Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

siap jau mokam daug ka,tik vat viena didziule problema mes visiskai nenorim gultis ant pilvo.stengiuos ko dazniau pati verst nors porai minuciu,bet jokio rezultato schmoll.gif jis tik nori stovet ir labai nori atsisesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte&oskaras @ 2009 03 04, 22:01)
siap jau mokam daug ka,tik vat viena didziule problema mes visiskai nenorim gultis ant pilvo.stengiuos ko dazniau pati verst nors porai minuciu,bet jokio rezultato schmoll.gif jis tik nori stovet ir labai nori atsisesti smile.gif

Tai nieko čia blogo nėra maniškiui ir pradžioj nepatiko ant pilvo kai aš jį vartydavau visada pykdavo o dabar pačiam jau patyko.
Atsakyti
QUOTE(saulyte&oskaras @ 2009 03 04, 23:01)

ir manasis tik neseniai pradejo ilgiau ant pilvo isbut o anksciau tai protestuodavo kai tik paguldydavau ant pilvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JURGIDAR @ 2009 03 04, 21:28)
Jau duodi bulvyte,o kaip tu ja  paruosi tokia skysta padarai  kokio skystumo mazdaug? i kaip tustinasi kaip sasiskyte  kokia ar kaip?as jau ir mastau apie primaitinima g.gif  jau4 menuo tuojaus ant nosies

Verdu 1 maza bulvyte ir maza morkyte uzpylus stikline vandens , gerai paverdu ir kai vanduo jau beveik isgaruoja , trinu su bleideriu ir ipylusi stikline pieno pavirinu , po to dar per tanku sieteli perpilu kad nebutu gumuliuku , o kakoja truputi patizusia sasiskyte ir truputi vos i morkytes atspalvi blush2.gif bigsmile.gif
O manoji tai drasiai vartos bijau jau ant lovos palikt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilute-g @ 2009 03 05, 01:16)
Verdu 1 maza bulvyte ir maza morkyte uzpylus stikline vandens , gerai paverdu ir kai vanduo jau beveik isgaruoja , trinu su bleideriu ir ipylusi stikline pieno pavirinu , po to dar per tanku sieteli perpilu kad nebutu gumuliuku , o kakoja truputi patizusia sasiskyte ir truputi vos i morkytes atspalvi blush2.gif  bigsmile.gif 
O manoji tai drasiai vartos bijau jau ant lovos palikt  mirksiukas.gif

tai tu cia kaip tyrele padarai ir su sauksteliu duodi?
o pienas, cia turi omenyje misinukas?

ai dar o cia jums jau daktare leido ar pati? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deissy: 04 kovo 2009 - 23:44
QUOTE(Deissy @ 2009 03 05, 01:43)
tai tu cia kaip tyrele padarai ir su sauksteliu duodi?
o pienas, cia turi omenyje misinukas?

ai dar o cia jums jau daktare leido ar pati?  ax.gif

ne padarau kaip misinuko skistumo is to pacio buteliuko geria , gydytoja nieko nesake , nors ir patare gal geriau nealergizuoti kudikio ,o duodu nedaug ir nekiekviena diena blush2.gif taip o pienas turiu omeni misinuka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidilute-g: 05 kovo 2009 - 08:51
QUOTE(vaidosius @ 2009 03 04, 20:28)
JURGIDAR cia siaip toks pastebejimas  ax.gif  jei jusu vaikelis gimes 11.15 kaip parasyta prie slapyvardzio tai dabar jam turetu buti 3 menesiai ir 17 dienu o ne 3 menesiai ir 19 dienu kaip parasyta ant liniuotes  rolleyes.gif  vienu zodziu kazkur ne taip data ivesta  g.gif
Papildyta:
oho kaip sauniai augat  4u.gif  mes ta pacia diena gime bet gerokai skiriames: svoris 6100 g, ugis 64 cm  rolleyes.gif

Mes ir gerokai skiriames , svoris tik 6000g ir ugis 61cm
Gyd. jau pradejo sunerimt del svorio- sako gal mazoka g.gif
Atsakyti
Vakar pasisvereme. Sveriame 7,2 kg, o ugis apie 62 cm. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Notyte @ 2009 03 05, 11:47)
Vakar pasisvereme. Sveriame 7,2 kg, o ugis apie 62 cm.  smile.gif

mes mazokai sveriam 5,96(galima sakyt 6) ir 60cm , todel po truputi vis primaitinu , tiksliau ne primaitinu o pratinu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėl svorio klausiau gydytojos. Tai ji paaiškino, kad nuo to svorio, koks buvo kai išvažiavom iš ligoninės, pirmą ir antrą mėnesį vaikelis turi priaugti ne mažiau kaip 1 kg. O nuo trečio mėnesio ne mažiau kaip 0,5kg. Tad jeigu tiek priauga, mamytėms nėra ko pergyventi mirksiukas.gif

memeliete, labai šauniai augat, aukšta jūsų mergytė 4u.gif
Atsakyti
Aš apibendrintai apie viską biggrin.gif

O mums irgi labai patinka ant vystymo lentos..ankščiau tik ant jos ir kalbėdavo, kitur ne, bet dabar tai jau visur kalbina..
Nuoga, tai tik palik!!!!! kad ir kaip supykusi būtų, ar zystų, tik pradedi nurengynėti, tai laimės vaikui wub.gif ir isbūna ilgai nuogutė ir ant pilvuko ir ant nugarytės..
Ant pilvuko aš guldau jau nuo nepilno mėnesio, tai galvytę laiko liuksiškai ir labai patinka ant pilvuko, net labiau nei ant nugarytės..dėl to tikriausiai ir bėdų dėl pilvuko pūtimų neturėjom..buvo šiek tiek, pradžioje duodavau Espumizana, bet pastebėjau, kad ar duodu ar neduodu - tas pats, tai ir nebedaviau..nėra reikalo vaistukais girdyti..žymiai efektyviau pilviuko ir kojyčių masažiukas..
Dėl apsirengimo, tai jau jo..............pradedant nuo kepurytės ir baigiant kombizoniuku, streso vaikui be proto, bet laukas thumbup.gif nors būna švenčių, kai ir be ašaryčių apseinam ax.gif
O dėl vartymųsi, tai manoji dar nesivarto (nuo pilvuko nugriuvimą ant nugarytės aš neskaitau vartymusi, nes tiesiog kai iškelia galvytę aukštai aukštai su krutinyte, tai galvytė ir nusveria į vieną ar kitą pusę)..o var tytis 3 mėn. vaikiukui dar ir anxti tongue.gif
Regis viską apžvelgiau bigsmile.gif
Atsakyti
na mes truputį burbuliukai tongue.gif . o dėl ūgio tai nustebau ir aš, nes šiaip aš su tėveliu nesam aukštaūgiai. tongue.gif

kažkaip man keista, kad jau kai kas primaitina mažučius. aš apie tai dar tikrai negalvoju... prieš kelias dienas smalsumo dėlei pabandžiau duoti obuoliuko, tai labai supyko ir išspjovė tai kaip supratau ir nėra reikalo dar duoti, juolab ir svoriu nesiskundžiam.

maniškė irgi mėgsta nuoga būti bet ir rengiant nesibara... smile.gif

mankštą tai tokią paprastą darom... rankytes, kojytes palankstom, paplasnojam, dvyratuką paminam. smile.gif o atsilenkimus ji dabar ir be mano pagalbos daro mirksiukas.gif

Atsakyti