Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

QUOTE(vvvika2 @ 2009 03 07, 15:33)
O jus bandet savo mazulius paskatinti tai daryti?

Tiesa, kas liecia maitinima: mes nuo pat pirmuju dienu valgome misinuka ir dabar musu med.sesute aktyviai bando mums ikisti papildoma maitinima t.y. banana, obuoliuka ir skiestas morkos sultys. Ka jus manot mergaites?

Oi, sorry mergaites blush2.gif
Pamirsome prisistatyti smile.gif

Mes jau sveriame 7 kg ir esame 63 cm.
Guguojame, valgome savo kumstelius, labai bandome atsisesti, domimes zaislais ir mokomes juos paimti ir barskinti, ir labai Napaleoniskai reikalaujame tevu demesio 4u.gif
Va mes jau kokie 4u.gif

sveiki prisijungę 4u.gif
tiesiog kuo daugiau ant pilvo guldyti reikia. be to aš nepuldavau pati paimti jos net jei ir zirsti pradėdavo. taip bepykdama pirmą kartą ir apsivertė.
Atsakyti
QUOTE(vvvika2 @ 2009 03 07, 14:21)
Sveikos mamytes smile.gif

Nutariau ir as prie jusu prisijungti, jei jus nieko pries unsure.gif

Mums jau 3 men, bet dar niekaip negalime ismokti apsiversti blink.gif
Gal galetumet ka patarti kaip ismokyti ma savo mazyli tai padaryti, PLEASE blush2.gif

Labukas ir welcome smile.gif Manau, kad nera ko panikuoti, mano suneliui jau beveik 4 menesiai ir nesivercia, bet as priimu labai naturaliai, ateis laikas ir apsivers, kaip kazkur skaiciau vienos mamos komentara, nera gi nei veino suaugusio zmogaus, kuris nemoketu apsiversti biggrin.gif Taigi, viskam savo laikas, vieniem anksciau, kitiem-kiek veliau..
Papildyta:
QUOTE(memelietė @ 2009 03 07, 10:40)
man tai baisu, kad neužsimestų naktį kaldros ant veido taip besispardydama... o ir rankytėm viską į save traukia...  g.gif

Pas mus irgi tas pats prasidejo, viena karta ir pastebejau, kad miegojo pietu, atsikele ir patyliukais eme antklodele temptis ant veidelio, tai as irgi baisingai issigandau, tai ta pacia diena nurukom pirkti miegmaisiuko, dabar per diena kai snaudzia tai kloju lengvute antklodele, ji medvilnine ir tokiu kaiurarasciu megzta, ir labai gerai uzkisu po kojytem, kad nebutu ka tempti, o nakti - i miegmaisiuka ir labai labai faina, man ramu, ir jam silta ir patogu, rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildushe: 07 kovo 2009 - 16:23
QUOTE(cadilac @ 2009 03 07, 14:16)
Mum irgi dabar "prasto" valgymo metas - spurda, rekauja, tenka net soske duot kitaip niekaip nenurimsta doh.gif
Mes Similaca vartojam, tai pirkau Nan 1 Aktiv, ten irgi su gerosiom bakterijom, tai nuo to irgi riksmas, net pilvas "uzia" reiskiasi visai netinka, be to siaubingai atpylinet pradeja, tai vel grizau prie Similaco...nezinau ka daryt. Menesio laiko kai duodavau tai berimai buvo irgi nepritapo tie misiniai mum iki galo, nei Hipp su prob., nei Milumil skirtas virskinimo problemu turintiems, nei Aptamil HA(sitais tai tiesiog del skonio buvo isspirtas is valgiarascio, vaikas turbut apstulbo koki siauba mama cia jam kisa biggrin.gif )
Tai vat ir nezinau ka daryt verysad.gif Dar Tutelis nebandytas, bet kazin kuo jis mum padetu g.gif

patikek ko as tik neisbandziau ,pradziai buvo pilvo diegliai,poto jau velniai zino kas ,valgyt nori griebia spjauna ir neverkia o staugia,nu ziauru,bet kai jau visai valgyt nori tai suvalgo bet asaros byra verysad.gif galvojau kad kazkas ne taip ,su sveikata tampaiu per gydytojus ,tyre krauja buvau pas gastroenterologa ,tikrinosm ausis nosi gerkle ,beliko tik skrandis is pilva sviest ,bet pilvas minkstas neverta doh.gif ytariu kad tai misiniai ,na lyg vel itikau mergai savo Hipp1 PLUS o paprasto Hipp1 NEVALGO doh.gif siandien vel nupirkau nu gal valgys g.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 03 07, 16:36)
patikek ko as tik neisbandziau ,pradziai buvo pilvo diegliai,poto jau velniai zino kas ,valgyt nori griebia spjauna ir neverkia o staugia,nu ziauru,bet kai jau visai valgyt nori tai suvalgo bet asaros byra  verysad.gif  galvojau kad kazkas ne taip ,su sveikata tampaiu per gydytojus ,tyre krauja buvau pas gastroenterologa ,tikrinosm ausis nosi gerkle ,beliko tik skrandis is pilva sviest ,bet pilvas minkstas neverta  doh.gif ytariu kad tai misiniai ,na lyg vel itikau mergai savo Hipp1 PLUS o paprasto Hipp1 NEVALGO  doh.gif siandien vel nupirkau nu gal valgys  g.gif

Tiesiog net gaila vaikelio kad taip kankinasi tai jau turbut visą maistelį išbandėt o baltarusišką MALIUTKA nebandei duoti tik nežinau ar dar turgui pardavinėja nes man panašiai su dukra buvo tai tik MALIUTKA galėjo gerti.
Atsakyti
uzjauciu mamyte kuri taip kankinasi su misinkais doh.gif cia taip isprotet galima blink.gif
Atsakyti
QUOTE(SNAIGUTĖ999 @ 2009 03 07, 18:33)
o  baltarusišką MALIUTKA nebandei duoti tik nežinau ar dar turgui pardavinėja

O kas čia per mišinys? Šeip turguj kažink ar labai patikima pirkt, juk ir oro salygos ten kūdikių maisteliui ne pačios tinkamiausios g.gif
Atsakyti
QUOTE(SNAIGUTĖ999 @ 2009 03 07, 18:33)
Tiesiog net gaila vaikelio kad taip kankinasi tai jau turbut visą maistelį išbandėt o  baltarusišką MALIUTKA nebandei duoti tik nežinau ar dar turgui pardavinėja nes man panašiai su dukra buvo tai tik MALIUTKA galėjo gerti.

nebandziau ,bet laukiu 4 men primaaitint pradesiu nors nenoriu bet kitos iseities nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cadilac @ 2009 03 07, 18:55)
O kas čia per mišinys? Šeip turguj kažink ar labai patikima pirkt, juk ir oro salygos ten kūdikių maisteliui ne pačios tinkamiausios g.gif

misinuka ta ''maliutka'' atveza babulkos is baltarusijos,bet man atrodo kad jau ir neberasi,nebent uzsisakyt,na ta prasme susitart kad atveztu blush2.gif
Atsakyti
O gal kas esate bande Aptamil HA1? Ar nebuvo problemeliu su viduriukais, kad nedarytu kaku po pora dieneliu vartojant si misinuka?
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 03 07, 18:56)
nebandziau ,bet laukiu 4 men primaaitint pradesiu nors nenoriu bet kitos iseities nera  schmoll.gif

oj tai mes su NikeZ netoli viena kitos gyvenam mirksiukas.gif
Papildyta:
O cia dauguma maitina jau mysinukais???
As tai siandien pirkau arbata kad atsirastu daugiau MP,nes kazkaip nesinori uz chemija moket smile.gif nors vakare duodu mysinuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte&oskaras @ 2009 03 07, 19:25)
oj tai mes su NikeZ netoli viena kitos gyvenam mirksiukas.gif
Papildyta:
O cia dauguma maitina jau mysinukais???
As tai siandien pirkau arbata kad atsirastu daugiau MP,nes kazkaip nesinori uz chemija moket smile.gif nors vakare duodu mysinuka g.gif

netoli tai kur ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 03 07, 19:27)
netoli tai kur ?  mirksiukas.gif

markuciai smile.gif
Atsakyti