Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage stiliaus drabužiai ir aksesuarai

as va,UK,tiksliau,skotijoj,vis pasivaikstau arba po sendaikciu turgu(jei mb paveza lotuliukas.gif ) arba po charity parduotuveles-ten kartais tokiu daikciuku gali rast,kad tikrai,galima pavadint vitage.pvz isigyjau daikta-idesiu kada foto,jei kam bus idomu,net nezinau,kaip pavadint,stiklinis,dekoracija,puosta piesinukais,ranku darbo,net nezinau kaip vadint ji,bet mano anyta,kai pamate-man visa laika galva uze,kad ji padovanociau lotuliukas.gif doh.gif o as ne-sakau,tikrai daugiau niekur tokio nerasiu ir uz tokia kaina biggrin.gif
Atsakyti
tai būtinai įdėk smile.gif
mane tokie visokie dalykiukai taip žavi ir taip miela, kai randi kokį niekutį įdomų netikėtai. Kauno Aleksoto turguj bent jau anksčiau, tai pasitaikydavo daug įdomybių, gaila, kad senai nesilankiau, nžn padeties dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(VR999 @ 2009 02 12, 23:13)
O toje parduotuveje Arkliu g. buvau ne viena syki.  smile.gif
Labai patiko, nors nieko nenusipirkau, nes ieskojau konkretaus daikto - sukneles gimtadieniui  smile.gif
Bet isimatavau visas sukneles, tokiu buvo  thumbup.gif
Tik man netiko arba modeliukas arba spalva (prapuolu joje)  lotuliukas.gif
Bet pardaveja labai maloni, paslaugi......

Bet ar tie drabuzeliai kazkiek primena seniena? ar dvelkia tuo seno daikto kvapuuu? rolleyes.gif ar ten tik zymiu dizaineriu, ar fyrmu padeveti daiktai?

QUOTE(virgiux @ 2009 02 12, 23:55)
drinks_cheers.gif  aga, arba toms, kurioms rodos, kad coco uz 1000 yra geriau ir kokybiskiau uz coco kur kainuoja 50  smile.gif  cia kalbu apie originalus, jei ka  smile.gif
o cia siaip vintage gerbejoms: ir grazu ir naudingu nuorodu daugybe  4u.gif

http://www.thecherryblossomgirl.com/

Aciu tau labai . Siandien darbe turesiu ka veikti lotuliukas.gif

QUOTE(mylittleprincess @ 2009 02 13, 01:05)
as va,UK,tiksliau,skotijoj,vis pasivaikstau arba po sendaikciu turgu(jei mb paveza lotuliukas.gif ) arba po charity parduotuveles-ten kartais tokiu daikciuku gali rast,kad tikrai,galima pavadint vitage.pvz isigyjau daikta-idesiu kada foto,jei kam bus idomu,net nezinau,kaip pavadint,stiklinis,dekoracija,puosta piesinukais,ranku darbo,net nezinau kaip vadint ji,bet mano anyta,kai pamate-man visa laika galva uze,kad ji padovanociau lotuliukas.gif  doh.gif o as ne-sakau,tikrai daugiau niekur tokio nerasiu ir uz tokia kaina biggrin.gif

Butinai imesk foto, mums visoms labai idomu ! Turiu prisipazinti, kad labai dziaugiuosi, kad apsilankote sitoje temeleje 4u.gif Ir kad vis daugiau patariate, imetate nuorodu! Dar labai saunu butu jei imestumet ir foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 11 balandžio 2010 - 14:53
smile.gif i sveikatele ir gero laiko skaitinejat-ziurinejant smile.gif
o as atimiausiu metu pasigirsiu savo vintaginiu spintu turiniu ax.gif bus proga prisiruosti pasifotkinti ir pasimaivyti viesai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(virgiux @ 2009 02 13, 00:55)
drinks_cheers.gif  aga, arba toms, kurioms rodos, kad coco uz 1000 yra geriau ir kokybiskiau uz coco kur kainuoja 50  smile.gif  cia kalbu apie originalus, jei ka  smile.gif
o cia siaip vintage gerbejoms: ir grazu ir naudingu nuorodu daugybe  4u.gif

http://www.thecherryblossomgirl.com/

blogas grazus ir nuotraukos labai idomios bei smagios, bet man pati mergina negrazi blush2.gif uz tai ir blogas ne toks mielas, jau toks paprastas ir lietuvishkas veidas blush2.gif

QUOTE(Arbuzu @ 2009 02 13, 02:16)
kad senai nesilankiau, nžn padeties dabar g.gif

aleksoto turguj ir dabar dar pardavinejama, bent jau rudeni buvo smile.gif

O del VIntage boutique, tai ten tera prabangiu firmu perparduotuve, jokiu vintage ten nekvepia, nebent vienas kitas daiktas.

Papildyta:

Bandau toliau ta bloga ziuret ir negaliu.Tokie nuostabus namai, bet toks atstumiantis veidas, kad net ziuret nesinori.Turbut nenormali ash kazkokia blush2.gif

Atsakyti
na... nepasiseke vargsei prancuzei mergaitei...... teko nelaime gimti su paprastu lietuviskos mergaites veideliu ir nekaltom akim..... lotuliukas.gif nors, kai gerai pagalvoju, seniai beteko matyti lietuvaite tokiu doru veidu g.gif matyt, cia jau prancuziu nacionaliniu bruozu tampa g.gif mmmmm.... bet man tai visai netrukdo, pasiziuriu i veidrodi ir palengveja lotuliukas.gif
Atsakyti
aga, ir dar truputi..... nenoriu izeisti, bet paziurejau pacios Gin Cherry bloga..... lotuliukas.gif labai grazus, bet gal ir nereiketu ant tos kitos Cherry taip piktai kalbeti....... panasu, kad paciai jis, oi ne naujiena lotuliukas.gif
Atsakyti
mane tai suvazejo tas psl-labai jau grazu ten viskas,pati biski prijauciu tokiems visiems niekuciams ir pan,mb kai kraustemes,sako,palik,ismesk-sakau,juokus megsti?! blink.gif doh.gif
jie nekainavo kosmarisku pinigu-po kelis £,bet man jie tokie mieli ir barngus wub.gif
net eglutes zaisliukai musu yra senoviniai-na,nezinau,kiek jie ten originaliai senoviniai,bet paveiksliukai,kaip tarpukario atvirutes wub.gif
na,ka,praset,nezinau,ar patiks,gal pasakysit,kad as nelabai suprantu ta vintage stiliu,bet man jis toks mielas
user posted image

net nezinau jo paskirties,bet man jis labai puosia lentynele wub.gif
musu namai turi siokiu tokiu senoviniu daikciuku,tik nezinau,kiek senu,nes metu neraso,nors itariu,akd bent 30m senumo tai tikrai.

ir dar,pasiskaitinejau vakar,uzejo noras,kazka isigyt tokio,ir pavyko nusipirkt ebay 60-70metu odini/zomsini svarkeli,va toki
user posted image
Atsakyti
Na kandis, kaip supratau nauju pavadinimu komisas, nuvyle :/
Pora daiktu, suteptu, nelabai idomiu.. O kainos kaip nauju. Kuisukuose galima rasti ir naujesniu, ir pigesniu, ir idomesniu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(virgiux @ 2009 02 13, 14:12)
aga, ir dar truputi..... nenoriu izeisti, bet paziurejau pacios Gin Cherry bloga.....  lotuliukas.gif  labai grazus, bet gal ir nereiketu ant tos kitos Cherry taip piktai kalbeti....... panasu, kad paciai jis, oi ne naujiena  lotuliukas.gif

kas jis? blogas? Cherry blossom bloga matau pirma karta ir ka gi man dabar daryti, kad man nemalonus jos veidas? atrodo, piktai nesnekejau tik pasidalinau savo nuomone smile.gif Juk sakau,kad namai ir foto tikrai nuostabus, bet....Kaip sakoma visiems mielas nebusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 13, 10:27)
kas jis? blogas? Cherry blossom bloga matau pirma karta ir ka gi man dabar daryti, kad man nemalonus jos veidas? atrodo, piktai nesnekejau tik pasidalinau savo nuomone smile.gif Juk sakau,kad namai ir foto tikrai nuostabus, bet....Kaip sakoma visiems mielas nebusi smile.gif

as maniau,akd cia pei vintage stiliaus subtilumus,kur ka idomaus galima rast ir pan kalbame,o ne apie kazkieno blogus-geras jis ar ne g.gif

o jei tesiant apie juos-neziurejau,sorry,paneles GinCherry blogo,bet virgiux imestas man labai patiko,ir mergina labai miela smile.gif
Atsakyti
dabar,kai prisimenu,pas mane namie,pas mama-sitiek senoviniu,tiksliau,jau senokai nedevetu daiktu buvo,mamos sukneles ir batai-ji viska ismete doh.gif
o buciau pasidarius sau tokius apdarus doh.gif
pas mociute(tik viena jau beliko verysad.gif ),buvo daugybe skaruciu,skareliu,rankinuku ir dar visokio gerio,dabar net nebezinau,ar ji dar turi tuos daiktus,ar irgi mano tetos ismete,o taip butu faina tuos daikciukus turet smile.gif reiks gryzus Lietuvelen aplankyt ja-gal vistik dar laiko ka nors is savo daikciuku,tai gal man perleistu,va uzejo man blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti