Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

sveiki 4u.gif mes vakar buvom pas daktaru ,sveriam 5,9kg , ir paaugom 5cm , tad jau viso 60cm bigsmile.gif nuo gimimo praugom 3kg ir 9 cm bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belacka @ 2009 02 23, 18:19)
Sveikos mamytės,

Šiandien mums jau 3 mėn.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Laukiu nesulaukiu, kada eisime pas gydytoją pasisverti ir pasimatuoti.  4u.gif

sveikinimai sulaukus 3 menesiuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mes rytoj pas gydytoja eisim irgi lb noriu suzinoti svori ir ugi savo angeliuko wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanele: 24 vasario 2009 - 10:17
QUOTE(Belacka @ 2009 02 23, 18:19)
Sveikos mamytės,

Šiandien mums jau 3 mėn.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Laukiu nesulaukiu, kada eisime pas gydytoją pasisverti ir pasimatuoti.  4u.gif

Sveikinam su gimtadieniu 4u.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(orintukass @ 2009 02 23, 19:00)
musu ugis 65 cm o galvytes apimtis 41,8

Na tai visai puikiai augate,as laukiu jau uz pusvalandzio sesele atlex inamus pasvers,matuos... ax.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos 4u.gif
Atsikeliam ir mes i 3 menesiuka, tik dar be svorio ir ugio, nes eisim tik ketvirtadieni. Kai pagalvoji, kaip greit bega laikas, atrodo tik nestuke.gif buvom, o jau trys menesiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2009 02 24, 10:57)
4u.gif Sveikos  4u.gif
Atsikeliam ir mes i 3 menesiuka, tik dar be svorio ir ugio, nes eisim tik ketvirtadieni. Kai pagalvoji, kaip greit bega laikas, atrodo tik  nestuke.gif buvom, o jau trys menesiai  doh.gif

Sveikinu birthday.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2009 02 24, 11:57)
4u.gif Sveikos  4u.gif
Atsikeliam ir mes i 3 menesiuka, tik dar be svorio ir ugio, nes eisim tik ketvirtadieni. Kai pagalvoji, kaip greit bega laikas, atrodo tik  nestuke.gif buvom, o jau trys menesiai  doh.gif

Sveikinam happybday.gif

Mano mažiukas tai dabar sveria 6,350 kg, o ūgis - 63 cm. Tai per mėnesį priaugom 650 g ir paaugom 4 cm wub.gif
Atsakyti
mamytes kaip jums atrodo ar nereikia vaiko primaitint jei pirmus du menesius priaugom po 1100 g o si menesi tik 600 g priaugom? verysad.gif gydytoja sake kad jei si menesi ir maziau priaugo bet aplamai paemus kaip triju menesiu leliukui normalus pas ji svoris... ax.gif maitinu tik savo pienu ir is vaiko siaip nepasakytum kad jis alkanas butu... na bet man tai neramu kad tiek tepriaugo, gal mazeja pienuko? g.gif dabar sveriam 6100 g, ugis 64 cm.
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2009 02 24, 12:52)
mamytes kaip jums atrodo ar nereikia vaiko primaitint jei pirmus du menesius priaugom po 1100 g o si menesi tik 600 g priaugom?  verysad.gif  gydytoja sake kad jei si menesi ir maziau priaugo bet aplamai paemus kaip triju menesiu leliukui normalus pas ji svoris...  ax.gif  maitinu tik savo pienu ir is vaiko siaip nepasakytum kad jis alkanas butu... na bet man tai neramu kad tiek tepriaugo, gal mazeja pienuko?  g.gif  dabar sveriam 6100 g, ugis 64 cm.

Kategoriskai ne!!! Man irgi buvo tas pats, maziukas pirmus du men. augo kaip ant mieliu (maitinu savo pienu), o suejus treciam menesiui pasisverem ir pamatem, kad tepriaugo 400g per menesi! unsure.gif Buvau gan sunerimus, bet vakar vel nuvaziavom, pasisverem ir pasirodo, kad priaugom jau 350g per pastarasiais 2 sav.. Siaip mes gyvenam Anglijoj ir musu gydytoja pasake, kad toks atvejis yra klasikininis MP maitinamiems kudikeliams, ir tas salyginai nedidelis svorio priaugimas gali testis dar kuri laika, tai visai normalu, ir apie joki primaitinima nei minties nebuvo. Paziurekit, kai maitinami misineliais vaikuciai visada buna stambesni, ir tie pucai didziuliai, as kai palyginu su saviskiu, tai tikrai daug didesni atrodo, bet mano maziukas sveikas, valgo gerai, sveria dabar 6.350g, ugis 65cm tai ir nesirupinu. Pradeti tuos primaitinimus visada spesim.. Sekmes jum!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildushe: 24 vasario 2009 - 12:04
QUOTE(vaidosius @ 2009 02 24, 12:52)
mamytes kaip jums atrodo ar nereikia vaiko primaitint jei pirmus du menesius priaugom po 1100 g o si menesi tik 600 g priaugom?  verysad.gif  gydytoja sake kad jei si menesi ir maziau priaugo bet aplamai paemus kaip triju menesiu leliukui normalus pas ji svoris...  ax.gif  maitinu tik savo pienu ir is vaiko siaip nepasakytum kad jis alkanas butu... na bet man tai neramu kad tiek tepriaugo, gal mazeja pienuko?  g.gif  dabar sveriam 6100 g, ugis 64 cm.

Manau tikrai nereikia primaitint schmoll.gif Svoris ir ugis pas jus thumbup.gif Jei leliukas ramus, linksmas, manau tikrai pienuko jam netruksta, o be to maziukai ne visada vienodai priauga svorio, viena menesi gali buti daugiau, kita maziau. Kazkuri mamyte rase, kad bendrai priaugta svori reikia padalinti is esamu men skaiciaus ir turi gautis nemaziau 500g, tai tada norma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2009 02 24, 11:52)

Nepergivenk viskas yra gerai aš ir maitinu tik MP ir mano mažius prieš trys savaites kai svėrėmės tai buvo 5000g ir 60,5 cm tai giditoja sakė normalus svoris nepermažas ir kol maitinsiu MP pienu tai svoris ir bus toks šokinėjantis o kas maitina mišinukais tai tų vaikelių didesnis svoris buna.Taip kad viskas thumbup.gif
Atsakyti
mes jau atsisveikiname, nes mums jau beveik 4men 4u.gif
Per si men. priaugome 1kg. ir padidejome 3cm smile.gif
Tik nori paklausti mamyciu, nes niekaip nesuprantu kas mano leliui pasidare g.gif
Vakar nuejome miegoti 22.30. Ismiegojo visa nakti. Pabudo ryte 7val pavalgyti ir vel miega. Uz valandikes pabudo su skandalu, kad nori valgyti, suvalge apie 90ml ir vel miegam. Po valandos buvo "labas rytas". Pabuvo zvalus gal kokia val ir jau valanda kaip miega g.gif nu niekaip nesupranktu. Ka mes nakti tada darysim?
Atsakyti