Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

QUOTE(saulyte&oskaras @ 2009 03 07, 19:31)

nu netoli tada bigsmile.gif

Mamytes gal jau kas primaitinat vaikiukus ? ir kuo ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 07 kovo 2009 - 18:37
QUOTE(saulyte&oskaras @ 2009 03 07, 18:25)
oj tai mes su NikeZ netoli viena kitos gyvenam mirksiukas.gif
Papildyta:
O cia dauguma maitina jau mysinukais???
As tai siandien pirkau arbata kad atsirastu daugiau MP,nes kazkaip nesinori uz chemija moket smile.gif nors vakare duodu mysinuka g.gif

Tai ar padeda ta arbata man tai nei HIPP maitinančiom nepadėjo kad daugiau pieno atsirastu nei juoda arbata su pienu tai dabar maitinu MP ir dar TUTTELI damaitinu.
Papildyta:
QUOTE(saulyte&oskaras @ 2009 03 07, 18:31)

Aš ir nepertoliausiai gyvenu naujoj vilnioj o mano anyta markučiuose.
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2009 03 07, 10:52)
mamytes o ar jusu leliukai teikia pirmenybe kuriainors rankai?  rolleyes.gif  dar turbut anksti sprest apie kairiarankiskuma ar desiniarankiskuma bet as tai pastebejau kad mano vaikas tai gerokai dazniau kaire ranka zaisliukus ima  rolleyes.gif  pavyzdziui ant lavinimo kilimelio kur virs jo zaislai kabo tai vis kairiuosius zaisliukus ima ir ne todel kad jie labiau patiktu nes sukeitus juos vietom vistiek kairiuosius ima su kaire ranka  ax.gif  aisku ir su desine ima bet gerokai maziau  ax.gif  g.gif

manau cia taip turi buti, nes maniskis ir drauges sunelis irgi pirmenybe teikia kairiai rankytei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte&oskaras @ 2009 03 07, 19:25)
O cia dauguma maitina jau mysinukais???
As tai siandien pirkau arbata kad atsirastu daugiau MP,nes kazkaip nesinori uz chemija moket smile.gif nors vakare duodu mysinuka g.gif

as tai tik MP maitinu rolleyes.gif man tai gydytoja sake kraujazoliu arbata gerina pieno gamyba tai as ja geriu nors man pienuko niekad netruko ir netruksta tai nezinau ar cia ta arbata padeda ar siaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(SNAIGUTĖ999 @ 2009 03 07, 13:47)
O soskės nebandei pakeisti gal tiesiog per greitai bėga pienukas arba per letai

man irgi tokia mintis kilo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 03 07, 19:59)
manau cia taip turi  buti, nes maniskis ir drauges sunelis irgi pirmenybe teikia kairiai rankytei  mirksiukas.gif

na bet cia kelios mamos rase kad ju vaikuciai desinei rankai teikia pirmenybe g.gif
Atsakyti
QUOTE(cadilac @ 2009 03 07, 15:16)
Mum irgi dabar "prasto" valgymo metas - spurda, rekauja, tenka net soske duot kitaip niekaip nenurimsta doh.gif
Mes Similaca vartojam, tai pirkau Nan 1 Aktiv, ten irgi su gerosiom bakterijom, tai nuo to irgi riksmas, net pilvas "uzia" reiskiasi visai netinka, be to siaubingai atpylinet pradeja, tai vel grizau prie Similaco...nezinau ka daryt. Menesio laiko kai duodavau tai berimai buvo irgi nepritapo tie misiniai mum iki galo, nei Hipp su prob., nei Milumil skirtas virskinimo problemu turintiems, nei Aptamil HA(sitais tai tiesiog del skonio buvo isspirtas is valgiarascio, vaikas turbut apstulbo koki siauba mama cia jam kisa biggrin.gif )
Tai vat ir nezinau ka daryt verysad.gif Dar Tutelis nebandytas, bet kazin kuo jis mum padetu g.gif

mes perejom prie HIPP BIO, yo ekologisko, na lyg visai ir nieko thumbup.gif
o koks cia tas Milumil skirtas virskinimo problemu turintiems? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 03 07, 20:04)
mes perejom prie HIPP BIO, yo ekologisko, na lyg visai ir nieko  thumbup.gif
o koks cia tas Milumil skirtas virskinimo problemu turintiems?  ax.gif

o hipp bio tirstas ar skystas ?
Atsakyti
dar noreciau primint sena diskusija apie temeles pavadinima ax.gif jau greit bus 50 puslapiu tai gal pervadinam temele is 3 menuo i 3 menesiai? ax.gif manau toks pavadinimas teisingesnis ir tada viskas visoms butu aisku ir ta tema galetume nebesigincyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2009 03 07, 19:05)
dar noreciau primint sena diskusija apie temeles pavadinima  ax.gif  jau greit bus 50 puslapiu tai gal pervadinam temele is 3 menuo i 3 menesiai?  ax.gif manau toks pavadinimas teisingesnis ir tada viskas visoms butu aisku ir ta tema galetume nebesigincyti  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 03 07, 21:05)
o hipp bio tirstas ar skystas ?

o kaip tas tirstas turi skaitytis?
na kaip ir skystas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidosius @ 2009 03 07, 21:05)
dar noreciau primint sena diskusija apie temeles pavadinima  ax.gif  jau greit bus 50 puslapiu tai gal pervadinam temele is 3 menuo i 3 menesiai?  ax.gif manau toks pavadinimas teisingesnis ir tada viskas visoms butu aisku ir ta tema galetume nebesigincyti  mirksiukas.gif

thumbup.gif
nes tas menuo, man labai painiai atrodo ir nesuprasi ar eiti i 3 ar 4 men doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 03 07, 20:15)
o kaip tas tirstas turi skaitytis?
na kaip ir skystas  ax.gif
Papildyta:

thumbup.gif
nes tas menuo, man labai painiai atrodo ir nesuprasi ar eiti i 3 ar 4 men  doh.gif

na pvz: hipp1 plus tirstokas,kaip kefyras ax.gif
Atsakyti