QUOTE(GinCherry @ 2009 02 20, 20:48)
na svarko ash nedeviu del to, kad peciai man kazkokie platoki, kadangi nemegstu jokiu daiktu su petukais ir ish visus petukus ishraunu tai rezgiau minti kazkada ir svarka patobulint, pasiaurint pecius,bet taip ir liko spintoj gulet bandysiu ryt nufotografuot
Jo, jeigu vintage svarkai, visur statyti platus peciai,man jie irgi ziauriai netinka, as pas siuveja viska persisiunu, ir ciki.Nors po poros metu visi tik ir nores placiu paciu juostos, net neabejoju, bet as ziuriu ne vien i mada, bet ar man tink ,ae as gerai jauciuosi?
Lauksiu nuotraukos
As turiu irgi vintage nemazai rubeliu peremus is mamos, nes ta savo laikais oi kaip shoppintis mego Turiu jos laiku ryskiai rozines spalvos su juodom demem bliuskute (ir forma labai idomi). Dar pamenu senos kolekcijos R. Cavalli dzinsini a le plemuota svarkeli, odines sviesiai kremines spalvos tiesios kelnes, pilka svarka kuri jau galejot pamatyt deriniuose ir taip toliau...
QUOTE(Laisvyda @ 2009 02 20, 18:57)
Man labai idomu, ar lanketes uzsienyje geruose vintage boutique?......
tiesa sakant, net nelabai turiu ka komentuoti. Toks poziuris i vintage, mano manymu, yra tiesiog snobiskas..... savo nuomone as jau issakiau anksciau ir nebesikartosiu. Galiu tik prideti kad man vintage, ne tik garsus vardai ar etiketes, bet ir dalele sirdies, truputi kitoks poziuris ir gyvenimo budas
ir taip, uzsieni yra teke buti ivairiose parduotuvese ir kainose as pakankamai orientuota, kaip ir visur jos yra nuo.... iki......, na kad ir labai dideliu skaiciu, bet vel gi as jau ir apie tai pasisakiau anksciau
ir dar, kad ramiau paciai butu - turiu ir as viena kita vardini daikta, kai busiu turtingesne, pazadu isigyti ir dar ne viena
Na merginos ir mamos - kaip sakiau, nesipjaunam, o rodom savo turtus - tiek brandinius, tiek mamyciu, tiek is blusyciu turgaus. Niekaip nesuprantu, kodel mes cia turm but vienodos - gi ne magistrini rasom apie vintage, kad turim prieiti vieningos nuomones.
Vo. Sian mane patrauke ant manieringu kalbu sorry. savaitgali pafotkinsiu skuduru
Vo. Sian mane patrauke ant manieringu kalbu sorry. savaitgali pafotkinsiu skuduru
Mes su mama siandien irgi intensyviai ieshkojom jos vienos sukneles, nes deja ish jos jaunystes neliko jokiu drabuzeliu, nors ir buvo modiste jaunystej, bet besikraustant cia, kur gyvenam dabar viska sudegino tai liko tik viena suknele, kuria mamai dovanojo mano mociute, tecio mama.Vaikystej tai man buvo pati graziausia suknele nors ir siuvineta auksiniais karoliukais Taigi pagaliau radom ja, tai prie progos ir bandysiu nufotografuot
o cia is mano namines foto sesijos... sesuo uz modeli as uz fotografe
toks laaaaabai senas vintage
[URL=]My Webpage[/URL]
[URL=]My Webpage[/URL]
QUOTE(Zvirblis @ 2009 02 15, 18:30)
man irgi rudas
kaip tik ebay stebejau toki,bet vistiek isigyjau stai sita
ir piere cardin skarele
Papildyta:
QUOTE(virgiux @ 2009 02 20, 21:09)
o cia is mano namines foto sesijos... sesuo uz modeli as uz fotografe
http://i384.photobuc.../IMG_0389-1.jpg
http://i384.photobuc.../IMG_0389-1.jpg
wow!!!! grazu
aciu,mergaites.
pati stebiuosi,akd mane traukia ant tokiu neiprastu daiktu,ypac,kai anksciau turejau galimybe prasinest pro turgu(dabar senokai jau buvau),ten yra anticues vietele,kur galima tooookiu dalykeliu rast. o va,dabar ieskausi butent tokio papuosalo,kaip pas virgiux aplamai,visas tas vaizdelis is tavo fotosesijos man dabar akyse stoves-reiks ir man panasiai sumastyt-labai patinka butent viktorijos laiku vintage-tik gaila,brangoki daikciukai tu dienu
pati stebiuosi,akd mane traukia ant tokiu neiprastu daiktu,ypac,kai anksciau turejau galimybe prasinest pro turgu(dabar senokai jau buvau),ten yra anticues vietele,kur galima tooookiu dalykeliu rast. o va,dabar ieskausi butent tokio papuosalo,kaip pas virgiux aplamai,visas tas vaizdelis is tavo fotosesijos man dabar akyse stoves-reiks ir man panasiai sumastyt-labai patinka butent viktorijos laiku vintage-tik gaila,brangoki daikciukai tu dienu
Virgiux man ta foto su katinu labai labai . Ir katino veislė stiliskiškai labai tinka
radau puslapiukų akytėms paganyti:
http://www.mylittlep...tagemarket.com/
http://www.vintage-paris.com/
pirmas nelabai, antras gražus, bet labai brandinis (Laisvydai ir man , bet aš dar neįperku)
Papildyta:
Papildyta:
Čia šiaip dėl vaizdo, bet supratau, kad Paryžiui daugybė vintage ir yra mano mylimiausiam rajoje Marais. Kartu su vietinių dizainerių shopukais. AAAAAAAAAAAAA kaip aš vėl noriu ten. Šian verksiu.
štai keletas adresiukų:
Yukiko
97 rue Vieille du Temple
Tel : 01 42 71 13 41
WWW : site
Le Quidam de Revel
26 rue de Poitou - 75003
Tel : 01 42 71 37 07
Sur rendez-vous
Matières à réflexion paris
19 rue de Poitou - Y5003
Tel : 01 42 72 16 31
Mardi-Dimanche 11h30-19h30
Studio W
6 rue du Pont-aux-choux
Tel : 01 44 78 05 02
Jolie Garde Robe
15 rue Commines
Tel : 01 42 72 13 90
Mardi-Samedi 14-20h
Vintage Clothing Paris
10 rue Crussol - 75011
Tel : 01 48 07 16 40
radau puslapiukų akytėms paganyti:
http://www.mylittlep...tagemarket.com/
http://www.vintage-paris.com/
pirmas nelabai, antras gražus, bet labai brandinis (Laisvydai ir man , bet aš dar neįperku)
Papildyta:
Papildyta:
Čia šiaip dėl vaizdo, bet supratau, kad Paryžiui daugybė vintage ir yra mano mylimiausiam rajoje Marais. Kartu su vietinių dizainerių shopukais. AAAAAAAAAAAAA kaip aš vėl noriu ten. Šian verksiu.
štai keletas adresiukų:
Yukiko
97 rue Vieille du Temple
Tel : 01 42 71 13 41
Le Quidam de Revel
26 rue de Poitou - 75003
Tel : 01 42 71 37 07
Sur rendez-vous
Matières à réflexion paris
19 rue de Poitou - Y5003
Tel : 01 42 72 16 31
Mardi-Dimanche 11h30-19h30
Studio W
6 rue du Pont-aux-choux
Tel : 01 44 78 05 02
Jolie Garde Robe
15 rue Commines
Tel : 01 42 72 13 90
Mardi-Samedi 14-20h
Vintage Clothing Paris
10 rue Crussol - 75011
Tel : 01 48 07 16 40
na va, o aš beieškodama rastų marškinukų kilmės (juos įmesiu nufotkinus vėliau), atradau keletą fainų parduotuvėlių:
šita tokia savotiška, bet ir kainos pagal vaizdą..
modern Vintage
o va šitoj kiek grožybių....
Night if Joy
šita tokia savotiška, bet ir kainos pagal vaizdą..
modern Vintage
o va šitoj kiek grožybių....
Night if Joy