Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage stiliaus drabužiai ir aksesuarai

QUOTE(GinCherry @ 2009 02 21, 23:46)
http://www.dorotheas...om/102_3941.jpg

koks grazus rinkinukas  wub.gif

o naktiniu kokiu graziu yra....tik dusauti belieka  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

to rinkinuko ir as neatsisakyciau..... idomu, is ko roziu ziedai padaryti?..... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 13 kovo 2012 - 03:37

Virgiux, ish plastmases padaryta, toks minkstesnes nezinau kaip paaishkinti smile.gif o auskarai pasirodo klipsai biggrin.gif
Papildyta:

Chuliganka, ash tai nieko neiziuriu zinok, man tiesiog juoda ir viskas.Matau kazkoki dideli, juoda daikta ilgom rankovem ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 22, 00:05)
Virgiux, ish plastmases padaryta, toks minkstesnes nezinau kaip paaishkinti smile.gif o auskarai pasirodo klipsai  biggrin.gif
Papildyta:

viskas aisku smile.gif galvojau, gal kokia keramika, labiau net porcelianas, bet kaip ir pernelyg trapiai atrode... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Chuliganka @ 2009 02 21, 23:47)
Kaip ir žadėjau, dedu vieną jau seniai turimą bliuskytę...

gal ant zmogaus labiau matytusi visas vaizdas? g.gif o tiek kiek matau... labai noretusi issiuvineti ka nors ant jos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgiux: 22 vasario 2009 - 00:08
QUOTE(Chuliganka @ 2009 02 22, 00:47)
hihihi.gif Kaip jūs čia smagiai verslo planą surezgėt. Gaila tik, kad, matyt, jis neišvys dienos šviesos, nes mielai ir aš prisijungčiau prie jūsų  group.gif  lotuliukas.gif
Kaip ir žadėjau, dedu vieną jau seniai turimą bliuskytę, kadaise gautą per kažkokias labdaras. Spintoj užkišta gulėjo, tai atrodo kaip iš vilko gerklės ištraukta smile.gif Tik pasiuvimas jos tragiškas, reikės kviestis mamą į pagalbą ir taisyt pečius, rankoves ir kaklo iškirptę.

man tai norėtus, kad ant liemens kokia virvute ar dirželiu būtų surišta visas šitas palaidas daiktas, jeigu įsivaizduoju viską gerai, tai tiktų koks sijonukas siaurėjantis, ar šortukai..
QUOTE(Gazelle @ 2009 02 22, 01:17)

O arbuzu fotkiu tai amn nerodo, poto nukopinu i nauja langa ir ima normaliai rodyti  g.gif Pas mane tai kopinti reikia Url adrress. O tu eksploreriu naudojies?

vat, aš nauduojuos Flocku, ir man dažniausiai net neišmeta url adress, o tik image location g.gif
Atsakyti
Na jo, juodą sunku nufotkinti.. g.gif Jei užsidėsiu, tai iškart ta netikusi pečių linija į akis kris ir bus visai prastas vaizdas.. Nors gal reiks ryt pabandyt prie normalios dienos šviesos tai padaryt. Šiaip ten kur blizga sagiukai, tai kišenių (nežinau kaip pavadint tuos "atvartus") imitacija, o tiesiai virš jų šilkine juostelė įsiūta per visą priekio plotį. Ai, nepaaiškinsiu čia taip.. doh.gif
O dėl siuvinėjimo reikės rimtai pagalvoti kai ją pasitvarkysiu - nebloga mintis, ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbuzu @ 2009 02 22, 01:23)
man tai norėtus, kad ant liemens kokia virvute ar dirželiu būtų surišta visas šitas palaidas daiktas, jeigu įsivaizduoju viską gerai, tai tiktų koks sijonukas siaurėjantis, ar šortukai..

Nea, dirželis čia visai netiktų, nes ji tokia trumputė, iki klubo kauliuko kažkur. Be to, kaip minėjau, virš tų "kišeniukų" su sagutėm jau yra horizontali juostelė, tad diržas gali net ant jos užlipti.. g.gif
Man irgi norėtųsi kokio pieštukinio sijono.. g.gif
Atsakyti
ačiū, Gazelle, kad privedei prie atsakymo 4u.gif smile.gif ..teks naudot eksploreli... :/

Chuliganka, aga, jeigu ji tokia trumpa ir dar tos kišenės ten randas su juostele, tai tikrai netiks dirzelis.. na įdomu, kaip ji apsirengus atrodo.. g.gif
Atsakyti
Va,radau iš tos pačios serijos bigsmile.gif

hipiškos kelnytės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramzis69: 22 vasario 2009 - 14:36
Na va dar keli mano vintage biggrin.gif
Milziniska delninuke lotuliukas.gif
user posted image
Lakinis tasiukas tik kazkodel murzinas atrodo g.gif
Liemene
user posted image

Papildyta:
Lakinis tasiukas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(terranova @ 2009 02 22, 19:53)

visi daikčiukai mieli smile.gif
ta liemenytė tokia linksma, gal jau mąstei prie ko derinsi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbuzu: 22 vasario 2009 - 19:28
QUOTE(Arbuzu @ 2009 02 22, 20:27)
QUOTE(terranova @ 2009 02 22, 19:53)

visi daikčiukai mieli smile.gif
ta liemenytė tokia linksma, gal jau mąstei prie ko derinsi?

prie baltinuku biggrin.gif
Atsakyti
Virgiux, tavo grobis wub.gif
Aš tai labai pykstu ant diedų, kurie su savo durnom galvom gerus daiktus sugadina mad.gif Va, kaime malkinėj radau močiutės (o gal net prosenelės) rankinuką, į kurį senelis visokias metalines savo šmutkes susidėjęs buvo ir pakabinęs taip, kad vargšelis tašiukas ir išsiklaipė, ir surudijo, ir apiplyšo. Nepataisomai.. verysad.gif Siaubas, visai proto nerasta.. stupid.gif cray.gif
Atsakyti