Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

QUOTE(Sauluzhe @ 2009 03 06, 13:08)
mes irgi Maziukes smile.gif 5520 ir 62 smile.gif

o del knygu, tai turiu as ir Spoko, ir Vingro knygas, perskaiciau visas jas...
Vingro ir kursuose esu buvus...
Bet kazkaip gerokai man ten daug kas pasene jau doh.gif

as pas Vingra savo dukra vedziau doh.gif as jam viena sakau jis man kita ,na nepatiko visai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2009 03 06, 11:27)
o kodel reikia numest?  g.gif  as tai cpazastyje matuoju bet niekad nenumetu...  ax.gif

nes užpakaliuke būna aukštesnė tenperatūra..dar pora dalyčių prideda sauskelnės..
O tai tu pažastyje 10 min ir išlaikai termometrą? ar matuoji su elektroninių? geriausia matuoti su paprastu užpakaliuke, labai greitai stulpelis pakyla ir nereik ilgai laikyti..

QUOTE(Dovilytej @ 2009 03 06, 11:32)
Slogytė buvo ir mums. Tai ją išsigydėm paprastai: jei nėra temperatūros į lauką grynu oru pakvėpuoti. Pastoviai valydavau nosytę su aspiratorium, jei tik mažiui pasidarydavo sunkiau kvėpuot. Teko ir Vibrocilio kelis kartus įlašint, bet slogytės jis nepagydė... Tik atkimšdavo nosytę, jei aspiratorius neištraukdavo. Kaip ir MP atkimšdavo nosytę. Taigi geriausia išsigydyt pastoviai valant nosytę ir einant į lauką  smile.gif

jop jop vietoj vibrocil geriau lašinti į nosyte MP

QUOTE(memelietė @ 2009 03 06, 11:43)
ką čia diskutuot. kiekviena mama nusprendžia pati kas geriausia savo vaikučiui. galima nuomone pasidalint tik neprimest savo nuomonės kaip neginčijamos tiesos... dabar informacijos tikrai netrūksta tiek knygose, tiek žurnaluose, tiek internete. Kiekviena mama kuri save laiko rūpestinga ir atsakinga skaito, domisi ir daro išvadas...  4u.gif
aš labiau pasitikiu naujausiais tyrimais ir patarimais kuriuos daro kompetetingi gyditojai ir edukologai. o Spokas ir kitos sovietinės knygos jau praeitis. beje turiu aš tas knygas kuriomis remdamasi mama mane augino. kartais paskaitau įdomumo dėlei ir tikrai nustembu kaip smarkiai viskas yra pasikeitę... aišku aš užaugau sveika ir viskas gerai, bet vistiek manau kad dabartinė metodika yra daug geresnė ir sveikesnė kūdikiui.
svarbu nepriiminėti sprendimų skubotai ir mažiau klausyti mamų, uošvienių, tetų, kai kurių daktarų, ir glvoti savo galva.
smile.gif nepamirškime, kad esame supermamos  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 03 06, 14:00)
ka ji jau daro?

daug šneka, mėgsta kartoti kai šnekinu, labiausiai uuu, ai, muu, ma, gu, ku
apsiverčia nuo pilvo ant nugaros. dabar labai nori sėstis tai labai riečiasi. gana aukštai pakyla. juokiasi, krykštauja. labai skanus kumštukas, ypač įdomios ausytės, apžiūrinėja savo rankytes, mano rankas, tyrinyja žaisliukus, barškutį perima iš vienos rankos į kitą. čiulptuką išsiima su rankyte, atgal įsidėti neišeina bet jei guli ant šoniuko ir iškrenta tai sugeba pasiimti su burna jei ne per toli. labai nenori gulėti smagiausia stačiai. labai tvirtai remiasi kojomis. mažai miega, net laukia dabar tik kokia 15min nusnaudžia, o likusį laiką dairosi. naktį išmiega visą nuo 12 iki 6. po to dar iki 9. o dieną tai kas kurį laiką tarp maitinimu po 15-30min. 4u.gif
Atsakyti
O as girdejau, kad negerai i nosyte lasinti MP. Tipo gali sukelti plauciu ligas.
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2009 03 06, 13:16)
daug šneka, mėgsta kartoti kai šnekinu, labiausiai uuu, ai,  muu, ma, gu, ku
apsiverčia nuo pilvo ant nugaros. dabar labai nori sėstis tai labai riečiasi. gana aukštai pakyla. juokiasi, krykštauja. labai skanus kumštukas, ypač įdomios ausytės, apžiūrinėja savo rankytes, mano rankas, tyrinyja žaisliukus, barškutį perima iš vienos rankos į kitą. čiulptuką išsiima su rankyte, atgal įsidėti neišeina bet jei guli ant šoniuko ir iškrenta tai sugeba pasiimti su burna jei ne per toli. labai nenori gulėti smagiausia stačiai. labai tvirtai remiasi kojomis. mažai miega, net laukia dabar tik kokia 15min nusnaudžia, o likusį laiką dairosi. naktį išmiega visą nuo 12 iki 6. po to dar iki 9. o dieną tai kas kurį laiką tarp maitinimu po 15-30min.  4u.gif

daug jau visko darot 4u.gif mes tik snekam daug pries sypsomes,viskuo domimes ,bet nieko neima i rankas,savim nesidomi,tik kai veidrodyje save pamato tai griebia lotuliukas.gif ciulptuiko neciulpiam ,diena miegam 3 h ir viskas ,nakty nuo 22 iki 3 pavalgom ir iki 7.lauke nemiegam tik gulim arba bliaunam blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
jetus mamytes, aciu, taip pralinksminot ir pakelet nuotaika, pasirodo net gydytojai nereikalingi pasiskaicius tiek pamokymu lotuliukas.gif tegu vaiku daktarai eina atostogu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 03 06, 12:31)
jetus mamytes, aciu, taip pralinksminot ir pakelet nuotaika, pasirodo net gydytojai nereikalingi pasiskaicius tiek pamokymu  lotuliukas.gif  tegu vaiku daktarai eina atostogu  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o del obuoliuko, manaiu gal jei duosiu po saukstuka, gal geriau kakos, skaiciau kad palaisvina vidurius ax.gif nes mes kakojam tik kas antra diena, vat...viska isbandziau, bet viskas beprasmiska doh.gif
Atsakyti
manoji irgi kakoja kas antrą arba kas trečią dieną, bet aš dėl to nesuku galvos irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 03 06, 14:41)
o del obuoliuko, manaiu gal jei duosiu po saukstuka, gal geriau kakos, skaiciau kad palaisvina vidurius  ax.gif  nes mes kakojam tik kas antra diena, vat...viska isbandziau, bet viskas beprasmiska  doh.gif

mano buvo kas tris dienas. po to savaime pradėjo kas antrą, o pastaruoju metu ryte ir vakare pradėjo.tai dabar tą laiką kai kakojo retai prisimenu kaip senus gerus laikus mirksiukas.gif
Atsakyti
o tai jus misinukus naudojat? jei taip, tai kokius niamniuojat?
jums gerai....na blogai kai vaikas tik kas antra ar trecia diena kakoja valgydamas misinukus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deissy: 06 kovo 2009 - 13:02
QUOTE(Deissy @ 2009 03 06, 15:02)
o tai jus misinukus naudojat? jei taip, tai kokius niamniuojat?
jums gerai....na blogai kai vaikas tik kas antra ar trecia diena kakoja valgydamas misinukus

rečiausiai kakojo kai similac duodavau. dabar hipp1 su probiotikais valgom. aš dar ir MP duodu.
Atsakyti