Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage stiliaus drabužiai ir aksesuarai

QUOTE(GinCherry @ 2009 02 28, 22:22)
Kaip supratau tai tie papuosalu prekiautojai tai tik savaitgaliais buna, nes moteris kazkokia pirko kazka, rinkosi tarp 2 dalyku, tai sako imkit viena siandien, o apie kita pagalvokit ir ryt ateisit.Pardavejai vyras ir moteris, abu rusai smile.gif Be tikrai grozybiu turejo, nors ten viska suziuret turbut neimanoma smile.gif

Tu teisi, kad jie pagal apsirengima kaina nustato sad.gif Issirinkau viena sage, tokia raudona raudona, paklausiau kiek, sako 200 litu blink.gif doh.gif , o sege tai na vintazine, tarybine, bet net nesidabrine..... O paskui as dar ten sukiojausi, tai kitiem jau ta sage kainavo 50 doh.gif , bet vistiek prie vyro nebuciau net uz 10 pirkus, net jis " vintazo " nesupranta blush2.gif
Atsakyti
200 blink.gif Nieko sau turgelis doh.gif Reiks eit apsiredzius kaip turgaus mergai ir deretis del 10 litu lotuliukas.gif
Atsakyti

Stichija, vadinas ash buvau teisi, man apskritai labai nepatinka kai kaina pagal zmogu nustato schmoll.gif nors papuosaliuku tikrai dailiu ten yra smile.gif
Atsakyti
nu joa-uz sage 200lt doh.gif blink.gif
nebent ji butu 19a ir sidabrine arba auskine-tada dar suprasciau.o kad sitaip dar kainas nustatineja-tai visiskai absurdas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sviecia @ 2009 03 02, 12:03)
Sveikos, merginos.
Noreciau pasidalinti puikia nuoroda: vintage drabuziai
As jau nusipirkau viena suknele  ax.gif  laukiu siuntinio

Radau vakar sita parduotuve. Man pas ja brangoka g.gif
Atsakyti
Zaraza, o kiek tavo sege kainavo?
Atsakyti
QUOTE(terranova @ 2009 03 01, 20:58)
ZaRaZa kokiam cia sendaikciu turguj papirkai?  g.gif Grazi kameja  wub.gif

Pabaliuose ax.gif Dar Rietave reiktu kada pabuvot g.gif

QUOTE(olialiaa @ 2009 03 02, 23:53)
Zaraza, o kiek tavo sege kainavo?

Nepagailejau 25Lt uz tokia mazute kameja.
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2009 03 03, 09:03)
Pabaliuose ax.gif Dar Rietave reiktu kada pabuvot g.gif
Nepagailejau 25Lt uz tokia mazute kameja.

tada gut smile.gif paskaicius kokios kainos, isigandau kad ir tavo tiek kainavo biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 03 03, 12:21)
tada gut smile.gif  paskaicius kokios kainos, isigandau kad ir tavo tiek kainavo  biggrin.gif  smile.gif

tai pirkta visiskai skirtingose vietose smile.gif

ash zarazos sages negirsiu, nes nemegstu kameju kazkodel blush2.gif viena sage turejau su kameja, bet ir ta draugei atidaviau, berods net spalvishkai tokia pat kaip tavishke buvo smile.gif
Atsakyti
o kelintadieniais rietave tas sendaikciu turgus buna? ar ten parduotuvee? mano kaimas netoli reiktu kada uzvaziuot jei jau ten tokiu lobiu buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiva88 @ 2009 03 03, 13:25)
o kelintadieniais rietave tas sendaikciu turgus buna? ar ten parduotuvee? mano kaimas netoli reiktu kada uzvaziuot jei jau ten tokiu lobiu buna  smile.gif

Nezinau, ka gero Rietave galima rast. Sekmadieniais ten turgus buna ir tam tikrose eilese sendaikciais prekiauja. Kartais net tie patys pardavejau, kurie sestadieni Siauliuose buna.
Atsakyti
esu vasara buvusi keliskart Rietave, uš ten old scoolini baltą dviratį parsivežiau wub.gif irgi Vintažinis bet idealus- kaip naujas wub.gif
dėl papuošalų tai nemažai chlamo ten. ir kaina irgi palei veidą..
vaikišką lovytę (nėščia buvau) norėjo už 300 .baloj stovėjo, siuabas, molinom kojom, tik kad splava man patiko.... durniukai sakau- nauj atiek kainuoja...

ji eten kainose nesigaudo, nes i parduotuves nevaikšto, tai daug ant ko kainos užlektos. MB plokšteles ten kartais perka, tai syki siūlė po 10lt-20lt doh.gif ir dar tokias nevisai...
nu žodž. ebay pigiau.

baldus nesveikai parduoda brangiai.

bet šią vasarą kai atšils važiuosiu ... man patinka kartais kokių nesamonių randi. rolleyes.gif

MB nupirkau senovinš vissiškai naują mikrofoną wub.gif

na reikia susibausti-padaryti fotosesiją savo daiktų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm♥nytė: 03 kovo 2009 - 15:39