Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

QUOTE(AusraTur @ 2009 03 03, 21:13)
Dziaugiuosi, kad ne mano vienos vaikiukas neima zaisliuku, truputi pergynau nes gimem visu menesiuku ansciau. ax.gif

Nepergyvenk viskam yra savo laikas
Atsakyti
labas mamukai 4u.gif
mano babaliukas tai apziurineja rankytes, viena su kita laiko, zaidzia, bet pats zaisliuku neima irgi dar i rankas....tik as jam rodau rodau, tai jis arba tik paliecia arba as jam prie rankytes pridedu, tai tada jis iskiecia pirstukus ir paima. gulint tame lavinimo kilimelyje, tai liecia zaisliukus, trenkia per zaisliuka ir krykstauja ziuredamas kaip jis mosikuojasi ax.gif
na kaip ir SNAIGUTĖ999 sako viskam savo laikas, pritariu as jai mirksiukas.gif
Papildyta:
o mes irgi gimem beveik menesiuku anksciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2009 03 03, 15:58)
sveika kristuler 4u.gif

mes siandien 3 skiepus gavom doh.gif Dieve, kaip verke Mazute, kaip skaudejo verysad.gif
tikiuos, bent pasaliniu poveikiu nebus... g.gif
ir gydytoja rekomendavo jokio primaitinimo iki 6men...net nesverus, ir nezinodama
tikslaus svorio...

Vargsiukai, jeckau kaip gaila kai bado sitaip 4u.gif
Va is karto matosi kitoks poziuris gydytoju tenais g.gif Matyt uzmete aki, kad vaikas is isvaizdos sveikas, nebadaujantis ir psio..

Mamukai, kuriu vaikiukai neima i rankytes zaislu- stenkites kuo daugiau pratint- laikydamos pries juos zaisliuka, barskuti -viena diena tikrai susidomes, kas cia taip graziai kabo lotuliukas.gif ir prades imti. Mano labai megsta "pakumsciuot" toki minksta zalia drakona- padedu jam is sono- ir jis duoda jam su rankyte per snukuti lotuliukas.gif
Labai juokingai bando susigrusti abudu kumscius i burna- o vietos tai ner lotuliukas.gif
Barskuti jei sunkesnis tai nenulaiko-ismeta- jei lengvesnis biski ilgiau pabarskina.
Atsakyti
QUOTE(SNAIGUTĖ999 @ 2009 03 04, 00:31)
Nepergyvenk viskam yra savo laikas

Aciu aciuks.gif
Tiesiog labai laukiu, kada kas turi prasideti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2009 03 03, 20:16)
mano irgi nelabai zaidzia su rankytem kol pati nesuglaudziu ju viena prie kitos  ax.gif

QUOTE(Sauluzhe @ 2009 03 03, 20:42)
nezaidzia ir mano nei su rankytem, nei su zaislais...stebi,kalbasi, juokiasi, spardosi,bet tikrai i rankas neima smile.gif bet labai ir nepergyvenu, spes dar  4u.gif

QUOTE(AusraTur @ 2009 03 03, 21:13)
Dziaugiuosi, kad ne mano vienos vaikiukas neima zaisliuku, truputi pergynau nes gimem visu menesiuku ansciau. ax.gif

Mano mergytė taip pat gimė ankščiau, nei turėjo - 37 savaičių..
su rankytėm tai jau laaaabai židžia, bet dar žaisliukų taip pat neima į rankytes, bet kai buvom pas kineziterapiautę, tai ji sakė, jog 3 mėnesių vaikiukai jau turi prieš jį esantį žaisliuką imti abiem rankytėm ir kišti į burnytę, tai iki kitos savaitės gavom namų darbų tai išmokti..
Manoji taip pat jau labai spiriasi alkunytėmis ir nori sėstis, ankščiau imdavau už rankyčių ir kai ji taip spiriasi, ne sodindavau, bet statydavau ant kojyčių, tačiau kineziterapiautė dar sakė išvis už rankyčių nei kelti nei prilaikius statyti ar sodinti, nes gali išnirti rankytės..
O ant pilvuko pagyldyta jau kelia užpakaliuką ir nosim aria lotuliukas.gif kojytės ir užpakaliukas nori ropoti, bet rankytės dar neklauso, tai per pusvalandi keleta cm nosim paaria ir tada jau supyxta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraTur @ 2009 03 03, 21:04)
ir jeigu tas demesys ji nesioti tai jau taip, turiu rankinuka. doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pas mane ir tikras rankinukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sanele @ 2009 03 04, 11:44)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  pas mane ir tikras rankinukas biggrin.gif

as tai dziaugiuosi atpratinus svo kudiki nuo ranku , tad nebeturiu rankinuko thumbup.gif , aisku jai vel nepasidarys nes labai dabar zyzle pasidare , nes manau kad dantukai kalsis , todel vis dazniau atsiduria mazoji ant ranku , nes gaila mazutes schmoll.gif
Atsakyti
Mielos mamytes, o kada leliukas jau turi pilnai nulaikyti galvyte g.gif
O as nepergyvenu, kad rankinukas kada gi daugiau tu juos panesiosi jei ne kai mazuciai.
Atsakyti
oi mano sanuolyte pirma kart ismiegojo nuo 22.30 iki 8 val, pavalge ir toliau miega bigsmile.gif kad taip kasdien blush2.gif

prie zaisliuku pratinu - supynese vis i rankute idedu koki barskaliuka, tai kol suspaudus
kumstuka tol laiko, kai atleidzia, tai jau ir nebeidomu doh.gif

o kumstukai tai jau geriau nei soske, gruda abu iskart, ir seilejas be proto daug wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Vakar mums suejo trys menesiukai 4u.gif Norime jungtis i Jusu grazu rata.

Musu pasiekimai:
Puikiai nulaikome galvyte guledami ant pilvuko. Mums tai labai patinka, sukelia daug geru emociju.
Truputuka nulaikome pakelta krutine, taciau dar tik truputi smile.gif
Megstame sypsotis, guguoti ir siaip snekinti tevelius.
Taip pat megstame zaisti su pakabintais zaisliukais.
Rankyteje zaisliuka nulaikome gant ilgai, taciau dar nededame is vienos rankytes i kita.
Paskutiniu metu pradejo patikti maudytes, tai dazniausiai buna pilna aplinkui pritaskyto vandens.
Valgome MP.

Noreciau Jusu matytes pasiklausti, ar tokio amziaus vaikutis turi jau labai vartytis? Manasis yra apsivertes gal tik kokius du kartus.
Taip pat ar vaikutis turi kelti galvyte ir noreti sestis? Kiek bandeme niekaip nepavyksta unsure.gif

Papildyta:
Beto taip pat labai megstame kumstukus. Atrodo jei abu tilptu tai juos ir susikistu i burnyte. O seilyciu tai labai daug, buvau pradejus galvoti, kad gal dantukai kalasi.
Atsakyti
maniske dar nei kart neapsiverte 4u.gif
o del norejimo sestis, tai nori mirksiukas.gif
Atsakyti
labuka, norejau paklausti ar jau praejo jusu angeleliams pilvukus pusti, nes kaip ir triju men jau turi baigtis sitie skausmeliai bet mano sunuke visdar kankina verysad.gif
Atsakyti