Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

QUOTE(Sauluzhe @ 2009 03 02, 15:24)
na sanele, bent zinosi, kad per anksti dar tokiems dalykams...
laikykites 4u.gif

agam blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
O dabar kaip puslapis normaliai ar vistiek isitempes?
Atsakyti
QUOTE(SNAIGUTĖ999 @ 2009 03 02, 16:18)
O dabar kaip puslapis normaliai ar vistiek isitempes?

dbr isvis sumazejes,milupos formatu bent jau pas mane 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanele: 02 kovo 2009 - 15:21
O danijoi tai zinokit tai niekas niekus nesiuncia,jokiu mankstu eho,neuroogu....nieko panasaus,ti tam tikri skiepai kurie priklauso kaip ir visiems,ugi svori patikrina sesele ir fsio,atrodo uzsienis turetu but kazkas ga; geriau,bet kas jau kas ale medicina Lt geresne,daktarai labiau issilavine...daugiau visko zino,cia net greitoji i namus nevaziuoja jei 40 temperaturos yra sako atsigulkit pamiegokit..nu zodziu...kosmaras sioje srityje.Ligoninese tai jau aukstas lygis nieko nepasakysi.Bet seimos daktarai tai ....kosmaras
Atsakyti
QUOTE(JURGIDAR @ 2009 03 02, 15:35)
O danijoi tai zinokit tai niekas niekus nesiuncia,jokiu mankstu eho,neuroogu....nieko panasaus,ti tam tikri skiepai kurie priklauso kaip ir visiems,ugi svori patikrina sesele ir fsio,atrodo uzsienis turetu but kazkas ga; geriau,bet kas jau kas ale medicina Lt geresne,daktarai labiau issilavine...daugiau visko zino,cia net greitoji i namus nevaziuoja jei 40 temperaturos yra sako atsigulkit pamiegokit..nu zodziu...kosmaras sioje srityje.Ligoninese tai jau aukstas lygis nieko nepasakysi.Bet seimos daktarai tai ....kosmaras

O aš dabar skaitau knygutę Kūdykystės ekologija..tai ten daug visokių dalykų prirasyta apie daktarus, ligonines, vaikiukų auginimą ir pan..daugelyje vietų aš ten sutinku, o kai kur tai gal ir nelabai..tai is pasakojimų matau, kad pas jus Danijoje labiau ekologiškai vaikai auginami tongue.gif aj tingiu išsiplėsti, nes jai pradėsiu pasakoti, tai ir galo nebus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sanele @ 2009 03 02, 15:21)
dbr isvis sumazejes,milupos formatu bent jau pas mane 4u.gif

Tai pas mane irgi susiaurėjas o iš šonų milupa užrašai. Tai čia tikrai ne dėl mano liniuočių kaip ten kitos mamos parašiusios.
Atsakyti
del Skotijos sveikatos prieziuros tai ryt papasakosiu nes skiepytis einam...
kol kas du geri dalykai uzstrigo - nemokami masazu uzsiemimai maziukams
ir tai kad visi vaistukai su rezeptais iki 16 metu cia nemokami...
T.y. jei uz Roto viruso skiepa pries menesi LT 280 ltl sumokejau,
cia antra doze man nekainuoja nieko thumbup.gif
Ir taip pat mamoms kol vaikuciui sueina metai visi vaistukai su
receptu nemokami... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sauluzhe: 02 kovo 2009 - 16:19
QUOTE(smalyžiukė @ 2009 03 02, 15:44)
O aš dabar skaitau knygutę Kūdykystės ekologija..tai ten daug visokių dalykų prirasyta apie daktarus, ligonines, vaikiukų auginimą ir pan..daugelyje vietų aš ten sutinku, o kai kur tai gal ir nelabai..tai is pasakojimų matau, kad pas jus Danijoje labiau ekologiškai vaikai auginami  tongue.gif  aj tingiu išsiplėsti, nes jai pradėsiu pasakoti, tai ir galo nebus  lotuliukas.gif

Tai inok kalbejau ne tik apie vaikus,bet suaugiusiu,net besilaukianciai jei gresia persileidimas niekas nieko nedaro aiskina kad tox gamtos desnis.... verysad.gif

QUOTE(Sauluzhe @ 2009 03 02, 16:18)
del Skotijos sveikatos prieziuros tai ryt papasakosiu nes skiepytis einam...
kol kas du geri dalykai uzstrigo - nemokami masazu uzsiemimai maziukams
ir tai kad visi vaistukai su rezeptais iki 16 metu cia nemokami...
T.y. jei uz Roto viruso skiepa pries menesi LT 280 ltl sumokejau,
cia antra doze man nekainuoja nieko  thumbup.gif
Ir taip pat mamoms kol vaikuciui sueina metai visi vaistukai su
receptu nemokami... blush2.gif

Geras kaip fainiai pas mus nieko panasaus,bet cia jau snekame nebe i tema,o tema yra 3 menuo pasiekimai 4u.gif ,baisu temos kureja supygdyti....
Atsakyti
QUOTE(SNAIGUTĖ999 @ 2009 03 02, 16:47)
Tai pas mane irgi susiaurėjas o iš šonų milupa užrašai. Tai čia tikrai ne dėl  mano liniuočių kaip ten kitos mamos parašiusios.

tai aisku kad ne delto irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanele: 02 kovo 2009 - 17:02
QUOTE(SNAIGUTĖ999 @ 2009 03 02, 16:47)
Tai pas mane irgi susiaurėjas o iš šonų milupa užrašai. Tai čia tikrai ne dėl  mano liniuočių kaip ten kitos mamos parašiusios.

niekas del sutrumpejimo jusu nekaltina bet galit pabandyt dvi liniuotes sudet viena prie kitos gal prailges truputi lotuliukas.gif mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Klausykite, dabar taip visada puslapis atrodis, kazkaip nefainai skaitosi lotuliukas.gif

Zinokit ir 4 menesio temelej vaizdelis toks pat biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babis: 02 kovo 2009 - 18:57
QUOTE(babis @ 2009 03 02, 19:54)
Klausykite, dabar taip visada puslapis atrodis, kazkaip nefainai skaitosi lotuliukas.gif

Zinokit ir 4 menesio temelej vaizdelis toks pat biggrin.gif

ir antro tas pats, visur unsure.gif
Atsakyti