Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

QUOTE(orintukass @ 2009 03 04, 13:37)
labuka, norejau paklausti ar jau praejo jusu angeleliams pilvukus pusti, nes kaip ir triju men jau turi baigtis sitie skausmeliai bet mano sunuke visdar kankina  verysad.gif

Maniskiui ir dar nepraejo pilvo putimas, tai gydytoja sake buna iki 5 menesiu kai kuriems vaikams.
Zaisliuka jau paima, bet dar nelabai iseina sau neuzsiduoti su juo (ar aplinkiniams) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraTur @ 2009 03 04, 11:14)
Mielos mamytes, o kada leliukas jau turi pilnai nulaikyti galvyte  g.gif
O as nepergyvenu, kad rankinukas kada gi daugiau tu juos panesiosi jei ne kai mazuciai.

Aš tai irgi sutinku su jumis kad kada gi dar panešiosi mažuliuką prisiglaudus prie savęs jai ne dabar kai bus didestis tai sunku bus pakelti o ką čia jau kalbėt apie nešiojimą drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(orintukass @ 2009 03 04, 12:37)
labuka, norejau paklausti ar jau praejo jusu angeleliams pilvukus pusti, nes kaip ir triju men jau turi baigtis sitie skausmeliai bet mano sunuke visdar kankina  verysad.gif

Maniškiui tai jau nuo 2 mėn nepučia pilvuko thumbup.gif ir šeip tuos du mėnesius retai kada buvo diegliukai.
Atsakyti
QUOTE(vaidilute-g @ 2009 03 03, 23:42)

mes tai valgem visko ir misinuku ir klijuku , dabar dar dasidejo ir bulvyte su morkyte praskiestos pienu bigsmile.gif

Mes tai tik mišinuką valgom, daugiau nieko papildimai neduodu smile.gif

QUOTE(Notyte @ 2009 03 04, 12:56)
Sveikos mamytes,
Vakar mums suejo trys menesiukai 4u.gif  Norime jungtis i Jusu grazu rata.

Noreciau Jusu matytes pasiklausti, ar tokio amziaus vaikutis turi jau labai vartytis? Manasis yra apsivertes gal tik kokius du kartus.
Taip pat ar vaikutis turi kelti galvyte ir noreti sestis? Kiek bandeme niekaip nepavyksta  unsure.gif

birthday.gif
Maniškis moka vartytis, bet nuo nugarytės ant pilvuko kažkodėl nelabai vartos g.gif Manau, kai jau pats vaikutis norės, tai ir nulaikyt jo neišeis mirksiukas.gif

QUOTE(orintukass @ 2009 03 04, 13:37)

Mums jau nepūtė pilvuko nuo kokių 2 mėnesių. O pūsdavo nedažnai. O čia paskutines kelias dienas kažkoks neramus. Tai gal vėl pradėjo pilvuką pūsti? doh.gif

O nešiot man sūnelį patinka wub.gif Ir visai nesiskundžiu. Smagu prisiglaust tokį angelėlį prie savęs rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovilytej: 04 kovo 2009 - 13:24
Na mums ir dabar dar papucia pilvuka. Naudojame espumizan arba yra tokie babe nose lasiukai. Jie mums labai padeda.
Atsakyti
Aciu dievui, kad mums jau baigesi pilvuko skausmai smile.gif O kankinomes kazkur 1,5 men. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babis: 04 kovo 2009 - 13:32
Mano mažylis pastebėjau labiausiai mėgta ant pervystymo stalo būt(kol dar nesivarto), ten ir barškutį mėgsta nusigriebt ir mamą už veido pačiupinėt, ir dar pastebėjau kaip jam patinka kai nusegu pampersą - iš karto visas mosikuotis pradeda net krykštauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cadilac @ 2009 03 04, 15:15)
Mano mažylis pastebėjau labiausiai mėgta ant pervystymo stalo būt(kol dar nesivarto), ten ir barškutį mėgsta nusigriebt ir mamą už veido pačiupinėt, ir dar pastebėjau kaip jam patinka kai nusegu pampersą - iš karto visas mosikuotis pradeda net krykštauja smile.gif

Mano maziukas taip krykstauja ir makaluojasi kai nurengineju pries maudymasi, nes jam labai patinka pliuskentis vandenuke, duodas voneleje, vos nulaikau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cadilac @ 2009 03 04, 15:15)

o manasis tai nemegsta pervystimo stalo schmoll.gif nusirenginet dar megsta, bet aprengt be asaru neiseina schmoll.gif o kai pradedi laukiniais drabuzeliais rengti tai isvis rekia nesavu balsu, nors lauke tai jam patinka iskart ramus pasidaro. ir snekinu ji ir sypsaus ir visus megstamiausius zaisliukus ant stalo surikiavom bet vistiek tik uzdedam kokia kepurite ar pirstinyte iskart rekia lyg pjautu ji kasnors unsure.gif
Papildyta:

QUOTE(Dovilytej @ 2009 03 04, 14:22)
O nešiot man sūnelį patinka  wub.gif Ir visai nesiskundžiu. Smagu prisiglaust tokį angelėlį prie savęs rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:

QUOTE(Sauluzhe @ 2009 03 04, 13:34)
maniske dar nei kart neapsiverte 4u.gif 
o del norejimo sestis, tai nori mirksiukas.gif

ir manasis dar nei karto neapsiverte schmoll.gif o sestis tai labai jau nori, kartais taip keliasi kad atrodo tuoj tikrai atsises thumbup.gif
Atsakyti
Maniškis tai irgi nusirengti tai mėgsta o jau jai reikia laukiniais rūbais rengtis tai rėkia kaip pjaunamas cry.gif
Atsakyti
del rengimosi tai tfu tfu tfu jokiu bedu - labai patinka, snekasi tada ir su savim, ir su manim, malas, duodas thumbup.gif
ir maudytis labai patinka, gaila kol kas cia baseino tam tinkamo nerandam doh.gif

del pilvuko, tai diegliukai pirma menesi kamavo, taciau pilvuka papucia i dabar...
duodu vis dar geruju bakteriju ir espumizano...uztat ir neskubu su jokiais papildomais
maistais, tegu susiformuoja normaliai virskinimo sistema pirmiau... ax.gif
Atsakyti
Maniškis taip pat mėgsta ant vystymo stalo gulėt smile.gif Kai nurengiu, patenkintas, o kai reikia apsirengt, tai nelabai jau džiaugias biggrin.gif
O labiausiai tai jam patinka, kai nešioju jį stačią ir atsukusi veidu nuo savęs, tai jis dairosi ir čiauška thumbup.gif
Atsakyti
oi mano babaliukui irgi taip patinka kai ji palieku pliku pimpaliuku ant vystimo stalo ar lovoje lotuliukas.gif kartais net pradeda pykti ir nesiduoda pamio uzmaunamas lotuliukas.gif
na mes su apsirengimu problemu turime, tai po maudyniu, jam kartais nepatinka, irgi kaip uzeis klykti ir kepurem jis neprijaucia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deissy: 04 kovo 2009 - 16:21