Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage stiliaus drabužiai ir aksesuarai

Dorifore, tikslios vietos nepasakysiu, nes ash bishki slepiu savo megstamiausius tashkus, o ir pirkta priesh pora metu jei ne daugiau blush2.gif O kainavo jis nepadoriai mazai 1 lt + valyklos paslaugos biggrin.gif
Atsakyti
Žiūrėkit,o šitas tašiukas skaitosi vintažinis ar ne? g.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
mano žadėtos (man didelės) suknelės biggrin.gif

Šita parsisiųsta iš Anglijos - vienas pirmesniu mano ebay pirkinių

user posted image
user posted image

Šita pirkta humanoj - šilkinė visa

user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2009 02 23, 19:31)
mano žadėtos (man didelės) suknelės  biggrin.gif

Šita parsisiųsta iš Anglijos - vienas pirmesniu mano ebay pirkinių

gražios suknytės, man ypaš pirmoji patinka, paprasta , bet ir puošni vienu metu, tas kaspinėlis ir rankogaliukai wub.gif
Atsakyti
Zvirbli, galejai apsukti foto smile.gif dbr reik pakreipus galva ziuret smile.gif Pirma man labai grazi kiek iziuriu ten dar bantukas po kaklu? smile.gif O antra ir tokia 70tuju, ash kazkaip nelabai megeja tu ilgu smailiu kalnieriu tai savo balsa pirmajai atiduodu biggrin.gif

Ramzis beee.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 23 vasario 2009 - 18:40
Beje, nuostabūs visi Gin rankinukai, tiesiog suuuuuuperiniai - aš tokius irgi myliu, bet retai nešioju... Ir batai thumbup.gif

o čia keli mano rankinukai, bet po Gin susinepatoginau, kad nedaug jų turiu

šitą siunčiaus net iš Usa, nes norėjau būtent tokio (pagal aprašą kokių 50-ųjų)

user posted image
user posted image

šitą SM papirkau - jis mėlynas

user posted image
user posted image

šis vienas mano mylimukų - į visas keliones varo kartu

user posted image
[URL=http://g.imageshack.us/img261/dsc00023.jpg/1/][IMG]http://img261.imageshack.us/img261/dsc00023.jpg/1/w640.png[/

O tokius labai mėgstu pirkti, be ne nešioti

user posted image
user posted image
Atsakyti
Zvirbli, ko jau cia nepatogintis, tavo rankenukai dailesni daug, svarbu ne kiekybe, o kokybe ar kaip te sako biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 23, 18:39)
Zvirbli, galejai apsukti foto smile.gif dbr reik pakreipus galva ziuret smile.gif Pirma man labai grazi kiek iziuriu ten dar bantukas po kaklu? smile.gif O antra ir tokia 70tuju, ash kazkaip nelabai megeja tu ilgu smailiu kalnieriu tai savo balsa pirmajai atiduodu biggrin.gif

Ramzis  beee.gif  biggrin.gif

ups... sukreivinau...

del apykaklės aš ir tokių smailų nemėgstu - buvo mintis persiūt, pirkau, nes šilkas... O va ta antra ant manęs kažkaip nelabai - aš išvis kažkaip su romantišku stilium nederu - su gėlytėm, raukinukais - kažkas ne taip, nors pažiūrėti man labai nice biggrin.gif
Atsakyti

ash su pastelinem spalvom ir gelem ir kazkaip sau nederu, bet bandau susidraugaut biggrin.gif
Atsakyti
Zvirbli, suknutes dailios, rankinukai irgi, ypac pirmasis smile.gif
Atsakyti

Prisiminiau, ka norejau parashyt.Ziurineju dbr ebay ir kazkaip atkreipiau demesi,kad pas tuos "sekmingiausius" pardavejus sukneles buna beprotishkai trumpos ir man ishkilo toks klausimas ar tik jos nera trumpinamos specialiai pries parduodant? g.gif

Va pvz cia

Nes nei karto nesu macius midi ilgio arba visai mini arba maxi.Aishku fotosesijos ir daromos studijoj ir merginos parinktos monekenishko stoto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 23, 20:16)
Prisiminiau, ka norejau parashyt.Ziurineju dbr ebay ir kazkaip atkreipiau demesi,kad pas tuos "sekmingiausius" pardavejus sukneles buna beprotishkai trumpos ir man ishkilo toks klausimas ar tik jos nera trumpinamos specialiai pries parduodant?  g.gif

Va pvz cia

Nes nei karto nesu macius midi ilgio arba visai mini arba maxi.Aishku fotosesijos ir daromos studijoj ir merginos parinktos monekenishko stoto biggrin.gif

as kazkiap turiu itarima, kad kaikurios suknes gamintos siu dienu, tik tiek ,kad modelis paimtas is 50uju, 60 uju ir t.t
Atsakyti