QUOTE(vaidosius @ 2009 03 06, 11:27)
o kodel reikia numest?
as tai cpazastyje matuoju bet niekad nenumetu...
nes užpakaliuke būna aukštesnė tenperatūra..dar pora dalyčių prideda sauskelnės..
O tai tu pažastyje 10 min ir išlaikai termometrą? ar matuoji su elektroninių? geriausia matuoti su paprastu užpakaliuke, labai greitai stulpelis pakyla ir nereik ilgai laikyti..
QUOTE(Dovilytej @ 2009 03 06, 11:32)
Slogytė buvo ir mums. Tai ją išsigydėm paprastai: jei nėra temperatūros į lauką grynu oru pakvėpuoti. Pastoviai valydavau nosytę su aspiratorium, jei tik mažiui pasidarydavo sunkiau kvėpuot. Teko ir Vibrocilio kelis kartus įlašint, bet slogytės jis nepagydė... Tik atkimšdavo nosytę, jei aspiratorius neištraukdavo. Kaip ir MP atkimšdavo nosytę. Taigi geriausia išsigydyt pastoviai valant nosytę ir einant į lauką
jop jop vietoj vibrocil geriau lašinti į nosyte MP
QUOTE(memelietė @ 2009 03 06, 11:43)
ką čia diskutuot. kiekviena mama nusprendžia pati kas geriausia savo vaikučiui. galima nuomone pasidalint tik neprimest savo nuomonės kaip neginčijamos tiesos... dabar informacijos tikrai netrūksta tiek knygose, tiek žurnaluose, tiek internete. Kiekviena mama kuri save laiko rūpestinga ir atsakinga skaito, domisi ir daro išvadas...
aš labiau pasitikiu naujausiais tyrimais ir patarimais kuriuos daro kompetetingi gyditojai ir edukologai. o Spokas ir kitos sovietinės knygos jau praeitis. beje turiu aš tas knygas kuriomis remdamasi mama mane augino. kartais paskaitau įdomumo dėlei ir tikrai nustembu kaip smarkiai viskas yra pasikeitę... aišku aš užaugau sveika ir viskas gerai, bet vistiek manau kad dabartinė metodika yra daug geresnė ir sveikesnė kūdikiui.
svarbu nepriiminėti sprendimų skubotai ir mažiau klausyti mamų, uošvienių, tetų, kai kurių daktarų, ir glvoti savo galva.
nepamirškime, kad esame supermamos