Keliu tema i virsu
Informacija kaunietem Siandien buvau uzsukus i baze, tai ten savaitgaliais vyksta sendaikciu turgelis ir yra vieni pardavejai, kurie prekiauja vien papuosalais, tai papuosalu kokie 4-5 stalai, labai duag ir ivairiu, akys apraibo, tik man kainos nepatiko, nes atrodo, kad nustato i zmogu paziureje
Gin O ten tik savaitgaliais? ir sekmadieniais?
As pernai vis matydavau, bet galvojau, kad dar jiems per salta vel rinktis.
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 28, 20:07)
Keliu tema i virsu
Informacija kaunietem Siandien buvau uzsukus i baze, tai ten savaitgaliais vyksta sendaikciu turgelis ir yra vieni pardavejai, kurie prekiauja vien papuosalais, tai papuosalu kokie 4-5 stalai, labai duag ir ivairiu, akys apraibo, tik man kainos nepatiko, nes atrodo, kad nustato i zmogu paziureje
jau senai ten toks turgelis yra-as pries daugiau nei du metus ten buvau-tai maciau,kad prekiauja sendaikciais keli staliukai tarp rytu ir vakaru rampu.
aga,vadinasi tu atrodei,kaip galima gera pirkeja-norejo isplest kuo daugiau
va,jei as paklausiciau-turbut po 2lt pasiulytu uz kiekviena
jei ka-tai cia juokauju...
gavau siandien savo tasiuka-buvau anksciau imetus,su drambliukais-super
ir dar pirstinaites pirkausi
dar kalbejau su mama,tai pasakiau,kad savo senus daikciukus paliktu,neismestu,ruosiames sia vasara i LT,tai padarysiu foto,ka ji sukaupus. ir kalbejau del ilgiu-taip,ji irgi nesiojo tokius mini mini
QUOTE(Gazelle @ 2009 03 01, 00:16)
Gin O ten tik savaitgaliais? ir sekmadieniais?
o 7dienis ne savaitgalis? Kaip supratau tai tie papuosalu prekiautojai tai tik savaitgaliais buna, nes moteris kazkokia pirko kazka, rinkosi tarp 2 dalyku, tai sako imkit viena siandien, o apie kita pagalvokit ir ryt ateisit.Pardavejai vyras ir moteris, abu rusai Be tikrai grozybiu turejo, nors ten viska suziuret turbut neimanoma
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 28, 23:22)
o 7dienis ne savaitgalis?
Savaitgalis savaitgalis, tik tikslinuosi
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 28, 20:30)
mylittleprincess, turgelis tai tikrai yra senai, bet ash kalbu apie tai, kad atsirado pardavejai, kurie pardavineja vien papuosalus ir dar ju ten tokia galybe nes dauguma tai monetas, zenkliukus pardavineja ir pan
na,gal,nesigyncisiu,bet kai as paskutini karta buvau-tai visko galejai ten pas juos rats-net ir sena,rusu armonika
Reikes kita savaitgali apsilankyt "baziukuose" - taip vadindavom seniau . Turgely esu buvus - pirkau ten savo mylima olimpini meskiuka (zenkliuka), bet tada tikrai labiau monetos, seni rakandai ir daug zalvario buvo... Papuosalu neeee..
Imetu savo pora marskinuku, papirktu traku humanoj. Gaila, kiek patrinti, tai net nezinau, ar nesiosiu
O cia gal dar nematyta - super man: sudeta pagal laikotarpius ir foto autentiskos:
http://flickr.com/ph...57610799836943/
Imetu savo pora marskinuku, papirktu traku humanoj. Gaila, kiek patrinti, tai net nezinau, ar nesiosiu
O cia gal dar nematyta - super man: sudeta pagal laikotarpius ir foto autentiskos:
http://flickr.com/ph...57610799836943/
Ir cia parodysiu, ka sendaikciuose sestadieni nusipirkau
Zaraza o kas ten? Pirma maniau, kad sage, bet pavaziavus puslapiui tas kotelis islindo....
QUOTE(Gazelle @ 2009 03 01, 17:22)
Zaraza o kas ten? Pirma maniau, kad sage, bet pavaziavus puslapiui tas kotelis islindo....
tai sege ir yra bet tokio tipo seges budavo segamos i skrybeles dazniausiai