Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

QUOTE(NikeZ @ 2009 03 07, 01:17)
nupirkau siandien tutteli bandysiu  drinks_cheers.gif  ,mes nan ha gerem tai netiko irgi  doh.gif

mes nan ha irgi bandem, tai nieko gero irgi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 03 07, 00:23)
mes nan ha irgi bandem, tai nieko gero irgi  doh.gif

bet biski gaila $ bandymui su misinukais ,bet ka padarysi ,teks ,kad itiktum vaikui mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 03 07, 01:34)
bet biski gaila $ bandymui su misinukais ,bet ka padarysi ,teks ,kad itiktum vaikui  mirksiukas.gif  doh.gif

ooo, taip doh.gif mums 5 dienom 45 lt, tai biski per kisene duoda tokiais krizes laikais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 03 06, 23:17)
nupirkau siandien tutteli bandysiu  drinks_cheers.gif  ,mes nan ha gerem tai netiko irgi  doh.gif

Mes ir TUTTELI geriam tai mums labai tinka thumbup.gif
Atsakyti
SNAIGUTĖ999 tik dabar pastebejau kad musu maziukai bendravardziai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 03 07, 00:37)
SNAIGUTĖ999 tik dabar pastebejau kad musu maziukai bendravardziai  thumbup.gif

Aš irgi nemačiau kaip faina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mamytes o ar jusu leliukai teikia pirmenybe kuriainors rankai? rolleyes.gif dar turbut anksti sprest apie kairiarankiskuma ar desiniarankiskuma bet as tai pastebejau kad mano vaikas tai gerokai dazniau kaire ranka zaisliukus ima rolleyes.gif pavyzdziui ant lavinimo kilimelio kur virs jo zaislai kabo tai vis kairiuosius zaisliukus ima ir ne todel kad jie labiau patiktu nes sukeitus juos vietom vistiek kairiuosius ima su kaire ranka ax.gif aisku ir su desine ima bet gerokai maziau ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2009 03 07, 09:52)
mamytes o ar jusu leliukai teikia pirmenybe kuriainors rankai?  rolleyes.gif  dar turbut anksti sprest apie kairiarankiskuma ar desiniarankiskuma bet as tai pastebejau kad mano vaikas tai gerokai dazniau kaire ranka zaisliukus ima  rolleyes.gif  pavyzdziui ant lavinimo kilimelio kur virs jo zaislai kabo tai vis kairiuosius zaisliukus ima ir ne todel kad jie labiau patiktu nes sukeitus juos vietom vistiek kairiuosius ima su kaire ranka  ax.gif  aisku ir su desine ima bet gerokai maziau  ax.gif  g.gif

na mano linkusi irgi kaire rankute daugiau griebti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2009 03 07, 10:52)
mamytes o ar jusu leliukai teikia pirmenybe kuriainors rankai?  rolleyes.gif  dar turbut anksti sprest apie kairiarankiskuma ar desiniarankiskuma bet as tai pastebejau kad mano vaikas tai gerokai dazniau kaire ranka zaisliukus ima  rolleyes.gif  pavyzdziui ant lavinimo kilimelio kur virs jo zaislai kabo tai vis kairiuosius zaisliukus ima ir ne todel kad jie labiau patiktu nes sukeitus juos vietom vistiek kairiuosius ima su kaire ranka  ax.gif  aisku ir su desine ima bet gerokai maziau  ax.gif  g.gif

aš tai pastenėjau, kad su dešine daugiau ką daro. taip kartais atrodo, kad su kaire norėtų kažką padaryt, bet kairė mažiau jos klauso lotuliukas.gif tai jai net nervas ima doh.gif
maniškė pastaruoju metu labai smarkiai spardosi... duodasi taip smarkiai ir greitai. kai maudėm galvojau vonelę sulaužys doh.gif kai pervystinėjau tai taip į pilavą davė vos nenuskridau. vežimas linguoja, kaldra į šalį, kojinės skraido.. doh.gif ar ir jūsų taip pat?
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2009 03 07, 10:10)
aš tai pastenėjau, kad su dešine daugiau ką daro. taip kartais atrodo, kad su kaire norėtų kažką padaryt, bet kairė mažiau jos klauso  lotuliukas.gif tai jai net nervas ima  doh.gif
maniškė pastaruoju metu labai smarkiai spardosi...  duodasi  taip smarkiai ir greitai. kai maudėm galvojau vonelę sulaužys doh.gif  kai pervystinėjau tai taip į pilavą davė vos nenuskridau. vežimas linguoja, kaldra į šalį, kojinės skraido..  doh.gif ar ir jūsų taip pat?

jo ir manasis taip pat nenustygsta lotuliukas.gif nespeju kojines uzmaudinet vis issispardo, kol perrengiu tai visas stalas aukstyn kojom buna apverstas ir as i pilva gerai gaunu ne viena karta o ismaudyt vaika ir paciai likt neaptaskytai nuo galvos iki koju tai praktiskai nebeimanoma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2009 03 07, 09:10)
maniškė pastaruoju metu labai smarkiai spardosi...  duodasi  taip smarkiai ir greitai. kai maudėm galvojau vonelę sulaužys doh.gif  kai pervystinėjau tai taip į pilavą davė vos nenuskridau. vežimas linguoja, kaldra į šalį, kojinės skraido..  doh.gif ar ir jūsų taip pat?

QUOTE(vaidosius @ 2009 03 07, 09:28)
jo ir manasis taip pat nenustygsta  lotuliukas.gif  nespeju kojines uzmaudinet vis issispardo, kol perrengiu tai visas stalas aukstyn kojom buna apverstas ir as i pilva gerai gaunu ne viena karta o ismaudyt vaika ir paciai likt neaptaskytai nuo galvos iki koju  tai praktiskai nebeimanoma lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2009 03 07, 11:28)
jo ir manasis taip pat nenustygsta  lotuliukas.gif  nespeju kojines uzmaudinet vis issispardo, kol perrengiu tai visas stalas aukstyn kojom buna apverstas ir as i pilva gerai gaunu ne viena karta o ismaudyt vaika ir paciai likt neaptaskytai nuo galvos iki koju  tai praktiskai nebeimanoma lotuliukas.gif

man tai baisu, kad neužsimestų naktį kaldros ant veido taip besispardydama... o ir rankytėm viską į save traukia... g.gif
Atsakyti