Vakar lankiausi Traku g. humanoje. Anšlagas tiesiog, reikėjo net brautis ir alkūnėmis pasibadyti Įdomu, ten visada taip?
Reziume: yra l. daug ilgu rastuotu sukniu (kaip čia buvo įdėta, berods, Chuligankos?), marskiniu gražiausių spalvų, bet viskas viskas 100 proc. poliesteris ir didelių dydžių (kaip minimum M/L). Žodžiu, taip nieko ir neįsigyjau. Sintetikos tiesiog netoleruoju - negaliu dėvėt, ir viskas
aš irgi Trakų kuistuke šią savaitę buvau , bet vat vat, tie dydžiai viskas kabo ant manęs irgi:/
o dėl polesterio, man irgi nepatink, bet vat keletą bliuskučių esu nusipirkus 100 procentinių beveik.. keletą kartų užsidesiu, nekasdienai gi:ax:
o dėl polesterio, man irgi nepatink, bet vat keletą bliuskučių esu nusipirkus 100 procentinių beveik.. keletą kartų užsidesiu, nekasdienai gi:ax:
o man labai patinka "Vintage Boutique" parduotuve esanti Arkiu g. del kainu tai nesu maciusi geru drabuzeliu padorioje parduotuveje kur kainuotu kelis litukus. ir mintis sios parduotuves sauni, gali savo nenesiojamus drabuzelius atiduoti; kvapo nera baisaus kaip padevetose parduotuvese viskas isvalyta valyklose is zmoniu spintu sunesta, o ne is konteineriu JAV surinkta
QUOTE(neZinanti @ 2009 02 21, 11:45)
o ne is konteineriu JAV surinkta
.... gan drasus ir kategoriskas teiginys, as nebuciau taip jau isitikinus, kad viskas is ten ....
as nesakyciau,kad konteineriuose tokie dalykai metosi-tada kiekvienas benamis vaiskciotu vintage dioru arba pan
manau,kad kaip ir is visur uzsienyje-sunesti zmoniu daiktai,pvz UK,tiksliau,skotijoj-mes gaunam maisus,i kuriuos sudet galim viska-nuo apatiniu iki nenaudojamu daiktu,pvz namu apyvokos,ir tie maisai surenkami ir vezami i labdaros organizacijas-dali manau,atiduoda,vietiniams,sunkiai besiverciantiems,dali-i trecio pasaulio salis,tarp ju ir i Lietuvos kuistukus as pati atidavus daug drabuziu ir savo,ir vyro bei mazes,nes paprasciausia,ju jau nebeparduosi,o kai yra galimybe kazkam atiduot-tai taip ir darau...
manau,kad kaip ir is visur uzsienyje-sunesti zmoniu daiktai,pvz UK,tiksliau,skotijoj-mes gaunam maisus,i kuriuos sudet galim viska-nuo apatiniu iki nenaudojamu daiktu,pvz namu apyvokos,ir tie maisai surenkami ir vezami i labdaros organizacijas-dali manau,atiduoda,vietiniams,sunkiai besiverciantiems,dali-i trecio pasaulio salis,tarp ju ir i Lietuvos kuistukus as pati atidavus daug drabuziu ir savo,ir vyro bei mazes,nes paprasciausia,ju jau nebeparduosi,o kai yra galimybe kazkam atiduot-tai taip ir darau...
fantastiska ta parduotuvyte!
ir aptarnavimas, ir dizainas. tik kad kainos tai tikrai nesamoningos
kuo daugiau atsidarys parduotuvyciu, tuo geriau
del humanos traku g., tai viena karta su drauge buvom, prisijuokem iki nukritimo, bet kad kazka padoraus nusipirktumem tai ne arba dydziai ne tiek, arba tokia sintetika, kad neimanoma isbuti apsivilkus
ir aptarnavimas, ir dizainas. tik kad kainos tai tikrai nesamoningos
kuo daugiau atsidarys parduotuvyciu, tuo geriau
del humanos traku g., tai viena karta su drauge buvom, prisijuokem iki nukritimo, bet kad kazka padoraus nusipirktumem tai ne arba dydziai ne tiek, arba tokia sintetika, kad neimanoma isbuti apsivilkus
aš vadinu arkline todėl, kad tiek gražių batukų atrandu, bet vis mano kojytė neįsispraudžia į juos ir taip gaila pasidaro....
o tęsiant batų temą, mano batukai:nžn, ar jie vintažiniai, man šis terminas dar kartais klaustuku tampa, bet jiems apie 25metelius bus...tokie kazokieniai kaip aš vadinu, bet braidyt po pusnis, ar dažniau per atlydį tai pats tas:)
o čia kiti batukai, laukiantys pavasario, nesenai radau:) man jie mielučiai, tik galėtų truputūūūūka būt trumpesni, bet, jaučiu sueis ir tokie:)
o tęsiant batų temą, mano batukai:nžn, ar jie vintažiniai, man šis terminas dar kartais klaustuku tampa, bet jiems apie 25metelius bus...tokie kazokieniai kaip aš vadinu, bet braidyt po pusnis, ar dažniau per atlydį tai pats tas:)
o čia kiti batukai, laukiantys pavasario, nesenai radau:) man jie mielučiai, tik galėtų truputūūūūka būt trumpesni, bet, jaučiu sueis ir tokie:)
QUOTE(Mimuke @ 2009 02 21, 15:43)
kaip grazu
aciu
na, zinokit pasigirsiu siandien toooooki tasiuka kirtau Kandyje.... net su senoviniais voratinkliais viduj kai tik prisiruosiu butinai imesiu foto
Papildyta:
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 02 21, 15:40)
as nesakyciau,kad konteineriuose tokie dalykai metosi-tada kiekvienas benamis vaiskciotu vintage dioru arba pan
manau,kad kaip ir is visur uzsienyje-sunesti zmoniu daiktai
manau,kad kaip ir is visur uzsienyje-sunesti zmoniu daiktai
as irgi tokios pat nuomones
As tai bijau, kad kai Virgiux ikels foto beliks tik klaikiai uzpavydeti
Papildyta:
Beje o Kaune yra koks Vintage?
Papildyta:
Beje o Kaune yra koks Vintage?
galvoju dėl Vintage Kaune, berods kad nėra, neteko lankytis ar girdėt
Gazelle, manau, kad nereikia special Vintage parduotuvėlių norint taip rengtis. Kuistukuose tikrai daug galima puikių dalykėlių atrast:) o tarp kitko, Kaune juose galima atrast daugiau gėrybių negu vln, gal mažiau ten žmonių, norinčių oginaliai rengits bet bent jau mano patirtis sako taip:)