Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

geri daktarai yra tikra vertybe siuo laiku 4u.gif gaila,kad tokiu tikrai labai nedaug... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2009 03 06, 15:22)
geri daktarai yra tikra vertybe siuo laiku 4u.gif  gaila,kad tokiu tikrai labai nedaug... blush2.gif

4u.gif tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 03 06, 13:02)
o tai jus misinukus naudojat? jei taip, tai kokius niamniuojat?
jums gerai....na blogai kai vaikas tik kas antra ar trecia diena kakoja valgydamas misinukus

Aš tai duodu TUTTELI ir dar MP tai [COLOR=yellow]kakoja ryte ir vakare.
Atsakyti
Mes tik MP
Atsakyti
QUOTE(Notyte @ 2009 03 06, 13:20)
O as girdejau, kad negerai i nosyte lasinti MP. Tipo gali sukelti plauciu ligas.

MP tinka, kol kūdikėliai dar neturi mėnesio. O vėliau jau nelabai ką padeda.

QUOTE(Deissy @ 2009 03 06, 14:02)
o tai jus misinukus naudojat? jei taip, tai kokius niamniuojat?
jums gerai....na blogai kai vaikas tik kas antra ar trecia diena kakoja valgydamas misinukus

Kodėl blogai? Juk skaitos normalu, jei kūdikis tik kartą per savaitę kakoja ax.gif
Mes valgom Aptamil ir kakoja maždaug kas antrą dieną, būna ir kasdien po kelis kartus. Ir visai dėl to nepergyvenu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilytej @ 2009 03 06, 16:29)
Kodėl blogai? Juk skaitos normalu, jei kūdikis tik kartą per savaitę kakoja  ax.gif
Mes valgom Aptamil ir kakoja maždaug kas antrą dieną, būna ir kasdien po kelis kartus. Ir visai dėl to nepergyvenu  rolleyes.gif

na kai valgo MP tai taip zinau kad savaite nekakoti yra normalu, bet nemisinuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilytej @ 2009 03 06, 15:29)
Kodėl blogai? Juk skaitos normalu, jei kūdikis tik kartą per savaitę kakoja  ax.gif
Mes valgom Aptamil ir kakoja maždaug kas antrą dieną, būna ir kasdien po kelis kartus. Ir visai dėl to nepergyvenu  rolleyes.gif

zinau kad tutelli neblogi!? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smalyžiukė @ 2009 03 06, 13:12)
nes užpakaliuke būna aukštesnė tenperatūra..dar pora dalyčių prideda sauskelnės..
O tai tu pažastyje 10 min ir išlaikai termometrą? ar matuoji su elektroninių? geriausia matuoti su paprastu užpakaliuke, labai greitai stulpelis pakyla ir nereik ilgai laikyti..
jop jop vietoj vibrocil geriau lašinti į nosyte MP

as ta darba dazniausiai vyrui patikiu ax.gif jis kazkaip sugeba ikist i pazasti termometra ir palaikyt prispausta rankyte ir vaikas visai nesipriesina ax.gif as manau geriausi termometrai yra tokios tutes su termometru kur vaikui kaip ciulptuka duodi rolleyes.gif na bet manasis ciulptuko neima tai mes ir tokio termometro nepirkom rolleyes.gif
o MP i nosi lasint as skaiciau kad yra pasenes ir netinkamas metodas schmoll.gif tam kartui gal ir padeda bet ten kazkaip uzdziusta jis ir po to tik blogiau buna unsure.gif
Atsakyti
mano lelius tai kakoja beveik kiekviena diena,duodu misinuka tik nakciai jis tada daug geriau miega.
Papildyta:
QUOTE(vaidosius @ 2009 03 06, 15:47)
as ta darba dazniausiai vyrui patikiu  ax.gif  jis kazkaip sugeba ikist i pazasti termometra ir palaikyt prispausta rankyte ir vaikas visai nesipriesina  ax.gif  as manau geriausi termometrai yra tokios tutes su termometru kur vaikui kaip ciulptuka duodi  rolleyes.gif  na bet manasis ciulptuko neima tai mes ir tokio termometro nepirkom  rolleyes.gif
o MP i nosi lasint as skaiciau kad yra pasenes ir netinkamas metodas  schmoll.gif  tam kartui gal ir padeda bet ten kazkaip uzdziusta jis ir po to tik blogiau buna  unsure.gif

del mamos MP i nosyte tai mums pvz labai padejo.ilasini palauki kokia minute ir tada istrauki snargliukus.
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 03 06, 15:45)
na kai valgo MP tai taip zinau kad savaite nekakoti yra normalu, bet nemisinuka  mirksiukas.gif

Aš klausiau gydytojos, ji mane nuramino, kad ir valgant mišinuką kas antrą dieną jei kakoja tai gerai smile.gif

QUOTE(saulyte&oskaras @ 2009 03 06, 15:45)
zinau kad tutelli neblogi!? smile.gif

Na mums Aptamil tinka rolleyes.gif Tai nieko ir nebandau daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovilytej: 06 kovo 2009 - 14:53
smalyžiukė ar gali man viska nuosekliai papasakoti apie ta garima, kaip darai, kur ir pan. labai sudomino mane sis metodas
Papildyta:
QUOTE(Dovilytej @ 2009 03 06, 16:52)
Aš klausiau gydytojos, ji mane nuramino, kad ir valgant mišinuką kas antrą dieną jei kakoja tai gerai  smile.gif
Na mums Aptamil tinka  rolleyes.gif Tai nieko ir nebandau daugiau.

na daktare mums irgi sake, jei vaikas neklykia, viskas normaliai yra zvalus, zaidzia ir pan, tai nieko tokio kad padaro ir kas antra diena mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(NikeZ @ 2009 03 06, 13:24)
daug jau visko darot  4u.gif mes tik snekam daug pries sypsomes,viskuo domimes ,bet nieko neima i rankas,savim nesidomi,tik kai veidrodyje save pamato tai griebia  lotuliukas.gif ciulptuiko neciulpiam ,diena miegam 3 h ir viskas ,nakty nuo 22 iki 3 pavalgom ir iki 7.lauke nemiegam tik gulim arba bliaunam  blush2.gif  rolleyes.gif

mes irgi ta pacia diena gime drinks_cheers.gif mes zaisliukus jau imam nors savim dar neperdaugiausiai domimes... tik tada kai daugiau nera ka imt tai jau rankas ciupinejames biggrin.gif miegam nuo 22 iki 5 tada pavalgom ir dar iki kokiu 8 pamiegam o diena tai kai iseinam i lauka iskart uzmiegam ir pamiegam apie 3-4 val. cilptuko neimam schmoll.gif o kai kartais nusitraukiu pieno ir duodu is buteliuko tai dazniausiai atsisakom valgyt kol negaunam papuko rolleyes.gif vienu zodziu esam naturalai ir silikono nepripazystam lotuliukas.gif tai va... tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(saulyte&oskaras @ 2009 03 06, 15:51)

del mamos MP i nosyte tai mums pvz labai padejo.ilasini palauki kokia minute ir tada istrauki snargliukus.

tai saunu kad padejo 4u.gif tikuosi kad ir salutiniu poveikiu veliau jokiu nepasireiks mirksiukas.gif tiesiog as skaiciau kad veliau gali but blogai del to... as pati tai nebandziau ir nezinau kaip ten is tikruju... ax.gif
Atsakyti