Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage stiliaus drabužiai ir aksesuarai

QUOTE(Chuliganka @ 2009 02 22, 22:35)
Virgiux, tavo grobis wub.gif
Aš tai labai pykstu ant diedų, kurie su savo durnom galvom gerus daiktus sugadina  mad.gif Va, kaime malkinėj radau močiutės (o gal net prosenelės) rankinuką, į kurį senelis visokias metalines savo šmutkes susidėjęs buvo ir pakabinęs taip, kad vargšelis tašiukas ir išsiklaipė, ir surudijo, ir apiplyšo. Nepataisomai.. verysad.gif Siaubas, visai proto nerasta..  stupid.gif  cray.gif

aciu, paciai sirdis dziaugiasi 4u.gif
o jei nest ta mociutes rankinuka pas koki gera meistra? gal pavyktu pataisyt?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(virgiux @ 2009 02 22, 23:38)
aciu, paciai sirdis dziaugiasi  4u.gif
o jei nest ta mociutes rankinuka pas koki gera meistra? gal pavyktu pataisyt?...  g.gif

g.gif Nežinia.. Tada kai žiūrėjau, tai atrodė beviltiška. Reikės dar karta geriau įsižiūrėt smile.gif Tik bėda, kad jis nėra odinis (et, nebuvo mano protėviai bagoti.. ), tai dėl to lengviau pažeidžiamas.. verysad.gif
Atsakyti

Vaizdų (ne mano)
user posted image
bliuzė
įdomi mintis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 11 balandžio 2010 - 15:56
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2009 02 23, 10:11)

man tokios visos bliuskutės su kaspinėliais tai siaubas kaip patinka, tik niekaip neišmokstu, kaip užsirišt normaliai, tie kaspinai pas mane tokie ilgi ir nukara negražiai, o dar baisiau, kai
į kurią nors pusę nulinksta:D doh.gif

aga, tašiukas tai tikrai ten ala pasendintas, kaip scrapbookingas ant jo padarytas biggrin.gif
Atsakyti
Būna pirkt "purškiamas" krakmolas. Pasipurški-palygini ir suformuoji kapiniuką biggrin.gif Man taip pat gražu tie šniūrkai, VS mačiau bliuzelę, bet deja, nespėjau nusipirkt tokie

Vat ir man patinka "seni", "seni+nauji", "nauji, bet sendinti" biggrin.gif , tik mano diedui nepatinka (na ne viskas patinka) biggrin.gif

Man nuo tokių rankinukų "silpna"
tokio
tokio
tokių
Nors ir kitokių formų nebrokiju doh.gif ką tik supratau, kad aš priklausoma nuo rankinių doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kakošėlio mamka: 23 vasario 2009 - 09:55
Kokoselio mamka, dabar Kristela tokia M dydzio parduoda.

O mano megstamiausi ir yra tie nauji, bet pagal sena pavyzdy gaminti drabuziai.
Atsakyti
mmm, pastarieji labai dailūs...man įprastai tokių, tik tamsesnių ir be taškučių.. ax.gif

Papildyta:
vajei, tas paskutinis iš metalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aaaaaa, vat tokio tai jau noriu, nematytas!
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2009 02 23, 10:43)

Pirmoji labai daili, o tokia kaip antra turiu, tik ji tikrai ne vintage, bet naujos gamybos ir ale vintage smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazelle @ 2009 02 23, 10:23)
Pirmoji labai daili, o tokia kaip antra turiu, tik ji tikrai ne vintage, bet naujos gamybos ir ale vintage smile.gif

o as zinau, kur tokiu a le vintage rasti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 11 balandžio 2010 - 15:57
Kur? bigsmile.gif
Nors aš tai tų, iš trečios nuorodos, norėčiau.

"Puošnių" yra Vilniuje, po šeškinės IKi parduotuve rolleyes.gif
4u.gif
doh.gif naujas, bet tokio tipo turiu bliouzę , o čia kaina doh.gif žo būna ir taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kakošėlio mamka: 23 vasario 2009 - 10:40
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2009 02 23, 10:29)
Kur?  bigsmile.gif
Nors aš tai tų, iš trečios nuorodos, norėčiau.

"Puošnių" yra Vilniuje, po šeškinės IKi parduotuve  rolleyes.gif
4u.gif

tokiu, kur antra foto, tikrai buvo Ibrahime, bijau sumeluot, bet rodos ir antro tipo buvo unsure.gif mastau.gif
o as noreciau pirmojo rankinuko.... smile.gif
sian nueisiu po IKI paziuret, vakar ten svarka ir rankinuka atsidejau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgiux: 23 vasario 2009 - 10:37
Reikia pasidairyti ant palangių biggrin.gif , o ir po stiklu gėrį radau, tuščiaviduris, bet nebuvo smulkių (kainavo gal 3 Lt), o 200 nenorėjau leist, nes paskui greitai ištirpsta lotuliukas.gif
user posted image
Nu gal panašesnės formos
į šitą
toks karūniukas, tik tuščiaviduris ... nu ir dar nepakankamai senas man pasirodė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kakošėlio mamka: 23 vasario 2009 - 10:49