Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage stiliaus drabužiai ir aksesuarai

aga,labai grazu-ypac ta suknute ale megsta su nerinukais-kur tokia gaut g.gif

galvojau galvojau ir sugalvojau,kad jauciu,eisiu pas kaimynes pasiklausinet-mazu jos turi dar neismestu savo daikciuku-cia,UK,jos megsta laikyt savo senus daiktus,o kaimynes mano visos beveik apie 60-70 metu mociutes,tai gal tures kuri savo mergautiniu daikciuku ax.gif lotuliukas.gif jei zinoma,nepagalvos ko nors ne taip doh.gif
Atsakyti
Čia man patiko mergaitė taip nuosaikiai rengiasi:

http://flickr.com/ph...in/photostream/

Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2009 02 26, 17:23)

sita mergaite buvau radus chictopijoj, tik cia daugiau nuotrauku nei ten smile.gif Mane ir labai suzavejo kaip rengiais, tik va cia tai tikrai nekaip smile.gif

user posted image

Matosi, kad isaugtine suknele...
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 26, 20:00)
sita mergaite buvau radus chictopijoj, tik cia daugiau nuotrauku nei ten smile.gif Mane ir labai suzavejo kaip rengiais, tik va cia tai tikrai nekaip smile.gif

Matosi, kad isaugtine suknele...

cia tai tikrai prasove schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2009 02 26, 17:23)

likau labai nustebus, nes ta "mergaite" yra ishtekejus ir turi 1 metuku vaikeli blink.gif Cia panasiai kaip su liebe marlene vintage, labai nustebau, kai paskaciau, kad jai 28 metai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 02 26, 15:45)
a

galvojau galvojau ir sugalvojau,kad jauciu,eisiu pas kaimynes pasiklausinet-mazu jos turi dar neismestu savo daikciuku-cia,UK,jos megsta laikyt savo senus daiktus,o kaimynes mano visos beveik apie 60-70 metu mociutes,tai gal tures kuri savo mergautiniu daikciuku ax.gif  lotuliukas.gif jei zinoma,nepagalvos ko nors ne taip doh.gif

O čia, tai puiki mintis thumbup.gif jos tikrai savo spintose "lobius" laiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorette: 26 vasario 2009 - 20:22
QUOTE(Lorette @ 2009 02 26, 18:21)
O čia, tai puiki mintis thumbup.gif jos tikrai savo spintose "lobius" laiko biggrin.gif

joa,mintis tai gera,bet nezinau,ar isdrysiu taip pasielgt blush2.gif lotuliukas.gif

be to,cia dauguma tokiu daikciuku sunesama i charity pardes,tai ten tikrai kartais gali rasti saldainiuku-nesenai nusipirkau tase,tik neprisiruosiu nufotkint doh.gif blush2.gif
ji tikrai kokiu 80tu,is prancuzijos,kuria diena idesiu smile.gif
Atsakyti
Aha charity pardės kaip supratau yra geras dalykas - ebay pardavėjai neretai prisipažįsta, kad pirkta iš jų. Laukiu rankinės foto bigsmile.gif
Atsakyti
nezinau,ar ji labai cia vintage,bet man kazko patiko,nors kolkas kai parsinesiau,tai taip ir guli doh.gif lotuliukas.gif
joa,tos charity-kartais buna labai geru daikciuku,jei ieskant kasdienai drabuzeliu-kartais gali nauju,su etiketemis aptikt,o vintage-tai irgi,gali rast nemazai,ypac aksesuaru visokiu,bateliu thumbup.gif
imetu tasiuka paskutini ir anksciau,pries kelis metus pirkta,taip pat charity pardej
user posted image
rankenos jos gana ilgos,bet galima susitrumpint

o cia senesne mano
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 02 27, 14:34)
user posted image

Daili smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazelle @ 2009 02 27, 11:39)

aga,man irgi kazkuom patiko-yra daug vietos,uzsisega uztrauktuku ir svarbiausia,tik 2£ lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 02 27, 13:34)
o cia senesne mano
user posted image

man šita thumbup.gif
Atsakyti