Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

QUOTE(JURGIDAR @ 2009 03 02, 16:30)
Tai inok kalbejau ne tik apie vaikus,bet suaugiusiu,net besilaukianciai jei gresia persileidimas niekas nieko nedaro aiskina kad tox gamtos desnis.... verysad.gif

Lietuvoj taip pat niekas nieko nedaro jei persileidimas gresia. Į ligoninę paguldo, ten ištiria ir liepai gulėt, nes nieko negali padaryt. Dar geriausiu atveju magnį liepia gert ir psio. Visa kita priklauso nuo gamtos..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Belacka @ 2009 03 02, 22:09)
Lietuvoj taip pat niekas nieko nedaro jei persileidimas gresia. Į ligoninę paguldo, ten ištiria ir liepai gulėt, nes nieko negali padaryt. Dar geriausiu atveju magnį liepia gert ir psio. Visa kita priklauso nuo gamtos.....  g.gif

man gydytoja kai buvo septintas nestumo menuo sake kad gimdos kaklelis sutrumpejas ir galiu neisnesiota vaika pagimdyt. tiesiog liepe maziau fizinio kruvio gaut, daugiau lovoj gulet ir viskas, jokiu vaistu jokiu tyrimu nieko nedare schmoll.gif na bet as aciu dievui 40 savaiciu pagimdziau tongue.gif o taip pergyvenau kai gydytoja del neisnesioto vaiko prigsdino... manau kad perdeda kartais tie gydytojai... doh.gif be reikalo nescias gazdina kai taip reikia geru emociju o ne streso...
Atsakyti
QUOTE(Dovilytej @ 2009 03 01, 20:26)
Mus siuntė tik pas ortopedą, kai mažiukui buvo mėnesiukas. O kitur sakė nereikia.
Na kad tuo metu kartu gulėjom ligoninėj tai tikrai  mirksiukas.gif Čia kai užlipi į trečią aukštą ir po kaire puse? Tai ten gulėjo viena moteris, ji pagimdė mergaitę ir lankėsi pas Andriušienę per nėštumą. O kitų kaip ir nežinau  ax.gif
Mano sūnelis tai valgo po 180 ml. O valgo 4 - 5 kartus per dieną  smile.gif

taip taip , as lankiausi pas Andriusiene per nestuma , ir mergyte pagimdziau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2009 03 02, 21:42)
man gydytoja kai buvo septintas nestumo menuo sake kad gimdos kaklelis sutrumpejas ir galiu neisnesiota vaika pagimdyt. tiesiog liepe maziau fizinio kruvio gaut, daugiau lovoj gulet ir viskas, jokiu vaistu jokiu tyrimu nieko nedare  schmoll.gif  na bet as aciu dievui 40 savaiciu pagimdziau  tongue.gif  o taip pergyvenau kai gydytoja del neisnesioto vaiko prigsdino... manau kad perdeda kartais tie gydytojai...  doh.gif  be reikalo nescias gazdina kai taip reikia geru emociju o ne streso...

Man ir gidytoja pasakė kad gimdos kaklelis per minkštas ir galiu neišnešioti vaikelio tai dėl to net 4 kartus ligoninėn guldė o galiausiai pagimdžiau 41 savaitę.
Atsakyti
QUOTE(vaidilute-g @ 2009 03 03, 00:33)
taip taip , as lankiausi pas Andriusiene per nestuma , ir mergyte pagimdziau  bigsmile.gif

Tai ir mane gal tada prisimeni ax.gif Mes buvom susitikusios dieniniam. O paskui aš gulėjau ligoninėj,nes man jau po termino buvo. Ir buvau atėjus į palatą tavęs aplankyt, kai jau pagimdei dukrytę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilytej @ 2009 03 03, 12:14)
Tai ir mane gal tada prisimeni  ax.gif Mes buvom susitikusios dieniniam. O paskui aš gulėjau ligoninėj,nes man jau po termino buvo. Ir buvau atėjus į palatą tavęs aplankyt, kai jau pagimdei dukrytę  4u.gif

manau kad atsimenu , jai tu ta moteris kuri gimde ne pati 4u.gif o astokia stamboka blush2.gif su baltu halatu buvau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilute-g @ 2009 03 03, 11:35)

paziurejau kad musu maziukai ir ta pacia diena gime drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sanele @ 2009 03 03, 13:57)
paziurejau kad musu maziukai ir ta pacia diena gime drinks_cheers.gif  thumbup.gif  4u.gif  4u.gif

kaip smagu , 4u.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif koks jusu svoris ir ugis
Atsakyti
QUOTE(vaidilute-g @ 2009 03 03, 11:35)
manau kad atsimenu , jai tu ta moteris kuri gimde ne pati 4u.gif o astokia stamboka blush2.gif  su baltu halatu buvau bigsmile.gif

Aš tai tikrai jau atsimenu tave smile.gif Aga, man darė cezarį. O gulėjau prieš gimdymą dvivietėj palatoj.
Atsakyti
QUOTE(Dovilytej @ 2009 03 03, 15:39)
Aš tai tikrai jau atsimenu tave  smile.gif Aga, man darė cezarį. O gulėjau prieš gimdymą dvivietėj palatoj.

taip dabar tiksliai pamenu , kaip jusu mazylis mirksiukas.gif ar jau pauges gerokai ,musu mazoji jau pati vartos ant lovospalikt negali, juokiasi gaarsiai balsu , o dar garsiau cypia jai kas nepatinka bigsmile.gif labai nori sestis pati ant alkuniu jau pasiremia ir jau berods dantukai prades kaltis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilute-g @ 2009 03 03, 14:47)
taip dabar tiksliai pamenu , kaip jusu mazylis mirksiukas.gif ar jau pauges gerokai ,musu mazoji jau pati vartos ant lovospalikt negali, juokiasi gaarsiai balsu , o dar garsiau cypia jai kas nepatinka bigsmile.gif labai nori sestis pati ant alkuniu jau pasiremia ir jau berods dantukai prades kaltis lotuliukas.gif

Smagu, kad galim pabendraut ir susižinot kaip mūsų vaikučiai auga ir stiprėja mirksiukas.gif
Maniškis taip pat jau moka vartytis, tik kartais pritingi ir vartos kai valgyt nori biggrin.gif Sėstis ir jau nori, kai maudomės, paguldau ant to gultuko, o jis pakelia galvą, krūtinę ir dairos visur smile.gif Charakterį ir jau po truputį rodo, juokias balsu tik keistai tas juokas skamba. O kai nenori būti vienas - cypauja. Kai šnekini kalba visokiausiais garsais biggrin.gif O kaip jūs žinot, kad dantukai pradės kaltis? Aš tai dar nieko nepastebėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilytej @ 2009 03 03, 16:23)
Smagu, kad galim pabendraut ir susižinot kaip mūsų vaikučiai auga ir stiprėja  mirksiukas.gif
Maniškis taip pat jau moka vartytis, tik kartais pritingi ir vartos kai valgyt nori  biggrin.gif Sėstis ir jau nori, kai maudomės, paguldau ant to gultuko, o jis pakelia galvą, krūtinę ir dairos visur  smile.gif  Charakterį ir jau po truputį rodo, juokias balsu tik keistai tas juokas skamba. O kai nenori būti vienas - cypauja. Kai šnekini kalba visokiausiais garsais  biggrin.gif  O kaip jūs žinot, kad dantukai pradės kaltis? Aš tai dar nieko nepastebėjau  ax.gif

labai didelis seiletekis , mergica mano nerami , nes iki to buvo angeliukas , pradejo truputi viduriuoti ir temperatura pradejo sokinet , ir smegeneles paraude bigsmile.gif o tiesa kiek jau sveriate ir ugiukas koks jusu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidilute-g: 03 kovo 2009 - 14:31