Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

Musiškis irgi jau "dirba" su rankytem-pabarškina arba į burną susikiša, labai jau inirtinga kova dėl buteliuko vyksta, nes jis griebia ir, aišku, kišasi jį kaip papuolė tongue.gif
Reikalauja daug dėmesio, nori būt ištisai kalbinamas, atsako tuo pačiu ir didžiule biggrin.gif . Ana diena net nugasdino, kai labai keistai ėmė lyg kūkčiot-kažkokiu keistu garsu, o pasirodo jis ten balsu juokėsi, ir taip įsijautė, net kelis kartus - buvo nerealu thumbup.gif , paskui patys ko neapsiverkėm iš juoko ir džiaugsmo.Tik va ant pilvuko nelabai ilgai išbūna, tuoj verkt pradeda, ir rankų po savim nelaiko, kažkaip į šonus išžergia, na alkūnėm nenori remtis, tai dar ir apsiverst nemoka. unsure.gif Gal dar nieko tokio g.gif

Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif
mano mazoji jau atrado, kad turi rankytes - apziurineja kartais rolleyes.gif Taip pat megsta truputi ant pilvuko guledama pasidairyti (anksciau nei minutes neisguledavo ir galvytes nepakeldavo nei trupucio), labai nori sestis 4u.gif Kol kas nesivarto ir net nesiruosia atrodo ax.gif

QUOTE(veneta @ 2009 02 14, 22:37)
Mums gydytojas  sake pradet duot obuoliuka uz 2 savaiciu. kuomet bus 3.5 men. Bet as maitinu savu pienu, tikriausiai maitinant misinuku reikia pradeti anksciau g.gif

O man sake, kad nereikia jokiu primaitinimu iki 6 men, ir neisskyre ar tai misinukais ar MP maitinant blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cadilac @ 2009 02 15, 18:24)
Musiškis irgi jau "dirba" su rankytem-pabarškina arba į burną susikiša, labai jau inirtinga kova dėl buteliuko vyksta, nes jis griebia ir, aišku, kišasi jį kaip papuolė tongue.gif
Reikalauja daug dėmesio, nori būt ištisai kalbinamas, atsako tuo pačiu ir didžiule biggrin.gif . Ana diena net nugasdino, kai labai keistai ėmė lyg kūkčiot-kažkokiu keistu garsu, o pasirodo jis ten balsu juokėsi, ir taip įsijautė, net kelis kartus - buvo nerealu thumbup.gif , paskui patys ko neapsiverkėm iš juoko ir džiaugsmo.Tik va ant pilvuko nelabai ilgai išbūna, tuoj verkt pradeda, ir rankų po savim nelaiko, kažkaip į šonus išžergia, na alkūnėm nenori remtis, tai dar ir apsiverst nemoka. unsure.gif Gal dar nieko tokio g.gif

Maniskis irgi visai rankyciu po savim nelaiko ir ant alkunyciu nesireme paguli ant pilvuko pora minuciu ir cry.gif pradeda visai nenori guleti, labai graziai man lopsyne dainuoti padeda as lopsyne dainuoju o jis priedaini aaaaaa ir taip uzmiega nenori visai vienas buti labai jau bendrauti nori ir juoktis su balsu irgi po truputi bando.
Atsakyti
QUOTE(babis @ 2009 02 13, 21:17)
Mamytes padekite 4u.gif Gal kuriai taip buvo, kad maziukas neima kruties ir vsio, jei paiima iskart ispjauna ir rekia ne savu balsu, bet mums taip ne visada, paskutiniu metu pavakary. Galvociau kad pilvukas, bet mums seniai jo nebeskauda, o jei duodu gerti MP is buteliuko, tada geria. Kas jam galetu buti g.gif

Labukas,ir man taip buvo tai paaiskejo kad pienuko jam mazai.Diena valgydavo gerai o tik vakaras ir spjauna kruti.Pabandziau nusitraukt o ten ziuriu vos vos bega.tai dabar nakciai duodu misinuka,o diena valgolgom MP. thumbup.gif
Atsakyti
sveikos visos prisijungusios 4u.gif
QUOTE(cadilac @ 2009 02 15, 00:36)
Papildyta:
Noriu paklausti maitinančių mišinuku, ar daugiau nieko vaikučiui dar neduodat?
Mum gyd. jau nuo dvieju mėn.kai buvom apžiūrai sakė duot obuolio ir banano, bet aš tik paskui pagalvojau, kad gal ji jo amžių supainiojo, gi dar per anksti...

mums daktare sake, jeigu nebemaitinu savo pieneliu tai nuo 4men butina ivesti kaska naujo - tyreles, bet pradeti nuo morku, bulviu. Nes jei pradesite nuo obuolio ar banano tai paskui mazyles nenores darzoviu, Vaisiai yra saldesni
Atsakyti
QUOTE(Ausryte @ 2009 02 16, 09:56)
Labukas,ir man taip buvo tai paaiskejo kad pienuko jam mazai.Diena valgydavo gerai o tik vakaras ir spjauna kruti.Pabandziau nusitraukt o ten ziuriu vos vos bega.tai dabar nakciai duodu misinuka,o diena valgolgom MP. thumbup.gif

Labas mamytes,zinokit ir mums taip vakare bna,kad paima,biski patraukia kruti ir spjauna lauk ir sauk,o is buteliuko geria ko geriausiai,as galvoju kad gal ir man vakarais duot misinuka?o paskuj is po misinuko normaliai valgo mp?
Atsakyti
QUOTE(zzana @ 2009 02 16, 12:35)
Labas mamytes,zinokit ir mums taip vakare bna,kad paima,biski patraukia kruti ir spjauna lauk ir sauk,o is buteliuko geria ko geriausiai,as galvoju kad gal ir man vakarais duot misinuka?o paskuj is po misinuko normaliai valgo mp?

O man atrodo kad yra to pienuko o jeigu pradesiu davinet misinuko vakarais, bijau kad tada tikrai jo ims mazeti, o galu gale ir is vis nebeims papuko verysad.gif O taip nesinori misinuku maitinti verysad.gif As apsisarvavus kantrybe, ir vistiek laimiu, galu gale jis pavalgo MP. Isigudrinau, jei neima papuko, tada palaukiu kol apsnusta ir tada kuo puikiausiai valgo smile.gif
Atsakyti
Labas mamytes,zinokit mano sunelis jau rankytem keleniukus pradejo ciupineti kaip fainiai wub.gif
Beje katik gryzom is daktaro gavom skiepiuka 3 menesiuku,leido i abidvi slaunis,laselis kraujuko isbego apsiverke dabar miega,laukiu kada pabus tikiuos nesukils tempa. g.gif Mat vakar kaip tycia pradejo sluogoti,nors temperaturos nera,sisip liulis mazyliui bega,vis traukiu ir traukiu,siandien jau maziau bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(babis @ 2009 02 13, 21:17)
Mamytes padekite 4u.gif Gal kuriai taip buvo, kad maziukas neima kruties ir vsio, jei paiima iskart ispjauna ir rekia ne savu balsu, bet mums taip ne visada, paskutiniu metu pavakary. Galvociau kad pilvukas, bet mums seniai jo nebeskauda, o jei duodu gerti MP is buteliuko, tada geria. Kas jam galetu buti g.gif

Babis pas mane ta pati problema, kankinuosi ir as, nutraukineju ir duodu is buteliuko, nakti valgo is kruties ir diena kol buna apsnudusi tai ima kruti, o karta tai is vis sokdino verysad.gif nutraukinejau i sauksteli ir is jo maitinau doh.gif . Bandau ir as kovoti su savo aukseliu, apgaudineju, kaustaus kantrybe, nes vaiko gaila, taip norisi maitinti krutimi, jokio vargo ir lakstymo su buteliukais. O prasidejo nuo to, kad nakciai kelis kartus damaitinau is buteliuko, patiko panelytei, o dabar tingi traukti kruti.
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2009 02 16, 18:34)
Babis pas mane ta pati problema, kankinuosi ir as, nutraukineju ir duodu is buteliuko, nakti valgo is kruties ir diena kol buna apsnudusi tai  ima kruti, o karta tai is vis sokdino  verysad.gif  nutraukinejau i sauksteli ir is jo maitinau doh.gif . Bandau ir as kovoti su savo aukseliu, apgaudineju, kaustaus kantrybe, nes vaiko gaila, taip norisi maitinti krutimi, jokio vargo ir lakstymo su buteliukais. O prasidejo nuo to, kad nakciai kelis kartus damaitinau is buteliuko, patiko panelytei, o dabar tingi traukti kruti.

Na as duodavau is buteliuko gerti savo uzsaldyta pienuka, tik tada, kai man reikedavo kur ilgesniam laikui isvaziuoti, dar paskutiniu metu arbatele is buteliuko duodavau, nes gydytoja liepe duoti daugiau skysciu, kadangi mano mazius labai retai tustinasi, buvo nesitustines net 10 dienu, dabar vel 5 diena kaip nesitustina.
Dabar maziukas pradejo kapriziukus rodyti jau ne tik vakarais, o praktiskai pries kiekviena maitinima. Na tik dziaugiuosi, kad mamytes kantrybe nugali, kolkas valgom MP:)
Atsakyti
QUOTE(babis @ 2009 02 16, 17:54)
Na as duodavau is buteliuko gerti savo uzsaldyta pienuka, tik tada, kai man reikedavo kur ilgesniam laikui isvaziuoti, dar paskutiniu metu arbatele is buteliuko duodavau, nes gydytoja liepe duoti daugiau skysciu, kadangi mano mazius labai retai tustinasi, buvo nesitustines net 10 dienu, dabar vel 5 diena kaip nesitustina.
Dabar maziukas pradejo kapriziukus rodyti jau ne tik vakarais, o praktiskai pries kiekviena maitinima.  Na tik dziaugiuosi, kad mamytes kantrybe nugali, kolkas valgom MP:)

Geriau stenkis glausti kuo daugiau prie kruties o iš buteliuko geriau nedavinėk nes pripras ir poto išvis kruties nejims turėsi poto vargo kiekviena karta nutraukinėti.Iš buteliuko lengviau pienelis bėga nei iš kruties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SNAIGUTĖ999: 16 vasario 2009 - 22:42
QUOTE(SNAIGUTĖ999 @ 2009 02 17, 00:40)
Geriau stenkis glausti kuo daugiau prie kruties o iš buteliuko geriau nedavinėk nes  pripras ir poto išvis kruties nejims turėsi poto vargo kiekviena karta nutraukinėti.Iš buteliuko lengviau pienelis bėga nei iš kruties.

Is kruties pas mane bega fontanais, apipilu visa lova ir veiduka vaikui, tikrai nesunku traukti verysad.gif bet diena retai kada ima krutine. Net springsta valgydama. As manau, kad cia oziukai jau lenda. Nes mazoji valgydama is buteliuko pucia i ji ir zaidzia, o kaip krutine papucia tai pameta papuka schmoll.gif tada pyksta ir neima jo.ku, kad noretusi jog imtu papuka, nereiketu zaisti su tais buteliukais. Gal dar persigalvos musu vaikuciai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 17 vasario 2009 - 12:04