Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

QUOTE(cadilac @ 2009 02 19, 18:42)
žinau,skaičiau, bet kai gyd.visko prisakė, tai ir pasimečiau g.gif

neklausyk ka ji sako, daryk pagal save mirksiukas.gif mama geriausiai viska zino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westutee @ 2009 02 19, 18:27)
siaip tie vitaminai yra del to kad greiciau momenelis uzsitrauktu ir kauliukai kad neminkstetu, bet kai kazkur skaiciau kad kitos duoda po 6 lasiukus net, kazkaip man keista, ju juk irgi negalima padaugint g.gif
sakykit mamos kaip jusu mazyliu momeniukai? ar dar dideli, manajam tai gan didelis, beveik tokio dydzio kaip valgomasis saukstas g.gif

mes tai po 4 duodam aliejinio ax.gif o kaip ta momeneli paziuret? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2009 02 19, 19:56)
mes  tai po 4 duodam aliejinio  ax.gif  o kaip ta momeneli paziuret? g.gif

kai brauki per virsugalvi jauciasi minksta vieta, manajam tai matosi nes plaukiukai neseniai teuzaugo biggrin.gif
Atsakyti
Labukas, vakar lankemes pas ortopedą. Pasidarėm klubų rengeno nuotrauką ir gydytojas sakė, kad vaiko klubų sąnariai dar nepradėjo kaulėti, todėl liepė nestatyti vaiko ant kojyčių iki 6 mėn. bei sakė paprašyti vaikų gydytojos, kad išrašytų palivitaminų. Ar kas susidūrėte su tokia problemyte? Kaip manote, ar vaikui reikalingi polivitaminai, jei jis valgo tik mišinukus, kuriuose ir taip daug įvairių vitaminų? Ir dar mano vaikas jau keletą naktų mišinuką valgo kas 2 val., nebesugalvoju, gal reikės gydytojos klausti dėl primaitinimo kokiomis košėmis. Svoris auga labai gerai.Dabar sveria 7 kg.
Atsakyti
As manyciau kad jei smoris auga gerai tai ir ne reikia primaitinti, nes dar mazas labai, skandukas dar nesuvirskins koses smile.gif svoris auga tai ir gerai, o del to kad nereikia ant kojiciu statyti, tai as manau kad viskas bus gerai, paugs ir stoves, tu daktaru irgi ne visa laika reikai 100 % tiketi ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif mano mazyle nuo manes turbut apsikrete labai rimta sloga. visa diena irzli neprakvepuoja verkia. purskiu humeri traukiu snargliuka su slangele bet visvien ji man neprakvepuoja. pries kiekviena maitinima lasinu vibrocil nes ji kitaip negali pavalgyti - dusta. schmoll.gif kaip manote ar nepakenks toks kiekis nosies lasu?
Atsakyti
QUOTE(menuo @ 2009 02 19, 22:23)
Sveikos mamytes 4u.gif mano mazyle nuo manes turbut apsikrete labai rimta sloga. visa diena irzli neprakvepuoja verkia. purskiu humeri traukiu snargliuka su slangele bet visvien ji man neprakvepuoja. pries kiekviena maitinima lasinu vibrocil nes ji kitaip negali pavalgyti - dusta. schmoll.gif  kaip manote ar nepakenks toks kiekis nosies lasu?

siulyciau pasitarti su daktare, kad nuo slogytes dar ausu uzdegimas neisimestu
Atsakyti
QUOTE(menuo @ 2009 02 19, 23:23)
pries kiekviena maitinima lasinu vibrocil nes ji kitaip negali pavalgyti - dusta. schmoll.gif  kaip manote ar nepakenks toks kiekis nosies lasu?

Kai mum buvo sloga gyd. sakė jei visai neprakvėpuotų skambint išrašys receptą kažkokiem gaminamiem vaistukam į nosį, sakė labai gerai padeda, tik deja neatsimenu koks pavadinimas
sad.gif
Atsakyti

sveikos mamytes 4u.gif 4u.gif
siandien mums sukako 3menesiukai tad jungiames prie jusu wub.gif wub.gif
musu pasiekimai:
*nulaiko galvyte
*sugriebia ir islaiko barskuti
*paguldytas ant pilvo atsivercia ant nugaros
*guguoja,vis dazniau ir dazniau
*sypsosi ir garsiai juokiasi
*pradeda skirti savus ir svetimus
vaisinames mes misinuku SIMILAC ADVANCE,dbr tixlaus svorio ir ugio nepasakysiu,nes treciadieni pas daktaryte tik einam..tai tiek tam kartui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SNAIGUTĖ999 @ 2009 02 19, 18:09)
Mums irgi tik 2 lašiukus vandeninio D vitamino duoti į dieną. Kaip idomu o kodėl taip visiem skirtingai gerti reikia. ax.gif

Mums po 3 lašiukus vandeninio D vitamino reikia duoti. Nelabai ir aš suprantu kodėl taip skiriasi g.gif

QUOTE(sanele @ 2009 02 20, 10:11)
sveikos mamytes  4u.gif  4u.gif
siandien mums sukako 3menesiukai tad jungiames prie jusu wub.gif  wub.gif

Sanele, sveikinam su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif

Buvom trečiadienį mes pas daktarę, tai mums patarė nieko iki 6 mėnesių papildomai valgyti neduodi. Tai man net keista, kad taip viskas skiriasi. Tai kažin kaip iš tikrųjų yra geriau? Mes valgom Aptamil mišinuką, tai negi vien jo pakaks iki 6 mėnesių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilytej @ 2009 02 20, 10:41)
Mums po 3 lašiukus vandeninio D vitamino reikia duoti. Nelabai ir aš suprantu kodėl taip skiriasi  g.gif

gydytoja ivertina ar yra ir kiek zymus rachito pozymiai ir pagal tai paskiria doze rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(westutee @ 2009 02 19, 21:08)
kai brauki per virsugalvi jauciasi minksta vieta, manajam tai matosi nes plaukiukai neseniai teuzaugo biggrin.gif

jo radau ta momeneli biggrin.gif pas manaji mazdaug pirsto storio... ax.gif kazi ar normalus toks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2009 02 20, 10:51)
gydytoja ivertina ar yra ir kiek zymus rachito pozymiai ir pagal tai paskiria doze  rolleyes.gif

Ačiū už paaiškinimą rolleyes.gif Tik truputėlį dabar sunerimau unsure.gif , nes mums paskyrė po 3 lašiukus, o daugumai kiek paskaičiau - po 2 lašiukus...
Atsakyti