Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

QUOTE(Šypsenele @ 2009 02 19, 13:20)
sveikos mamytės,mums jau 3,5mėnesio....mums labai patinka sėdėti,bet daktarė dar neleidžia g.gif  g.gif  g.gif    kai paguldai iškart ašaros,tik pasodini apsiramina bigsmile.gif  kiek jūs laiko leidžiat savo leliukui pasėdėti? thumbup.gif

Ta pati situatcija ir pas mus tai kartais palaikau pasodinta1-max2 minutes,dar klupeti patinka mum,o tai nera taip zalinga kaip sedejimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zzana @ 2009 02 16, 13:35)
Labas mamytes,zinokit ir mums taip vakare bna,kad paima,biski patraukia kruti ir spjauna lauk ir sauk,o is buteliuko geria ko geriausiai,as galvoju kad gal ir man vakarais duot misinuka?o paskuj is po misinuko normaliai valgo mp?

Jo is po misinuko visa diena valgo mp is krutines.Buna kad tenka ir kas pusvalandi duot. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenele @ 2009 02 19, 14:20)
sveikos mamytės,mums jau 3,5mėnesio....mums labai patinka sėdėti,bet daktarė dar neleidžia g.gif  g.gif  g.gif    kai paguldai iškart ašaros,tik pasodini apsiramina bigsmile.gif  kiek jūs laiko leidžiat savo leliukui pasėdėti? thumbup.gif

Aš stengiuosi visai jo nesodinti, nes negalima, kad neiškryptų stuburiukas. O ypač ramstyti pagalvėlėm schmoll.gif Tiesiog nešioju stačią veiduku nuo savęs, jis dairosi visur ir jam patinka thumbup.gif
Atsakyti
O ką savo mažučiukam duodat papildomai iš vitaminų? Mes tai po 3l. 2 kartus dienoj vit.D3 vandeninį, bet dar liepė ir Molerio žuvų taukų nusipirkt ir lašint iš pradžių po kelis l., o paskui duot po šaukštelį. Kažkas minėjo, kad jų iš viso kūdikiui negalima, tai įdomu ar ir kitom taip paskyrė?
Atsakyti
QUOTE(cadilac @ 2009 02 19, 15:51)
O ką savo mažučiukam duodat papildomai iš vitaminų? Mes tai po 3l. 2 kartus dienoj vit.D3 vandeninį, bet dar liepė ir Molerio žuvų taukų nusipirkt ir lašint iš pradžių po kelis l., o paskui duot po šaukštelį. Kažkas minėjo, kad jų iš viso kūdikiui negalima, tai įdomu ar ir kitom taip paskyrė?

as vis paskaitau kiek daug mamos duoda to vitamino D, man daktare liepe tik po 2 lasiukus duot vandeninio, bet patare pakeist i aliejini ir duot 1 lasiuka, sake aliejinis geriau pasisavina vaikui
Papildyta:
ir daugiau jokiu vitaminu neduodu g.gif
Atsakyti
QUOTE(westutee @ 2009 02 19, 16:58)
as vis paskaitau kiek daug mamos duoda to vitamino D, man daktare liepe tik po 2 lasiukus duot vandeninio, bet patare pakeist i aliejini ir duot 1 lasiuka, sake aliejinis geriau pasisavina vaikui
Papildyta:
ir daugiau jokiu vitaminu neduodu g.gif

Mums irgi daktare liepe tik D vitamino po 2 lasiukus i diena isgert rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(babis @ 2009 02 19, 16:41)
Mums irgi daktare liepe tik D vitamino po 2 lasiukus i diena isgert rolleyes.gif

Mums irgi tik 2 lašiukus vandeninio D vitamino duoti į dieną. Kaip idomu o kodėl taip visiem skirtingai gerti reikia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SNAIGUTĖ999 @ 2009 02 19, 18:09)
Mums irgi tik 2 lašiukus vandeninio D vitamino duoti į dieną. Kaip idomu o kodėl taip visiem skirtingai gerti reikia. ax.gif

Gydytoja mums liepe padaryti sysiuko tyrima, kad paziuretu kalcio kieki, tai pas mus norma, todel nedidino lasiuku kiekio.
Atsakyti
siaip tie vitaminai yra del to kad greiciau momenelis uzsitrauktu ir kauliukai kad neminkstetu, bet kai kazkur skaiciau kad kitos duoda po 6 lasiukus net, kazkaip man keista, ju juk irgi negalima padaugint g.gif
sakykit mamos kaip jusu mazyliu momeniukai? ar dar dideli, manajam tai gan didelis, beveik tokio dydzio kaip valgomasis saukstas g.gif
Atsakyti
QUOTE(westutee @ 2009 02 19, 18:27)
sakykit mamos kaip jusu mazyliu momeniukai? ar dar dideli, manajam tai gan didelis, beveik tokio dydzio kaip valgomasis saukstas g.gif

nu nemazas dar ir pas mus. Tuos D dėl Rachito arba jo profilaktikos didina, tik kai dar ir žuvų taukus skiria ir nuo 2,5 men obuolį ir bananą sako duot, ir šeip mum jau sakė įvest kruopų košes (nors svoris gerai auga)nuo 3,5 mėn, tai man biski klausimų kyla dėl visko g.gif
Atsakyti
QUOTE(cadilac @ 2009 02 19, 18:04)
nu nemazas dar ir pas mus. Tuos D dėl Rachito arba jo profilaktikos didina, tik kai dar ir žuvų taukus skiria ir nuo 2,5 men obuolį ir bananą sako duot, ir šeip mum jau sakė įvest kruopų košes (nors svoris gerai auga)nuo 3,5 mėn, tai man biski klausimų kyla dėl visko g.gif

na man nenormaliai skamba kad viska taip anksti liepia duot, obuoliuka kazkur nuo 3,5 men galima duot, su bananu neskubet, nes jis acetona gali sukelt, o koses bandyt duot nuo 4 men tiktai ir nemanau kad jau iskart kruopu, tu pasiskaitinek apie tai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westutee @ 2009 02 19, 19:08)
koses bandyt duot nuo 4 men tiktai ir nemanau kad jau iskart kruopu, tu pasiskaitinek apie tai mirksiukas.gif

žinau,skaičiau, bet kai gyd.visko prisakė, tai ir pasimečiau g.gif
Atsakyti