sveiki mes vakar buvom pas daktaru ,sveriam 5,9kg , ir paaugom 5cm , tad jau viso 60cm nuo gimimo praugom 3kg ir 9 cm
QUOTE(Belacka @ 2009 02 23, 18:19)
Sveikos mamytės,
Šiandien mums jau 3 mėn.
Laukiu nesulaukiu, kada eisime pas gydytoją pasisverti ir pasimatuoti.
Šiandien mums jau 3 mėn.
sveikinimai sulaukus 3 menesiuku
mes rytoj pas gydytoja eisim irgi lb noriu suzinoti svori ir ugi savo angeliuko
QUOTE(Belacka @ 2009 02 23, 18:19)
Sveikos mamytės,
Šiandien mums jau 3 mėn.
Šiandien mums jau 3 mėn.
Sveikinam su gimtadieniu
QUOTE(orintukass @ 2009 02 23, 19:00)
musu ugis 65 cm o galvytes apimtis 41,8
Na tai visai puikiai augate,as laukiu jau uz pusvalandzio sesele atlex inamus pasvers,matuos...
Sveikos
Atsikeliam ir mes i 3 menesiuka, tik dar be svorio ir ugio, nes eisim tik ketvirtadieni. Kai pagalvoji, kaip greit bega laikas, atrodo tik buvom, o jau trys menesiai
Atsikeliam ir mes i 3 menesiuka, tik dar be svorio ir ugio, nes eisim tik ketvirtadieni. Kai pagalvoji, kaip greit bega laikas, atrodo tik buvom, o jau trys menesiai
QUOTE(Belty @ 2009 02 24, 10:57)
Sveikos
Sveikinu
QUOTE(Belty @ 2009 02 24, 11:57)
Sveikos
Sveikinam
Mano mažiukas tai dabar sveria 6,350 kg, o ūgis - 63 cm. Tai per mėnesį priaugom 650 g ir paaugom 4 cm
mamytes kaip jums atrodo ar nereikia vaiko primaitint jei pirmus du menesius priaugom po 1100 g o si menesi tik 600 g priaugom? gydytoja sake kad jei si menesi ir maziau priaugo bet aplamai paemus kaip triju menesiu leliukui normalus pas ji svoris... maitinu tik savo pienu ir is vaiko siaip nepasakytum kad jis alkanas butu... na bet man tai neramu kad tiek tepriaugo, gal mazeja pienuko? dabar sveriam 6100 g, ugis 64 cm.
QUOTE(vaidosius @ 2009 02 24, 12:52)
mamytes kaip jums atrodo ar nereikia vaiko primaitint jei pirmus du menesius priaugom po 1100 g o si menesi tik 600 g priaugom? gydytoja sake kad jei si menesi ir maziau priaugo bet aplamai paemus kaip triju menesiu leliukui normalus pas ji svoris... maitinu tik savo pienu ir is vaiko siaip nepasakytum kad jis alkanas butu... na bet man tai neramu kad tiek tepriaugo, gal mazeja pienuko? dabar sveriam 6100 g, ugis 64 cm.
Kategoriskai ne!!! Man irgi buvo tas pats, maziukas pirmus du men. augo kaip ant mieliu (maitinu savo pienu), o suejus treciam menesiui pasisverem ir pamatem, kad tepriaugo 400g per menesi! Buvau gan sunerimus, bet vakar vel nuvaziavom, pasisverem ir pasirodo, kad priaugom jau 350g per pastarasiais 2 sav.. Siaip mes gyvenam Anglijoj ir musu gydytoja pasake, kad toks atvejis yra klasikininis MP maitinamiems kudikeliams, ir tas salyginai nedidelis svorio priaugimas gali testis dar kuri laika, tai visai normalu, ir apie joki primaitinima nei minties nebuvo. Paziurekit, kai maitinami misineliais vaikuciai visada buna stambesni, ir tie pucai didziuliai, as kai palyginu su saviskiu, tai tikrai daug didesni atrodo, bet mano maziukas sveikas, valgo gerai, sveria dabar 6.350g, ugis 65cm tai ir nesirupinu. Pradeti tuos primaitinimus visada spesim.. Sekmes jum!!
QUOTE(vaidosius @ 2009 02 24, 12:52)
Manau tikrai nereikia primaitint Svoris ir ugis pas jus Jei leliukas ramus, linksmas, manau tikrai pienuko jam netruksta, o be to maziukai ne visada vienodai priauga svorio, viena menesi gali buti daugiau, kita maziau. Kazkuri mamyte rase, kad bendrai priaugta svori reikia padalinti is esamu men skaiciaus ir turi gautis nemaziau 500g, tai tada norma
QUOTE(vaidosius @ 2009 02 24, 11:52)
Nepergivenk viskas yra gerai aš ir maitinu tik MP ir mano mažius prieš trys savaites kai svėrėmės tai buvo 5000g ir 60,5 cm tai giditoja sakė normalus svoris nepermažas ir kol maitinsiu MP pienu tai svoris ir bus toks šokinėjantis o kas maitina mišinukais tai tų vaikelių didesnis svoris buna.Taip kad viskas
mes jau atsisveikiname, nes mums jau beveik 4men
Per si men. priaugome 1kg. ir padidejome 3cm
Tik nori paklausti mamyciu, nes niekaip nesuprantu kas mano leliui pasidare
Vakar nuejome miegoti 22.30. Ismiegojo visa nakti. Pabudo ryte 7val pavalgyti ir vel miega. Uz valandikes pabudo su skandalu, kad nori valgyti, suvalge apie 90ml ir vel miegam. Po valandos buvo "labas rytas". Pabuvo zvalus gal kokia val ir jau valanda kaip miega nu niekaip nesupranktu. Ka mes nakti tada darysim?
Per si men. priaugome 1kg. ir padidejome 3cm
Tik nori paklausti mamyciu, nes niekaip nesuprantu kas mano leliui pasidare
Vakar nuejome miegoti 22.30. Ismiegojo visa nakti. Pabudo ryte 7val pavalgyti ir vel miega. Uz valandikes pabudo su skandalu, kad nori valgyti, suvalge apie 90ml ir vel miegam. Po valandos buvo "labas rytas". Pabuvo zvalus gal kokia val ir jau valanda kaip miega nu niekaip nesupranktu. Ka mes nakti tada darysim?