Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage stiliaus drabužiai ir aksesuarai

Keliu tema i virsu smile.gif

Informacija kaunietem smile.gif Siandien buvau uzsukus i baze, tai ten savaitgaliais vyksta sendaikciu turgelis ir yra vieni pardavejai, kurie prekiauja vien papuosalais, tai papuosalu kokie 4-5 stalai, labai duag ir ivairiu, akys apraibo, tik man kainos nepatiko, nes atrodo, kad nustato i zmogu paziureje smile.gif
Atsakyti
Gin O ten tik savaitgaliais? ir sekmadieniais?

As pernai vis matydavau, bet galvojau, kad dar jiems per salta vel rinktis.
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 28, 20:07)
Keliu tema i virsu smile.gif

Informacija kaunietem smile.gif Siandien buvau uzsukus i baze, tai ten savaitgaliais vyksta sendaikciu turgelis ir yra  vieni pardavejai, kurie prekiauja vien papuosalais, tai papuosalu kokie 4-5 stalai, labai duag ir ivairiu, akys apraibo, tik man kainos nepatiko, nes atrodo, kad nustato i zmogu paziureje smile.gif

jau senai ten toks turgelis yra-as pries daugiau nei du metus ten buvau-tai maciau,kad prekiauja sendaikciais keli staliukai tarp rytu ir vakaru rampu.
aga,vadinasi tu atrodei,kaip galima gera pirkeja-norejo isplest kuo daugiau doh.gif mirksiukas.gif
va,jei as paklausiciau-turbut po 2lt pasiulytu uz kiekviena lotuliukas.gif
jei ka-tai cia juokauju...
gavau siandien savo tasiuka-buvau anksciau imetus,su drambliukais-super thumbup.gif
ir dar pirstinaites pirkausi
user posted image

dar kalbejau su mama,tai pasakiau,kad savo senus daikciukus paliktu,neismestu,ruosiames sia vasara i LT,tai padarysiu foto,ka ji sukaupus. ir kalbejau del ilgiu-taip,ji irgi nesiojo tokius mini mini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazelle @ 2009 03 01, 00:16)
Gin O ten tik savaitgaliais? ir sekmadieniais?

As pernai vis matydavau, bet galvojau, kad dar jiems per salta vel rinktis.

o 7dienis ne savaitgalis? biggrin.gif Kaip supratau tai tie papuosalu prekiautojai tai tik savaitgaliais buna, nes moteris kazkokia pirko kazka, rinkosi tarp 2 dalyku, tai sako imkit viena siandien, o apie kita pagalvokit ir ryt ateisit.Pardavejai vyras ir moteris, abu rusai smile.gif Be tikrai grozybiu turejo, nors ten viska suziuret turbut neimanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 28, 23:22)
o 7dienis ne savaitgalis? biggrin.gif

Savaitgalis savaitgalis, tik tikslinuosi biggrin.gif
Atsakyti

mylittleprincess, turgelis tai tikrai yra senai, bet ash kalbu apie tai, kad atsirado pardavejai, kurie pardavineja vien papuosalus ir dar ju ten tokia galybe smile.gif nes dauguma tai monetas, zenkliukus pardavineja ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 28, 20:30)
mylittleprincess, turgelis tai tikrai yra senai, bet ash kalbu apie tai, kad atsirado pardavejai, kurie pardavineja vien papuosalus ir dar ju ten tokia galybe smile.gif nes dauguma tai monetas, zenkliukus pardavineja ir pan smile.gif

na,gal,nesigyncisiu,bet kai as paskutini karta buvau-tai visko galejai ten pas juos rats-net ir sena,rusu armonika bigsmile.gif
Atsakyti

na, matau vis tiek nesupratai ka norejau pasakyti, na ir tiek to mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Reikes kita savaitgali apsilankyt "baziukuose" - taip vadindavom seniau biggrin.gif . Turgely esu buvus - pirkau ten savo mylima olimpini meskiuka (zenkliuka), bet tada tikrai labiau monetos, seni rakandai ir daug zalvario buvo... Papuosalu neeee..

Imetu savo pora marskinuku, papirktu traku humanoj. Gaila, kiek patrinti, tai net nezinau, ar nesiosiu g.gif

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

O cia gal dar nematyta - super man: sudeta pagal laikotarpius ir foto autentiskos:

http://flickr.com/ph...57610799836943/
Atsakyti
Ir cia parodysiu, ka sendaikciuose sestadieni nusipirkau ax.gif
user posted image
Atsakyti
Zaraza o kas ten? mastau.gif Pirma maniau, kad sage, bet pavaziavus puslapiui tas kotelis islindo.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazelle @ 2009 03 01, 17:22)
Zaraza o kas ten? mastau.gif Pirma maniau, kad sage, bet pavaziavus puslapiui tas kotelis islindo....  unsure.gif

tai sege ir yra smile.gif bet tokio tipo seges budavo segamos i skrybeles dazniausiai smile.gif
Atsakyti