Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

nesupykit mamytes, bet sita temute yra apie vaikuciu pasiekimus ax.gif
o tos kurios augina pirmuosius kleckiukus prasom, junkites i musu bureli:
http://www.supermama...howtopic=416959
ten kalbam apie viska mirksiukas.gif
esat visos laukiamos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westutee @ 2009 03 03, 17:34)
nesupykit mamytes, bet sita temute yra apie vaikuciu pasiekimus ax.gif
o tos kurios augina pirmuosius kleckiukus prasom, junkites i musu bureli:
http://www.supermama...howtopic=416959
ten kalbam apie viska mirksiukas.gif
esat visos laukiamos 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ,cia vienos mamytes tikrai truputi nukrypot nuo temeles,galit bendrauti bendraamziuose arba per az,o ce tik pasiekimai rasomi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted imagegal kam is jusiskiu vaikutis neramus , verkia ,nevalgo , manau tikrai dantukai blink.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidilute-g: 03 kovo 2009 - 17:36
Sveikos mamytes,

As esu naujoke ir man labai idomu ka turi daryti 3 menesiuku kudikelis, nes visai neatsimenu ka dare mano pirma mergyte. Padekit man prisiminti, nes skaitom ir prisigalvoju
aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraTur @ 2009 03 03, 18:49)
Sveikos mamytes,

As esu naujoke ir man labai idomu ka turi daryti 3 menesiuku kudikelis, nes visai neatsimenu ka dare mano pirma mergyte. Padekit man prisiminti, nes skaitom ir prisigalvoju
aciuks.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
3 mėnuo:
kūdikis:
* Gulėdamas ant nugaros išlaiko galvą tiesiai
* Apžiūrinėja savo rankas
* Žaidžia savo rankomis
* Guguoja
* Aktyviai siekia artimųjų dėmesio
Atsakyti
Na va mano nezaidzia su rankytemis, ir jeigu tas demesys ji nesioti tai jau taip, turiu rankinuka. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraTur @ 2009 03 03, 21:04)
Na va mano nezaidzia su rankytemis, ir jeigu tas demesys ji nesioti tai jau taip, turiu rankinuka. doh.gif

mano irgi nelabai zaidzia su rankytem kol pati nesuglaudziu ju viena prie kitos ax.gif
Atsakyti
nezaidzia ir mano nei su rankytem, nei su zaislais...stebi,kalbasi, juokiasi, spardosi,bet tikrai i rankas neima smile.gif bet labai ir nepergyvenu, spes dar 4u.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi, kad ne mano vienos vaikiukas neima zaisliuku, truputi pergynau nes gimem visu menesiuku ansciau. ax.gif
Atsakyti
Maniškis tai ima žaisliuką į rankytes bet iš pradžiu kai aš laikau jam žaisliuką prieš jį tai jis ilgai žiūri į jį tada su viena rankyte paliečia paskui su kyta ir tada tik pajama pats žaisliuką ir tada jau duoda mosuoti į visas pusias lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilute-g @ 2009 03 03, 16:20)
na tikiuosi kad ir toliau taip laikysites  thumbup.gif tiesa MP maitini ?

Ne, valgom mišinuką jau ax.gif O kaip tu maitini?
Papildyta:
QUOTE(kristuler @ 2009 03 03, 16:25)
labuka as esu naujoke todel nezinau ar tiksliai darau ta ka reikia 4u.gif bet labai noreciau su jumis draugauti super mamytes smile.gif

Sveika. Smagu, kai prisijungia naujų mamyčių 4u.gif

Maniškis tai jau žaidžia ir su savo,ir su mano rankytėm, ir su žaisliukais wub.gif Iš pradžių aš jam vis rodydavau, pasakodavau, paguldydavau ant tokio kilimėlio,kur virš jo prikabinta žaisliukų. Tai iš pradžių stebėjo, gugavo, spardės. O paskui jau imti į rankytes viską pradėjo. Dabar tik ką pamato ir bando paimti thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Dovilytej,2009 03 04, 00:34]
Ne, valgom mišinuką jau ax.gif O kaip tu maitini?
Papildyta:
.........
mes tai valgem visko ir misinuku ir klijuku , dabar dar dasidejo ir bulvyte su morkyte praskiestos pienu bigsmile.gif mano mazoji ir ima ir zaisliukus ir su rankytem zaidzia , o megstamiausias jos darbas is seiliu burbulus leist , nespeju seilinuku keist ir kai pagalvoju kad ji gime menesiu anksciau , o gyvas sidabriukas mirksiukas.gif
Atsakyti