Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

QUOTE(NikeZ @ 2009 03 06, 13:16)
nes musu leliuku gim datos sutampa  4u.gif  tai as su tokia mergina gimdziau antakalnio klinikose vilniuj  4u.gif

aaa nu aš iš Klaipėdos. žiūriu lapkričio 25d. buvo didelis gimstamumas mirksiukas.gif , nes čia nemažai tą pačią dieną gimusių thumbup.gif

ps. nosiuką gerai išvalyti yra labai svarbu, nes jeigu nebus valoma gali blogai baigtis... netgi operacijų gali prireikti. 4u.gif mes nusipirkom tokį prietaisą, kur su burna traukti reikia. thumbup.gif derindami jūros vandenuką, šitą traukeklį, tėtuko plaučius ir MP išsigydėm per kelias dienas. buvau nustebinta kiek snargliukų gali prikaupti tokia maža nosytė... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2009 03 06, 12:22)
aaa nu aš iš Klaipėdos. žiūriu lapkričio 25d. buvo didelis gimstamumas  mirksiukas.gif , nes čia nemažai tą pačią dieną gimusių  thumbup.gif

ps. nosiuką gerai išvalyti yra labai svarbu, nes jeigu nebus valoma gali blogai baigtis... netgi operacijų gali prireikti.  4u.gif mes nusipirkom tokį prietaisą, kur su burna traukti reikia.  thumbup.gif derindami jūros vandenuką, šitą traukeklį, tėtuko plaučius ir MP išsigydėm per kelias dienas. buvau nustebinta kiek snargliukų gali prikaupti tokia maža nosytė...  doh.gif

jo as irgi turiu ta aparaciuka su burnyte traukt mirksiukas.gif pas mane irgi mergaite gime 3kg 52 cm bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(smalyžiukė @ 2009 03 06, 11:38)
o temeratūra čia jau numetus 5-6 dalytes? nes jei nenumetus, tai kai užpakaliuke matuoji čia normali temeratūra ir dėl to jaudintis nereikia..

o kodel reikia numest? g.gif as tai cpazastyje matuoju bet niekad nenumetu... ax.gif
Atsakyti
jauciu dabar tos diskusijos apie papildoma maista vaikiukams tesis iki pat 6 menesiu
kol visos pradesim maitint doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 03 06, 13:24)
jo as irgi turiu ta aparaciuka su burnyte traukt  mirksiukas.gif pas mane irgi mergaite gime 3kg 52 cm  bigsmile.gif

maniškė gimė 3160gr. 53cm.
dabar 7030gr. 70cm doh.gif kai pagalvoji kaip greitai daugiau nei dvigubai pasunkėjo. auga taip greitai nespėju nei susivokt... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2009 03 06, 13:29)
jauciu dabar tos diskusijos apie papildoma maista vaikiukams tesis iki pat 6 menesiu
kol visos pradesim maitint doh.gif  4u.gif

O turetu tokios diskusijos tik nuo 5-6 men. prasideti, nes 2-3 men. normaliai priauganciam kudikeliui nieko papildomai duoti nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Notyte @ 2009 03 06, 10:32)
Mums gyd. grieztai pasake, jokio primaitinimo obuoliukais ar pan. Sako, valgo MP ir pakanka. Tuo labiau, kad musu svoris tikrai pakankamas ir net didokas.
Juk visoje literaturoje rasoma, kad tokiu maziuku pilvukai dar nera visiskai prisitaike tokiam sunkiam maistui. O obuoliai juk kaip pucia pilvuka  blink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Vaikučius užtenka primaitint nuo 6 mėn., jei tik svoris normaliai auga.

Slogytė buvo ir mums. Tai ją išsigydėm paprastai: jei nėra temperatūros į lauką grynu oru pakvėpuoti. Pastoviai valydavau nosytę su aspiratorium, jei tik mažiui pasidarydavo sunkiau kvėpuot. Teko ir Vibrocilio kelis kartus įlašint, bet slogytės jis nepagydė... Tik atkimšdavo nosytę, jei aspiratorius neištraukdavo. Kaip ir MP atkimšdavo nosytę. Taigi geriausia išsigydyt pastoviai valant nosytę ir einant į lauką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2009 03 06, 13:29)
kol visos pradesim maitint doh.gif  4u.gif

ką čia diskutuot. kiekviena mama nusprendžia pati kas geriausia savo vaikučiui. galima nuomone pasidalint tik neprimest savo nuomonės kaip neginčijamos tiesos... dabar informacijos tikrai netrūksta tiek knygose, tiek žurnaluose, tiek internete. Kiekviena mama kuri save laiko rūpestinga ir atsakinga skaito, domisi ir daro išvadas... 4u.gif
aš labiau pasitikiu naujausiais tyrimais ir patarimais kuriuos daro kompetetingi gyditojai ir edukologai. o Spokas ir kitos sovietinės knygos jau praeitis. beje turiu aš tas knygas kuriomis remdamasi mama mane augino. kartais paskaitau įdomumo dėlei ir tikrai nustembu kaip smarkiai viskas yra pasikeitę... aišku aš užaugau sveika ir viskas gerai, bet vistiek manau kad dabartinė metodika yra daug geresnė ir sveikesnė kūdikiui.
svarbu nepriiminėti sprendimų skubotai ir mažiau klausyti mamų, uošvienių, tetų, kai kurių daktarų, ir glvoti savo galva.
smile.gif nepamirškime, kad esame supermamos drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2009 03 06, 12:31)
maniškė gimė 3160gr. 53cm.
dabar 7030gr. 70cm  doh.gif  kai pagalvoji kaip greitai daugiau nei dvigubai pasunkėjo. auga taip greitai nespėju nei susivokt...  lotuliukas.gif

ogo bigsmile.gif mes tik 5200 ir 56 cm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 03 06, 13:53)
ogo  bigsmile.gif  mes tik 5200 ir 56 cm  ax.gif

doh.gif nu vat ir aš stebiuosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(memelietė @ 2009 03 06, 12:55)
doh.gif  nu vat ir aš stebiuosi  doh.gif

ka ji jau daro?
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 03 06, 12:53)
ogo  bigsmile.gif  mes tik 5200 ir 56 cm  ax.gif

mes irgi Maziukes smile.gif 5520 ir 62 smile.gif

o del knygu, tai turiu as ir Spoko, ir Vingro knygas, perskaiciau visas jas...
Vingro ir kursuose esu buvus...
Bet kazkaip gerokai man ten daug kas pasene jau doh.gif
Atsakyti