Sveikutes
Perskaiciau visa temele (labai fainuoliska), nes uzsikabinau i sitokius simpatiskus daiktelius ziuret
Pamasciau, pamasciau ir prisiminiau, kad gerai pakuitus savo spinta ir as tokio stiliaus daikteliu rast galeciau. Kada nors, kai uzeis ikvepimas, reiks pafotkint gal...
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 23, 19:16)
Prisiminiau, ka norejau parashyt.Ziurineju dbr ebay ir kazkaip atkreipiau demesi,kad pas tuos "sekmingiausius" pardavejus sukneles buna beprotishkai trumpos ir man ishkilo toks klausimas ar tik jos nera trumpinamos specialiai pries parduodant?
Va pvz cia
Nes nei karto nesu macius midi ilgio arba visai mini arba maxi.Aishku fotosesijos ir daromos studijoj ir merginos parinktos monekenishko stoto
Va pvz cia
Nes nei karto nesu macius midi ilgio arba visai mini arba maxi.Aishku fotosesijos ir daromos studijoj ir merginos parinktos monekenishko stoto
manau, kad trumpintos . Suprantu is kokio twigy laikotarpio, jos buvo trumpos, bet cia visos - net tos, kur musu mamos nesiojo, o nesiojo jo stik tik virs keliu...
kaip va sita pvz:
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 23, 20:16)
ar tik jos nera trumpinamos specialiai pries parduodant?
Manau, kad trumpinamos, bet neisivaizduoju kam Na gal skonio reikalas, bet as pvz anksciau nesiojau trumpus sijonus ar sukneles, o dabar jau nebegaliu, kazkaip nejaukiai jaustis pradejau, nebegrazu man. Nesioju viska iki keliuku, taip man graziausia, o beto maxi man daznai buna trumpos.
QUOTE(terranova @ 2009 02 23, 21:25)
Jis nera didelis, jo dydis kazkur 38 ish tikruju, bet shiaip ar tap nebutum jo perpirkus, nes ash jo neparduodu
QUOTE(sygyta @ 2009 02 23, 21:28)
as kazkiap turiu itarima, kad kaikurios suknes gamintos siu dienu, tik tiek ,kad modelis paimtas is 50uju, 60 uju ir t.t
zinok nenoriu tiketi sia versija, nes kainos kokios uz replika abejoju, kad kas tiek moketu
QUOTE(Zvirblis @ 2009 02 23, 21:31)
manau, kad trumpintos . Suprantu is kokio twigy laikotarpio, jos buvo trumpos, bet cia visos - net tos, kur musu mamos nesiojo, o nesiojo jo stik tik virs keliu...
tai taip taip, MOD'ishkos sukneles dauguma buvo mini, bet cia ivairiu laikmeciu sukneles, kuriom nebudingas tas trumpumas
Gazelle, na matyt trumpina tam, kad kojas pademonstruot lieknas Ash pati kazkaip pradejau dabar trumpesnius sijonus, sukneles nesiot, anksciau buvo viskas grieztai zemiau keliu ir net negrazu buvo kur keliai matosi, bet toks trumpumas tai man jau nesuprantamas.Kazkoks sugadintas rubas, gi nusipirkciau ir pasitrumpinciau kiek man reik
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 23, 21:55)
anksciau buvo viskas grieztai zemiau keliu ir net negrazu buvo kur keliai matosi
Va va man irgi keliai jau pjautis ima Bet kaip supratau, kaip tau, gal praeis
kiek nauju-senu mielu daiktu atsirado, kol ukio darbais buvau uzsiemus Zvirbli as labai gerai su visom pastelinem spalvom ir romantika draugauju, jei ka galiu perpirkt
kazkaip pagalvojau apie tas trumpas sukneles, o negali but situacija tokia, kad tiesiog siais laikais modeliai gerokai aukstesni mano mamos sukneles man irgi gerokai trumpos, o jai buvo ties keliais
kazkaip pagalvojau apie tas trumpas sukneles, o negali but situacija tokia, kad tiesiog siais laikais modeliai gerokai aukstesni mano mamos sukneles man irgi gerokai trumpos, o jai buvo ties keliais
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 23, 21:30)
Virgiux ne ne, abejoju, tikrai turiu pati ne viena 80tuju stiliaus suknele, tikrai nebudingas tam laikotarpiui toks ilgis.Manau jos dirbtinai trumpinamos,nes kai kurios tai beprotishkai trumpos Nebent tos monekenes labai labai aukshtos, bet ir tai manau, kad iki tokio ilgio "neishtemptu"
mmmm.... gal dabar, kai pagalvojau, mamos sukneles gal ankstesniu metu, 60 pabaigos 70pradzios.... kazkaip, net pasimeciau tarp laikotarpiu reiks prisimint, nieko taip nebus
Gin, ten prie sukneliu prasyti ju ilgiai. pasimatuok ir paziurek
as visdar laikausi savo nuomones. atrodo visos ( na kiek ziurejau) pagal viena sablona varytos ( ne modeliu prasme)
as visdar laikausi savo nuomones. atrodo visos ( na kiek ziurejau) pagal viena sablona varytos ( ne modeliu prasme)
mmmm.... cia gal truputi ne i tema, bet surizikuosiu, gal kuri zino, kaip atskirti Burberry originala? Sian nusiziurejau viena kuistuke, gan ne pirmos jaunystes, nediduka ... ir susimeciau tikras cia ar is tu daugelio netikru....
help....
help....
QUOTE(sygyta @ 2009 02 24, 01:02)
Gin, ten prie sukneliu prasyti ju ilgiai. pasimatuok ir paziurek
nu *****, tada nesuprantu uz ka tokios kainos ir tada nesazininga kazkaip labai, bet tavo akis igudus tai gali buti, kad ir tu teisi
QUOTE(virgiux @ 2009 02 24, 01:07)
mmmm.... cia gal truputi ne i tema, bet surizikuosiu, gal kuri zino, kaip atskirti Burberry originala? Sian nusiziurejau viena kuistuke, gan ne pirmos jaunystes, nediduka ... ir susimeciau tikras cia ar is tu daugelio netikru....
help....
help....
Ar skubiai reikia? galiu suzinot, nes turiu drauga, kuris gali tiksliai atskirti kai kurias firmas, kitos aishku nieko nesakys, bet tarp ju yra ir birbery kaip ash vadinu O kas per daiktas? jau supratau, kad rankinukas, tai ar apie rankinukus zinos tai nesu tikra, bet paklausiu vis tiek
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 23, 23:12)
Ar skubiai reikia? galiu suzinot, nes turiu drauga, kuris gali tiksliai atskirti kai kurias firmas, kitos aishku nieko nesakys, bet tarp ju yra ir birbery kaip ash vadinu O kas per daiktas? jau supratau, kad rankinukas, tai ar apie rankinukus zinos tai nesu tikra, bet paklausiu vis tiek
neskubiai.... buciau be galo dekinga aga, ten rankinukas, kazkaip neparasiau