Gin, akis ne akis. nu tiesiog vienas braizas pasiuvimo man ten. gal as klystu tiesiog
QUOTE(sygyta @ 2009 02 24, 01:17)
Gin, akis ne akis. nu tiesiog vienas braizas pasiuvimo man ten. gal as klystu tiesiog
galvoju gal butu galima paklaust ar ten tikrai vintage ar copy tiktai
Virgiux, keletas patarimu [nes sake be foto nelabai ka gali padeti, be to burberry feikus dazniausiai daro kokybishkus ]
1. kiek zinau turi buti ant uztrauktuvo burberry butinai ar logo
2. dar bruksniukuose esme, tegul lygina kiek bruksniuku raste paciam
Kai paklausiau, kaip suprast su tais bruksniukais tai imete toki pavyzdi
ir parashe, kad matai raudonas juosteles? Butinai turi buti dvi, o cia yra viena.Taipogi bruksniukai priklauso nuo rusies ir panasiai, atspalvis daug ka isduoda, negali buti triju juosteliu nei ant vieno daikto, nu sunku labai patarti be foto
3. butinai odinis
Tiek patarimu, o del skaitinio kodo ir etiketes nespejau ishsiaishkinti bo nuejo zmogus miegot
Tikiuosi padejau kuonors
kaip suprasti 3 juosteliu ant vieno daikto
QUOTE(sygyta @ 2009 02 24, 02:14)
kaip suprasti 3 juosteliu ant vieno daikto
neklausk, ash su tom juostelem ir nesupratau o paskui nuejo miegot ir ishjunge skypa.matyt reiktu patyrinet originalu burberry rashta, kad suprasciau ka turejo omenyje sakydamas apie 3 juostele, nes ten buvo cituota Cia gal kalbama apie tas juosteles, kur sitam feikavom pavyzdyje raudonos
Papildyta:
nors ash pvz dbr nuejau i oficialu burberry saita ir ziuriu ta klasikini rashta moteriskuose baltiniuose ir viena raudona juostele Na jei pagausiu ash dar ta drauga tai daugiau paklausinesiu
Papildyta:
Virgiux, stai ka radau anglishkai
1.Burberry's Signature Nova Check is one of the trickiest designs to spot a fake with. So details with these particular items are key.
Look for small stitching flaws, the lining being used and the fluidity of the zipper. Look for traces of glue as cheap fakes glue their leather on before stitching it. It is important to make sure the pattern lines up properly, crooked lines are a sure-fire way to tell if an item is a fake.
2.The zip would have the Burberry logo or Burberry printed on it.
the inside would be have a label written Burberry,London on it and all that kind of stuff
3. if it's real, theres will be 2 lines of plaid going across at a time, like this
________
________
if it's fake there will be three, like this
________
________
________
Sygyta, cia matyt ir yra atsakymas i 3 juosteles
Ir dar cia keletas "hintu"
Examine the purse's material. Burberry purses are made from vinyl coated canvas which is resistant to stains, strong and durable. If the purse's material is too slick or flimsy, it is probably not an authentic Burberry purse.
Step
2
Observe the pattern on the purse. If the lines are at all crooked, it is a fake. Burberry purses feature patterns with perfectly straight horizontal and vertical lines. The lines are clean, with no bleeding into surrounding colors.
Step
3
Look at the tag inside the purse. Its color should match that of the interior lining of the purse. Check for any misspellings or typos on the label. The tag should read, "Burberry London" and "Made in Italy" on the back of the tag.
Step
4
Look at the hardware on the purse. The zipper lock should be imprinted with Burberry on both sides. If the zipper lock is blank, it is a fake.
Step
5
Scrutinize the leather trim on the purse. It should be even all the way around the purse. If there is any variation, it is not likely to be an authentic Burberry purse. Again, keep in mind that Burberry produces purses with excellent craftsmanship. Any degree of sloppiness is a sure sign of a fake.
Step
6
Ask to see multiple photos of the actual purse for sale. Compare those photos to authentic photos from Burberry's official site. Look closely for any differences between the photos. If you spot something suspect, it is likely a replica rather than the real deal.
Vadinasi burberry rankines nebutinai odines turi buti
Tikiuosi visa sita info pades
Gin, as nagrineju tavo sukneles. vienoj 60uju suknelej radau invisible uztrauktuka. kazkiap netikiu, kad jie buvo naudojami pries 50 metu fake
QUOTE(sygyta @ 2009 02 24, 02:57)
Gin, as nagrineju tavo sukneles. vienoj 60uju suknelej radau invisible uztrauktuka. kazkiap netikiu, kad jie buvo naudojami pries 50 metu fake
o ziurek koki ash atsakyma gavau ish ju
"thanks for the question, sweetie. lullie vintage only sells genuine
vintage clothing. we don't sell re-creations.
xoxox from lullie vintage"
Papildyta:
sygyta, nenoriu ash jiem ikyret per daug, uzklausk tu ju butent del tos suknels ir uztrauktuko, idomu ka atrashys
Gin, labai aciu uz tokia issamia info, norejau prikrauti kruva balioneliu, bet sian mano kompas streikuoja, tai ir balioneliai neisikelia.... Zodziu, labai aciu
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 24, 11:21)
o ziurek koki ash atsakyma gavau ish ju
Papildyta:
sygyta, nenoriu ash jiem ikyret per daug, uzklausk tu ju butent del tos suknels ir uztrauktuko, idomu ka atrashys
Papildyta:
***** zinok siandien klausiau bendradarbes, jai 64 metai, sako 60tais nesiojom suknes vos dengiancias uzpakaliukus ir nematomi uztrauktukai jau budavo, bet tik gamintojo suknese, pardavimuose atskirai ju dar nebuvo. tai gali buti ir tiesa
QUOTE(sygyta @ 2009 02 24, 14:18)
***** zinok siandien klausiau bendradarbes, jai 64 metai, sako 60tais nesiojom suknes vos dengiancias uzpakaliukus ir nematomi uztrauktukai jau budavo, bet tik gamintojo suknese, pardavimuose atskirai ju dar nebuvo. tai gali buti ir tiesa
tikra tiesa, as pasiklausiau mamos, buvo trys ilgiai mini, maxi ir midi, tai kiekviena pagal savo figura ir nora rinkdavosi
O mano mama sakė, kad miniakus, vos dengiančius uodegas vilkėjo visos: ir storos, ir kūdos, ir tiesiom kojytėm, ir kreivom, ir ilgom, ir trumpom
Ir mano mamaitė trumpom sukienkom lakstė, net aš tokio trumpumo nedėviu Pas ją ir uniforma trumpa buvo (na, jau padoresnio trumpumo). O maxi, tai tik tremingai Kelnių nemūvėjo, bet ir ilgų sijonų neturėjo (matyt audinį taupė ). Kiek supratau, tai pirma ilga jos suknelė buvo vestuvinė
Trumpumas maždaug toks
Apskritai, tai man toks vintage kaip vintage, nes tuometiniai audiniai tai feee...daug kramplenų, sintetikos ir kt. , o man patinka šilkai, vilna, kailiai, net plunksnos patinka
Ir mano mamaitė trumpom sukienkom lakstė, net aš tokio trumpumo nedėviu Pas ją ir uniforma trumpa buvo (na, jau padoresnio trumpumo). O maxi, tai tik tremingai Kelnių nemūvėjo, bet ir ilgų sijonų neturėjo (matyt audinį taupė ). Kiek supratau, tai pirma ilga jos suknelė buvo vestuvinė
Trumpumas maždaug toks
Apskritai, tai man toks vintage kaip vintage, nes tuometiniai audiniai tai feee...daug kramplenų, sintetikos ir kt. , o man patinka šilkai, vilna, kailiai, net plunksnos patinka
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2009 02 24, 14:46)
O mano mama sakė, kad miniakus, vos dengiančius uodegas vilkėjo visos: ir storos, ir kūdos, ir tiesiom kojytėm, ir kreivom, ir ilgom, ir trumpom
Ir mano mamaitė trumpom sukienkom lakstė, net aš tokio trum[umo nedėviu (tiesa, bet ir kojom mano ne kaip mamuko, o kaip tėtuko-kreivut kreivutėlės )
Ir mano mamaitė trumpom sukienkom lakstė, net aš tokio trum[umo nedėviu (tiesa, bet ir kojom mano ne kaip mamuko, o kaip tėtuko-kreivut kreivutėlės )
tai cia jau pagal nora