau viena suknele  ax.gif  laukiu siuntinio

Aš nesuprantu, kaip ten su tais dydžiais yra, kad tokie skirtingi, o visi ant tos pačios moters daugiau mažiau gražiai atrodo.. g.gif Ji ir į 4-6 telpa ir 20-22 gerai ant jos žiūrisi.. Ten gal su dydžiais kas nors netvarkoj ar ji pati labai universali (pasididina-pasimažina)? lotuliukas.gif Kažkaip atrodo, kad jei tokį didelį jai drabužį nugaroj segtukais susegsi, vis tiek per pečius ar krūtinę matysis, kad netinka.. Nu tikrai nesuprantu doh.gif

O zaRAzos smeigtuką su kamėja aš irgi švarko atlape mielai nešiočiau wub.gif jei anksčiau jis buvo vien tik skrybėlėms skirtas, tai dabar, mačiau, kai kurios auksarankės spec. tokias sages gamina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chuliganka: 03 kovo 2009 - 16:15
QUOTE(Chuliganka @ 2009 03 03, 17:13)
Ji ir į 4-6 telpa ir 20-22 gerai ant jos žiūrisi..

Stebuklai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazelle @ 2009 03 03, 15:48)
Zmonyte lauksim fotosesijos  smile.gif

Nooooorim fotosesijos drinks_cheers.gif

As va gera parduotuvyte radau. Arba graziai viskas sufotkinta, arba daiiktai labai tvarkingi (itariu labiau pirmas variantas). 1 suknele papirkau, pasirodysiu, kai ateis:

http://stores.ebay.c.../icecoolvintage
Atsakyti
QUOTE(Gazelle @ 2009 03 03, 15:48)
Zmonyte lauksim fotosesijos  smile.gif

aha, kai pagaliau pavyks man savo blog'ą pasidaryti...
aną sav bandžiau viena, nifiga neišėjo. kažkokių serverių reik dar kažko...bla bla bla..
jau kai sukursiu "namus" tai padarysiu savo vintažo fotosesiją smile.gif

va mačiau Gin jau pasidarė, aš ten pat noriu, bet jaučiuteks MB prašyti, nes su IT aš nedraugauju visai doh.gif
Atsakyti
pavyko thumbup.gif čia bus mano namai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 03 02, 16:49)
Stichija, vadinas ash buvau teisi, man apskritai labai nepatinka kai kaina pagal zmogu nustato  schmoll.gif nors papuosaliuku tikrai dailiu ten yra smile.gif

tai eidamos sagiu pirkt, apsirenkit belekaip biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Chuliganka @ 2009 03 03, 18:13)
Aš nesuprantu, kaip ten su tais dydžiais yra, kad tokie skirtingi, o visi ant tos pačios moters daugiau mažiau gražiai atrodo.. g.gif Ji ir į 4-6 telpa ir 20-22 gerai ant jos žiūrisi.. Ten gal su dydžiais kas nors netvarkoj ar ji pati labai universali (pasididina-pasimažina)? lotuliukas.gif Kažkaip atrodo, kad jei tokį didelį jai drabužį nugaroj segtukais susegsi, vis tiek per pečius ar krūtinę matysis, kad netinka.. Nu tikrai nesuprantu doh.gif 

esu macius kazkada foto sukneles, dydis 16 gal buvo, tai nugaroj prisegta buvo. tik idomu kai nugara fotkina, tai prieki prisega? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2009 03 03, 09:03)
Pabaliuose ax.gif Dar Rietave reiktu kada pabuvot g.gif

aš porą kartų vasarą Rietave lankiausi tai yra tik kokie pora stalų su papuošalais, bet sendaikčiai ten didoki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2009 03 03, 14:45)
Nooooorim fotosesijos  drinks_cheers.gif

As va gera parduotuvyte radau. Arba graziai viskas sufotkinta, arba daiiktai labai tvarkingi (itariu labiau pirmas variantas). 1 suknele papirkau, pasirodysiu, kai ateis:

http://stores.ebay.c.../icecoolvintage

gal ir nebloga,ale nemoku istrizai ziuret-negi neimanoma buvo normaliu kampu sudet nuotrauku-man taip ziurint kakla paskaudo doh.gif lotuliukas.gif

paprasiau mamos,kad neismestu savo senu sukneliu ir batu bei karoliu,kai grysiu i LT-reiks pasidaryt fotosesija smile.gif

Atsakyti
Na va ir SM jau galima pasiprekinti - tad kraukit savo gėrius čia (tema ne mano kurta lotuliukas.gif ):

http://www.supermama...;#entry24684829

As itariu ten desiu savo geleta suknele - nekokia is manes romantike. Beje, vel buvau kandyje - repertuaras atnaujintas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2009 03 04, 18:03)
Na va ir SM jau galima pasiprekinti - tad kraukit savo gėrius čia (tema ne mano kurta  lotuliukas.gif ):

http://www.supermama...;#entry24684829

As itariu ten desiu savo geleta suknele - nekokia is manes romantike. Beje, vel buvau kandyje - repertuaras atnaujintas  thumbup.gif

aga,maciau,tik idomu,ar atsiras dedanciu,nes vintage,tai ne dior arba VS mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 03 04, 22:29)
aga,maciau,tik idomu,ar atsiras dedanciu,nes vintage,tai ne dior arba VS mirksiukas.gif  biggrin.gif

na mes sudesim lotuliukas.gif
Atsakyti
gavau savo svarkeli-dabar jau per tamsu,nieko nebus su nuotraukom-bet esu patenkinta-reiks tik siek tiek kosmetinio atnaujinimo ir galesiu nesiot wub.gif
Atsakyti