Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

QUOTE(JURGIDAR @ 2009 02 16, 15:51)
Labas mamytes,zinokit mano sunelis jau rankytem keleniukus pradejo ciupineti kaip fainiai wub.gif
Beje katik gryzom is daktaro gavom skiepiuka 3 menesiuku,leido i abidvi  slaunis,laselis kraujuko isbego apsiverke dabar miega,laukiu kada pabus tikiuos nesukils tempa. g.gif Mat vakar kaip tycia pradejo sluogoti,nors temperaturos nera,sisip liulis mazyliui bega,vis traukiu ir traukiu,siandien jau maziau bigsmile.gif  wub.gif

o tai koki gavote skiepuka?Musu daktere sake, kad nera 3men skiepu. Skiepis tik 4men g.gif
Atsakyti
sveikos,
Mano maziukui atsirado slogyte. Bandau valyti su pompyte, bet buna tik didziausi pykciai ir nieko nesigauna. Gal galite patarti kaip butu galima isvalyti nosyte verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Samantha123 @ 2009 02 17, 13:50)
sveikos,
  Mano maziukui atsirado slogyte. Bandau valyti su pompyte, bet buna tik didziausi pykciai ir nieko nesigauna. Gal galite patarti kaip butu galima isvalyti nosyte  verysad.gif

Mes irgi dabar sloguojame verysad.gif Tai as pravalau nosyte su juros vandenuku, tada istraukiu viska su Rhinomer aspiratorium(toks su slangele), ir dar gydytoja liepe, po to ilasinti po 1 lasiuka vibrocil.
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2009 02 17, 12:02)
Is kruties pas mane bega fontanais, apipilu visa lova ir veiduka vaikui, tikrai nesunku traukti verysad.gif  bet diena retai kada ima krutine. Net springsta valgydama. As manau, kad cia oziukai jau lenda. Nes mazoji valgydama is buteliuko pucia i ji ir zaidzia, o kaip krutine papucia tai pameta papuka  schmoll.gif  tada pyksta ir neima jo.ku, kad noretusi jog imtu papuka, nereiketu zaisti su tais buteliukais. Gal dar persigalvos musu vaikuciai  4u.gif

Tai gal delto ir nenori kruties nes per greitai bėga jinai sprinksta pradeda nervuotis gal prieš maitindama nutrak truputi pienuko kad netaip greitai bėgtu ir tada valgys. Man taip buvo kad mažius springdavo tai gidytoje patarė truputi nutraukti pienuka ir viskas susitvarkė.
Atsakyti
QUOTE(Samantha123 @ 2009 02 17, 13:50)
sveikos,
  Mano maziukui atsirado slogyte. Bandau valyti su pompyte, bet buna tik didziausi pykciai ir nieko nesigauna. Gal galite patarti kaip butu galima isvalyti nosyte  verysad.gif

Plauname su juros vandeniu, valome vatos pagaliukais arba stipriai susukta vata. Bandem kriausyte nosiai, kazkaip nesigauna istraukti. Del juros vandens ispradziu pyko, bet dabar jau nebesipriesina.
Atsakyti
QUOTE(babis @ 2009 02 17, 13:58)
Mes irgi dabar sloguojame verysad.gif  Tai as pravalau nosyte su juros vandenuku, tada istraukiu viska su Rhinomer aspiratorium(toks su slangele), ir dar gydytoja liepe, po to ilasinti po 1 lasiuka vibrocil.

Seip ir MP ilasint i nosyte ar pavalyt suvilgius labai padeda(bent jau mum taip buvo smile.gif )
Atsakyti
Mes irgi į trečią mėnesiuką kopiame ax.gif biggrin.gif

QUOTE(cadilac @ 2009 02 17, 14:08)
Seip ir MP ilasint i nosyte ar pavalyt suvilgius labai padeda(bent jau mum taip buvo smile.gif )

MP į nosytę negalima lašinti - jis vis tiek nepadeda, o tik džiūdamas kartu išdžiovina ir nosies gleivinę ax.gif Tokios praktikos šiais laikais jau atsisakyta.
Atsakyti
sveikutes, jungiames ir mes i jusu bureli, nes mum jau siandien 3 menesiukai 4u.gif

QUOTE(lenny @ 2009 02 17, 13:45)
Plauname su juros vandeniu, valome vatos pagaliukais arba stipriai susukta vata. Bandem kriausyte nosiai, kazkaip nesigauna istraukti. Del juros vandens ispradziu pyko, bet dabar jau nebesipriesina.

juros vandeniuka reikia maziukam naudot kuris yra kapsulytese, o ne purskiama mirksiukas.gif , o kriausyte tai nepades, geriau aspiratorius, as savo mazyli labiau kankinau su kriausyte nei padejau smile.gif

QUOTE(Diax @ 2009 02 17, 14:12)
Mes irgi į trečią mėnesiuką kopiame  ax.gif  biggrin.gif
MP į nosytę negalima lašinti - jis vis tiek nepadeda, o tik džiūdamas kartu išdžiovina ir nosies gleivinę  ax.gif Tokios praktikos šiais laikais jau atsisakyta.

man taip pat daktare sake kad negalima MP, ir dziovina ir jo per didelis kiekis gali plauciu uzdegima sukelti, kaip tai gali atsitikti kazkaip ir nepaklausiau, bet nebandziau su vaiku eksperimentuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SNAIGUTĖ999 @ 2009 02 17, 15:29)
Tai gal delto ir nenori kruties nes per greitai bėga jinai sprinksta pradeda nervuotis gal prieš maitindama nutrak truputi pienuko kad  netaip greitai bėgtu ir tada valgys. Man taip buvo kad mažius springdavo tai gidytoje patarė truputi nutraukti pienuka ir viskas susitvarkė.

tik ka apgavau mazyle ir mieganti istrauke kuo puikiausiai thumbup.gif
Zinai kazkaip idomiai tas pienelis iki jos burnytes ateina g.gif pirmi 2-3 traukimai buna tusti, o po to po truputi pradeda begti, ir tada jauciu kaip sukieteja krutis ir prasideda fontanai doh.gif tai gaunasi, kad viduryje maitinimo turiu nutraukineti. Ai pasikankinsiu dar kol turiu pienuko, gal kaip nors rasime abi bendra kalba smile.gif su mazyle.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Gal man klaipediskes patartu pas kuria masaziste prasytis reiktu masazu mergaitei? Rytoj einu pas rebilitologa III poliklinikoje. Ir ko reiketu rebilitologes prasytis? kiek zinau mankstas dar skiria. Pakonsultuokit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westutee @ 2009 02 17, 15:17)
sveikutes, jungiames ir mes i jusu bureli, nes mum jau siandien 3 menesiukai 4u.gif
ju

Sveikinimai sulaukus 3iojo menesiadienio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spindulys @ 2009 02 17, 19:27)
Sveikinimai sulaukus 3iojo menesiadienio  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti