Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

QUOTE(Belty @ 2009 02 24, 17:09)
Mamukai, kuriu suejo 3 men.dabar- kaip laiko galvyte ? Pvz kai nesioji- ar labai dar "lesioja", mano tai dar netvirtai- tai net nezinau- kada cia turetu jau tvirtai ta galva laikyt, kai stacia nesioji? g.gif

Maniškė taip pat nelabai tvirtai laiko, bet jau nebaisu broliui duoti palaikyti savo mazaja sesute smile.gif
Mamytės, ar kurios nors vaikuciui bego asaros nuo gimimo, nesvarbu verkia vaikutis ar ne? Maniau, kad cia nieko blogo, o, pasirodo, negerai verysad.gif Neturi asaroti. Tai rytoj vaziuosim i Santariskes, gali tekti valyti/zonduoti asaru kanaliukus (jei uzsikimse).
Atsakyti
QUOTE(ASsSA @ 2009 02 25, 11:26)
Maniškė taip pat nelabai tvirtai laiko, bet jau nebaisu broliui duoti palaikyti savo mazaja sesute  smile.gif
Mamytės, ar kurios nors vaikuciui bego asaros nuo gimimo, nesvarbu verkia vaikutis ar ne? Maniau, kad cia nieko blogo, o, pasirodo, negerai  verysad.gif Neturi asaroti. Tai rytoj vaziuosim i Santariskes, gali tekti valyti/zonduoti asaru kanaliukus (jei uzsikimse).

musu ir su asarytem verkia tai ce blogai?reikia gydytojai sakyti? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanele: 25 vasario 2009 - 10:48
Mamytės, ar kurios nors vaikuciui bego asaros nuo gimimo, nesvarbu verkia vaikutis ar ne? Maniau, kad cia nieko blogo, o, pasirodo, negerai  verysad.gif Neturi asaroti. Tai rytoj vaziuosim i Santariskes, gali tekti valyti/zonduoti asaru kanaliukus (jei uzsikimse).

Maniškis ir jei verkia, bėga ašaros. Aš ir gydytojai nieko nesakiau... Kartais ir taip ašarytė nubėga. Tai negi čia blogai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilytej @ 2009 02 25, 11:53)
Maniškis ir jei verkia, bėga ašaros. Aš ir gydytojai nieko nesakiau... Kartais ir taip ašarytė nubėga. Tai negi čia blogai?  g.gif

isgasdino ir mane dbr doh.gif
ieskau info er google,bet nieko apie tai nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sanele @ 2009 02 25, 12:06)
isgasdino ir mane dbr doh.gif
ieskau info er google,bet nieko apie tai nerandu g.gif

Man ir kažkaip baisoka doh.gif Aš kaip tik atvirkščiai esu skaičius, kad jei nebėga ašaros, tai būna užsikimšę latakai ir tada juos reikia valyti g.gif
Atsakyti
Dekui mergaites 4u.gif

Del asareliu tai maniskei nedaug ju bega ir tik kai verkia...tai as galvojau,
kad negerai jei neverkia, tuomet kanalai uzsikimse?
Atsakyti
Maniškis irgi verkia su ašarytėm o kaip galma verkti be jų.
Papildyta:
QUOTE(sanele @ 2009 02 25, 10:14)
tikrai kokie dideliukai,sveikinimai 4u.gif  clap_1.gif  clap_1.gif
mes snd pas daktaryte leksim laukiu-nesulaukiu biggrin.gif

Ir mums jau 3 mėn. eisim penktadieni pas gidytoją pasisverti tai ir negaliu sulaukti.
Atsakyti
Maniškė taip pat nelabai tvirtai laiko, bet jau nebaisu broliui duoti palaikyti savo mazaja sesute  smile.gif

Miniskiui begdavo, tai mes praeita savaite jau susitvarkem doh.gif . Isvale asaru latakeli - labainemaloni procedura, bet, sako, geriau kuo anksciau daryt, kol vaikutis nedaug prisimena.. Tai jos metu klyke nesavu balsu, bet paskui pamaitinau, dar kokia valanda palaikiau ant rankyciu arba bent jau uz rankytes, tada puse dienos pramiegojo ir vakare jau viskas buvo tvarkoj smile.gif Dabar dar 10 dienu reikia palasinti antibijotikus ir bus jau viskas.. .
Atsakyti
tai reikia gydytojai pasakyti kad su asarom verkia?o jei ji sakys kad taip turi buti? g.gif
Atsakyti
Sveikos, mums irgi jau 3 mėnesiukai..
Dukrytė kai jau rimtai supyxta, tada išrieda viena kita ašarytė, bet kai tik pazirzimai būna ar šeip kapriziukas, tada ašaryčių nebūna.

Papildyta:
QUOTE(JURGIDAR @ 2009 02 24, 20:33)
1. Aha nemazas vyriukas,per menesi priaugom 1.5 kg ir 6 cm ugio tai pati apakau kad tiek daug cm per 1 menesi bigsmile.gif
2. del galvyciu laikymo tai maniskis jau 2 menesiuku laike gerai  kai vaka pakelta nesiodavau.

1. o ho ho..o mes per mėnesį priaugom tik 400 g. ir 4 cm..be daktarytė sakė nėra ko nerimauti, dar po savaitės pielė ateiti pasisverti įdomumo dėlei..dar šnd varysim į mankštytę pirmą kartelį ax.gif
2. manoji galvytę pradėjo laikyti vieno mėnėsiuko, o dabar tai išvis puikiai nulaiko, net pati sėdasi, atsispiria su alkūnėm ir sėdasi, neleidžiu, prilaikydama už rankyčių iškarto statu ant kojyčių, kad nesėstų, bet vibro kėdutėje kai palieku, tai taip atsispiria su alkunytėm, kad jau tikrai kaip sedėtų atrodo..

QUOTE(Dovilytej @ 2009 02 25, 11:19)
Man ir kažkaip baisoka  doh.gif  Aš kaip tik atvirkščiai esu skaičius, kad jei nebėga ašaros, tai būna užsikimšę latakai ir tada juos reikia valyti  g.gif

Aha aš irgi taip maniau, kad blogai, kai ašarytės nebėga g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZifkuteB @ 2009 02 25, 12:50)
Miniskiui begdavo, tai mes praeita savaite jau susitvarkem  doh.gif . Isvale asaru latakeli - labainemaloni procedura, bet, sako, geriau kuo anksciau daryt, kol vaikutis nedaug prisimena.. Tai jos metu klyke nesavu balsu, bet paskui pamaitinau, dar kokia valanda palaikiau ant rankyciu arba bent jau uz rankytes, tada puse dienos pramiegojo ir vakare jau viskas buvo tvarkoj smile.gif Dabar dar 10 dienu reikia palasinti antibijotikus ir bus jau viskas.. .

O tai kaip jums tos ašarytės bėgdavo? Kai verkdavo? Juk ir mums ašaros bėga, kai verkiam... Kažko aš čia nesuprantu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SNAIGUTĖ999 @ 2009 02 25, 11:41)
Maniškis irgi verkia su ašarytėm o kaip galma verkti be jų.
Papildyta:

Ir mums jau 3 mėn. eisim penktadieni pas gidytoją pasisverti tai ir negaliu sulaukti.

4u.gif happybday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif

QUOTE(Dovilytej @ 2009 02 25, 12:15)
O tai kaip jums tos ašarytės bėgdavo? Kai verkdavo? Juk ir mums ašaros bėga, kai verkiam... Kažko aš čia nesuprantu  ax.gif

Manau dar reik ziuret ar neasaroja ta akyte, pvz bunant lauke, nes daugumai, kuriem zonduoja skundesi, kad isejus i lauka pradeda asaroti..
Atsakyti