Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage stiliaus drabužiai ir aksesuarai

Tai tas pagaliukas ten kazkur skrybeleje uzsikisa? Labai sunku susigaudyti, kai is nuotraukos nesimato tikru matmenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 03 01, 16:32)
tai sege ir yra smile.gif bet tokio tipo seges budavo segamos i skrybeles dazniausiai smile.gif

Bet as planuoju segt i atlapa arba i skarele ax.gif Cia vienas ir tu atveju, kai man labai daikto reik, bet ka su juo daryt dar nesugalvojau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gazelle @ 2009 03 01, 17:00)
Tai tas pagaliukas ten kazkur skrybeleje uzsikisa? Labai sunku susigaudyti, kai is nuotraukos nesimato tikru matmenu  g.gif

Matmenys jos tai geras sprindis kazkur. Tas galiukas nusimauna ir adata viduj ax.gif Pardaveju sakiau, jog i antgali nuodu prisipilsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2009 03 01, 15:14)
Ir cia parodysiu, ka sendaikciuose sestadieni nusipirkau ax.gif

superine sege thumbup.gif labiau, gal smeigtukas, bet vistiek thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 03 01, 16:32)
tai sege ir yra smile.gif bet tokio tipo seges budavo segamos i skrybeles dazniausiai smile.gif

ne i kakliaskares? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2009 03 01, 16:45)
ne i kakliaskares? g.gif

manau, kad nea, linkusi sutikti su Gin, kad i skrybeles smile.gif smeigtuku deka skrybeliu nenupusdavo vejas mirksiukas.gif
Atsakyti

Sygyta, jau Virgiux atsake kokia paskirtis ju budavo smile.gif Butent jos "prilaikydavo" skrybeles ant galvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 03 01, 18:52)
Sygyta, jau Virgiux atsake kokia paskirtis ju budavo smile.gif Butent jos "prilaikydavo" skrybeles ant galvos smile.gif

o prie ko laikydavosi? plauku blink.gif
na as tiesiog atsimenu labai senai, dirbau rubu nuomos salone, tai tokius smeigtukus naudodavo vyrams kakliaskarese g.gif
Atsakyti
Zvirbli man abu labai grazus rasciau prie ko nesiot wub.gif
ZaRaZa kokiam cia sendaikciu turguj papirkai? g.gif Grazi kameja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2009 03 01, 18:17)
o prie ko laikydavosi? plauku blink.gif
na as tiesiog atsimenu labai senai, dirbau rubu nuomos salone, tai tokius smeigtukus naudodavo vyrams kakliaskarese g.gif

prie plauku, nes prie galvos butu gan skausminga hihihi.gif 4u.gif yra ir vyrams smeigtukai kaklaskarems, bet abejoju, kad sis toks smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.
Noreciau pasidalinti puikia nuoroda: vintage drabuziai
As jau nusipirkau viena suknele ax.gif laukiu siuntinio
Atsakyti
QUOTE(sviecia @ 2009 03 02, 10:03)
Sveikos, merginos.
Noreciau pasidalinti puikia nuoroda: vintage drabuziai
As jau nusipirkau viena suknele  ax.gif  laukiu siuntinio

dairiausi ir as po sia parde,tik mano dydziu,tai kas man grazu,nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 03 02, 13:12)
dairiausi ir as po sia parde,tik mano dydziu,tai kas man grazu,nera verysad.gif

na jo...
pastebejau kad jos kolekcijos daznai papildomos...
Atsakyti