aga,labai grazu-ypac ta suknute ale megsta su nerinukais-kur tokia gaut
galvojau galvojau ir sugalvojau,kad jauciu,eisiu pas kaimynes pasiklausinet-mazu jos turi dar neismestu savo daikciuku-cia,UK,jos megsta laikyt savo senus daiktus,o kaimynes mano visos beveik apie 60-70 metu mociutes,tai gal tures kuri savo mergautiniu daikciuku jei zinoma,nepagalvos ko nors ne taip
QUOTE(Zvirblis @ 2009 02 26, 17:23)
sita mergaite buvau radus chictopijoj, tik cia daugiau nuotrauku nei ten Mane ir labai suzavejo kaip rengiais, tik va cia tai tikrai nekaip
Matosi, kad isaugtine suknele...
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 26, 20:00)
sita mergaite buvau radus chictopijoj, tik cia daugiau nuotrauku nei ten Mane ir labai suzavejo kaip rengiais, tik va cia tai tikrai nekaip
cia tai tikrai prasove
QUOTE(Zvirblis @ 2009 02 26, 17:23)
likau labai nustebus, nes ta "mergaite" yra ishtekejus ir turi 1 metuku vaikeli Cia panasiai kaip su liebe marlene vintage, labai nustebau, kai paskaciau, kad jai 28 metai
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 02 26, 15:45)
a
galvojau galvojau ir sugalvojau,kad jauciu,eisiu pas kaimynes pasiklausinet-mazu jos turi dar neismestu savo daikciuku-cia,UK,jos megsta laikyt savo senus daiktus,o kaimynes mano visos beveik apie 60-70 metu mociutes,tai gal tures kuri savo mergautiniu daikciuku jei zinoma,nepagalvos ko nors ne taip
O čia, tai puiki mintis jos tikrai savo spintose "lobius" laiko
QUOTE(Lorette @ 2009 02 26, 18:21)
O čia, tai puiki mintis jos tikrai savo spintose "lobius" laiko
joa,mintis tai gera,bet nezinau,ar isdrysiu taip pasielgt
be to,cia dauguma tokiu daikciuku sunesama i charity pardes,tai ten tikrai kartais gali rasti saldainiuku-nesenai nusipirkau tase,tik neprisiruosiu nufotkint
ji tikrai kokiu 80tu,is prancuzijos,kuria diena idesiu
Aha charity pardės kaip supratau yra geras dalykas - ebay pardavėjai neretai prisipažįsta, kad pirkta iš jų. Laukiu rankinės foto
nezinau,ar ji labai cia vintage,bet man kazko patiko,nors kolkas kai parsinesiau,tai taip ir guli
joa,tos charity-kartais buna labai geru daikciuku,jei ieskant kasdienai drabuzeliu-kartais gali nauju,su etiketemis aptikt,o vintage-tai irgi,gali rast nemazai,ypac aksesuaru visokiu,bateliu
imetu tasiuka paskutini ir anksciau,pries kelis metus pirkta,taip pat charity pardej
rankenos jos gana ilgos,bet galima susitrumpint
o cia senesne mano
joa,tos charity-kartais buna labai geru daikciuku,jei ieskant kasdienai drabuzeliu-kartais gali nauju,su etiketemis aptikt,o vintage-tai irgi,gali rast nemazai,ypac aksesuaru visokiu,bateliu
imetu tasiuka paskutini ir anksciau,pries kelis metus pirkta,taip pat charity pardej
rankenos jos gana ilgos,bet galima susitrumpint
o cia senesne mano
QUOTE(Gazelle @ 2009 02 27, 11:39)
Daili
aga,man irgi kazkuom patiko-yra daug vietos,uzsisega uztrauktuku ir svarbiausia,tik 2£