Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage stiliaus drabužiai ir aksesuarai

QUOTE(Arbuzu @ 2009 02 21, 16:53)
o čia kiti  batukai, laukiantys pavasario, nesenai radau:) man jie mielučiai, tik galėtų truputūūūūka būt trumpesni, bet, jaučiu sueis ir tokie:)

pirmųjų man nerodė, o anti nuostabūs.
QUOTE(virgiux @ 2009 02 21, 18:51)
aciu  4u.gif

na, zinokit pasigirsiu  blush2.gif  siandien toooooki tasiuka kirtau Kandyje.... wub.gif  wub.gif net su senoviniais voratinkliais viduj  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kai tik prisiruosiu butinai imesiu foto  smile.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif as irgi tokios pat nuomones  4u.gif

Kooooki????????????????????? ir aš šian kandyje buvau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bet man po mano ledinukų batelių ten jau nieko skirto turbūt neliko. Ir truputį supykau ant kainų - sintetinė suknelė už 80 lt g.gif Vieną tokią baltą labai svarsčiau, bet turėjau tik 50 piniginėj ir iš principo - turint omeny, kad ji jokia ne brandinė ir kokiam kaime ar net kaune ją už 10 lt galima brangiausiai nupirkti, tai...

Tiesa, atėjo mano juodai balti batukai ir jie man maaaaži verysad.gif verysad.gif Bus koks 35 arba 36 siauresnei pėdutei.... Teks dekorą dabar iš jų daryti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvirblis: 21 vasario 2009 - 21:05
QUOTE(Zvirblis @ 2009 02 21, 23:04)
p kokiam kaime ar net kaune j

hihihi.gif

del batuku tai gaila smile.gif

Ash shiandien nieko nepafotografavau, nors zadejau blush2.gif Kai paklausinejau zvirblio apie Kandi ir sake, kad nedaug sukneliu, tai MB juokesi, kad ash irgi jau galiu parduotuve atsidaryt, nes pas mane "kolekcijoj" apie 40 sukneliu yra blush2.gif Vis planuoju puse i ebay ishleisti, bet neprisiruosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbuzu @ 2009 02 21, 21:36)
Gazelle, manau, kad nereikia...

Zinau zinau gi, bet labai fainai butu nusipirkti kazka brangiau is vintage, nebutinai brandini, bet toki, kad jau uch atrodytu rolleyes.gif Kuistukuose tokiu nelabai, rasi, tiskliau tikimybe rasti tai doh.gif nors ten is tiesu buna liuks dalykeliu smile.gif Siandien sijona uz 5lt ikirtau, paprastas, bet tokio kaip tik reikejo ir sakyciau koki 10kart pigiau hihihi.gif

QUOTE(Zvirblis @ 2009 02 21, 22:04)
...ir kokiam kaime ar net kaune...

Nu ka as ir sakau doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 21, 22:08)
Vis planuoju puse i ebay ishleisti, bet neprisiruosiu smile.gif

O tu pirma cia isleisk mirksiukas.gif Bus norinciu manau hihihi.gif
Atsakyti
taip iseina,kad mano coliukes kojytei turetu visi tikt blink.gif lotuliukas.gif
tik,gaila,siuo metu,as ne LT gyvenu,o pvz uk.ebay-as savo kojytei nerandu nieko.... nors teisybe pasakius-batuku nelabai ir pirkciau-net nezinau,kodel,bet man kazkaip labiau koks aksesuaras arba tik drabuzis butu malonus,bet va batai... schmoll.gif zinoma,gal as ju net nenesiociau,bet tam,akd stovetu spintoj-pilna stovi nenesiojamu,tai vat,pasisakiau
Kaune niekad neteko rast kazko panasaus,bet tuo metu,kai gyvenau-man uztekdavo kuistuku-ten rast galima budavo tikrai geru daikciuku 4u.gif
Atsakyti

Gazelle, tokiu rubu niekad neperleidineju nei draugam, nei pazistamiem butent del kainu, nesinori parduoti uz tiek, kiek pirkta, o kaina nustatyt nors ir tik siek tiek "pazistamiem" zmonem man sazine neleidzia, uz tai ash, kad rami sazine man butu, geriau tokius dalykus linkus i ebay paleist smile.gif

Va ir draugei "neribotam laikui" paskolinau vintazine zalsva su rozem suknele Laura Ashley, nes pati i ja netelpu, parduot uz tiek kiek kainavo negaliu, o parduot uz daugiau sazine neleidzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 21, 21:08)
hihihi.gif

del batuku tai gaila smile.gif

Ash shiandien nieko nepafotografavau, nors zadejau  blush2.gif Kai paklausinejau zvirblio apie Kandi ir sake, kad nedaug sukneliu, tai MB juokesi, kad ash irgi jau galiu parduotuve atsidaryt, nes pas mane "kolekcijoj" apie 40 sukneliu yra  blush2.gif Vis planuoju puse i ebay ishleisti, bet neprisiruosiu smile.gif

tiesa sakant, mano spintoj panasus skaicius sukneliu ir jos visos tiiiikrai grazesnes nei Kandyje biggrin.gif nor kai paklausiau, sake, kad neva dabar puse ju isnestos fotosesijai i kita ju parduotuve...... g.gif nu, gal.... g.gif
Gin, kai jau nuspresi parduoti uzsibukinu pirma vieta eileje mirksiukas.gif bigsmile.gif
Zvirbli, rankinukas toks isties nesantis i seniena, gal ryt poryt inmesiu smile.gif
Gin, jau perskaiciau tavo nuomone, bet vis tik? A? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgiux: 21 vasario 2009 - 21:22
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 21, 21:17)
uz tai ash, kad rami sazine man butu, geriau tokius dalykus linkus i ebay paleist smile.gif

Tai ok,paleisk į ebay,ir mums nuorodą įmesk biggrin.gif Arba atidaryk SM temą su tokiom kainom,kokiom nori,o jau kas norės tas ir pirks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 21, 21:08)
hihihi.gif

del Kauno tai aš gal pasiteisinsiu, kad čia taip snobiškai iš mano pusės neskambėtų - aš pati gryniausia kaunietė, tai ir sakau ką žinau - gi tuos kuistukus prie stoties (nors gal jų nebėra?) - turiu iš ten diržą už 7 lt, kurį nešioju jau gal penkis metus...

O dėl pardavimo, tai grįžus iš kandies ir sakau kolegėms -sumetam mes savo turtus ir atidarom "naftaliną" - aš rankinėm paremsiu smile.gif
Atsakyti

Labai geras parduotuves pavadinimas butu biggrin.gif O ish tikruju tai turint patalpas tai butu galima surizikuot, ypac jei papildymo vardan pasiryztum vazinet po visokius kaimus kaimelius ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
radau ir negalėjau neįdėt:DD man tai grožis.. wub.gif
user posted image

o čia dar tokią parduotuvėlę užtikau, kainos tai jergau vajergau, bet man patiko, kad pagal metus surikiuota nuo 1800, įdomu perželgt laikotarpius...
parduotuvėlė
Atsakyti
Arbuzu, tu kai dedi foto labai daznai buna, kad nerodo ir ne tik sioj temoj, tenka tada kopijuot ir naujam lange atsidaryt smile.gif Gal kazka ne taip darai? g.gif biggrin.gif
Papildyta:

bet toj parduotuvelej tokiu groziu yra wub.gif ech, turint pakankamai pinigu...
Papildyta:
user posted image

koks grazus rinkinukas wub.gif

o naktiniu kokiu graziu yra....tik dusauti belieka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
hihihi.gif Kaip jūs čia smagiai verslo planą surezgėt. Gaila tik, kad, matyt, jis neišvys dienos šviesos, nes mielai ir aš prisijungčiau prie jūsų group.gif lotuliukas.gif
Kaip ir žadėjau, dedu vieną jau seniai turimą bliuskytę, kadaise gautą per kažkokias labdaras. Spintoj užkišta gulėjo, tai atrodo kaip iš vilko gerklės ištraukta smile.gif Tik pasiuvimas jos tragiškas, reikės kviestis mamą į pagalbą ir taisyt pečius, rankoves ir kaklo iškirptę.
user posted image
Kaip manot, čia vintažas ar nelabai? Jokių etikečių nerasta (tik dydis pažymėtas). Pavėlavau į diskusiją ta tema, bet man, asmeniškai, nėra skirtumo, vardinis daiktas ar ne. Svarbu, kad tiktų ir patiktų.
Ir ką prie tokios reikėtų apačioje derinti? g.gif
Atsakyti