Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage stiliaus drabužiai ir aksesuarai

Sveiktutes, labai sudomino neseniai Vilniuje atidaryta vintage stiliaus parduotuve "Kandis", bei jau seniau gyvuojanti "Vintage Botique". Gal kurios ten lankesi ir galetu papasakoti apie jas, kaip ta naujoji parduotuvele, ar ten yra idomesniu drabuzeliu ? Kokios kainos? Gal galesit ir pirkiniu nuotraukas ikelti? 4u.gif
Atsakyti
Tiksliai doh.gif buvau visai pamirsusi biggrin.gif
Kas dien praeinu pro ta vieta daugybe kartu, butinai reiks uzeiti, turetu buti labai idomu. O dar parduotuves darbo laikas toks naktinis thumbup.gif
Atsakyti
Nebuvau nei vienoje, bet Vintage boutigue turi savo puslapi http://www.vintageboutique.lt/

kainos...doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levereti: 12 vasario 2009 - 15:10
QUOTE(VR999 @ 2009 02 12, 15:51)
Tiksliai  doh.gif  buvau visai pamirsusi  biggrin.gif
Kas dien praeinu pro ta vieta daugybe kartu, butinai reiks uzeiti, turetu buti labai idomu. O dar parduotuves darbo laikas toks naktinis  thumbup.gif

bigsmile.gif Kaip faina smile.gif Butinai pasidalinki ispudziais su mumis, papasakok kaip ten ta visa sistema verda? Ar ten yra kazko savito, dvelkiancio snenove, ar tiesiog zymiu dizaineriu drabuziu isparduotuve rolleyes.gif

Jei ka isigysi, labai smagu butu jei pademonstruotum blush2.gif 4u.gif

O parduotuves, jei neklystu "Kandis" - Stikliu gatvej, o "Vintage Botique" Arkliu gatvej.
Papildyta:
QUOTE(Levereti @ 2009 02 12, 16:02)
Nebuvau nei vienoje, bet Vintage boutigue turi savo puslapi http://www.vintageboutique.lt/

kainos...doh.gif  doh.gif

Girdejau kad sioje parduotuveje galima atrasti idomiu daiktu, taciau didesne dalis ju nera senoviniai ar senovinio stiliaus, daznai joje keiciasi ir papildomas asortimentas smile.gif zymiu dizaineriu isparduodami drabuziai ir aksesuarai...
Kainos aisku irgi nemazos, bet jei labai grazus daiktas, juk negaila rolleyes.gif aisku proto ribose hihihi.gif

Labai domintu jei kas papasokotumet apie naujaja "Kandis" parduotuve mirksiukas.gif O gal zinote dar kitu parduotuviu panasaus prekiu asortimento bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grazus Vardas: 12 vasario 2009 - 15:21
paziurejus i ju internetini psl-man tai visai neprimena vintage stiliaus,gal kai kurie aksesuarai,bet kainos blink.gif doh.gif
galima internete,ypac ebay rasti tikrai geresniu daikciuku ir uz mazesne kaina pabandyt isigyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 02 12, 16:44)
paziurejus i ju internetini psl-man tai visai neprimena vintage stiliaus,gal kai kurie aksesuarai,bet kainos blink.gif  doh.gif
galima internete,ypac ebay rasti tikrai geresniu daikciuku ir uz mazesne kaina pabandyt isigyt smile.gif

..... atrodo radau ir as smile.gif Smagu kad pasiulot vis daugiau galimybiu isigyti Vintage stiliaus drabuziu ir aksesuaru 4u.gif

Laukiam pasisakymu apie naujaja parduotuve "Kandis" Vilniuje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grazus Vardas: 12 vasario 2009 - 16:24
wuoooojei, man nepatinka schmoll.gif daiktai, kokių paieškojus ir dar geresnių rastum humanose ir sendaikčių turguose ar interneto platybėse ir žyyyyymiai už mažesnę kainą.
Atsakyti
O toje parduotuveje Arkliu g. buvau ne viena syki. smile.gif
Labai patiko, nors nieko nenusipirkau, nes ieskojau konkretaus daikto - sukneles gimtadieniui smile.gif
Bet isimatavau visas sukneles, tokiu buvo thumbup.gif
Tik man netiko arba modeliukas arba spalva (prapuolu joje) lotuliukas.gif
Bet pardaveja labai maloni, paslaugi......
Atsakyti
joooo..... g.gif panasu, kad pas mus vintage stilius kazkaip kitaip suvokiamas, nei visam pasaulyje.... doh.gif pasiziurejau i tas prekes internete: jie gal su protu susipyke? tokiu kainu dar gerai paiekoti reikia schmoll.gif na ir kas, kad garsus vardai, kaip coco ar pan.? Juk tikri vintage vintage daiktai automatiskai deveti buna, tai kokie tukstanciai uz juos gali buti mokami? Toms, kas tikrai megsta vintage - visi geri, kokybiski, originalus ir tikrai vintage daiktai randami, taip vadinamuose skudurynuose arba ebay, arba uzsienyje,kur kainos suvokiamos. Kur sukneles, batu ar rankines vidutine kaina sukasi apie 20-30 doleriu. Kaip jus manot is kur visokios Kandys tuos rubus traukia, o paskui uz nesuprantamas sumas parduoda? mirksiukas.gif tik gerai paieskoti reikia 4u.gif
Atsakyti
Zinoma, nes tie drabuziai jie deveti ar is antru ranku, kaip pavadinsi nepagadinsi biggrin.gif
O Arkliu g. tai irgi sake, kad negali numatyti kada ka nors gaus, nes neaisku kada kokia moterele ka atnes smile.gif
Tokiose tik atsitiktinai gali ka rasti, palnuoto pirkinio ten neisivaizduoju.
Ir segiu ten tokiu dailiu buna, bet panasiu galima rasti pas merginas, kurios daro papuosalus smile.gif Ir daug pigiau rolleyes.gif
Atsakyti
tai vat, ši parduotuvė kaip perpardavėjas veikia...gal gerai toms, kas neturi laiko ir turi netuščią piniginę. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbuzu @ 2009 02 12, 22:42)
tai vat, ši parduotuvė kaip perpardavėjas veikia...gal gerai toms, kas neturi laiko ir turi netuščią piniginę. smile.gif

drinks_cheers.gif aga, arba toms, kurioms rodos, kad coco uz 1000 yra geriau ir kokybiskiau uz coco kur kainuoja 50 smile.gif cia kalbu apie originalus, jei ka smile.gif
o cia siaip vintage gerbejoms: ir grazu ir naudingu nuorodu daugybe 4u.gif

http://www.thecherryblossomgirl.com/
Atsakyti