Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

labukas mamukai 4u.gif

mums jau irgi 3 men thumbup.gif
MOKAM: sypsotis, sukalioti, garsiai juoktis, guguoti ir plius sneketi dar savo kazkokia keista kalba lotuliukas.gif jau po truputi atpazystam savus ir svetimus bei savo namu aplinka, apziurinejam rankytes, kurios visada burnoje, to pasekoje, jos ir veidukas visada buna slapias doh.gif pradejo rodyti ozius doh.gif lieciam patys zaisliukus, bet kolkas pats i rankas nepasiima ax.gif
nevalge ismiegam visa nakti thumbup.gif
diena vis maziau miegame.
vitamino D geriam du lasiukus ryte ir vakare unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 21, 02:29)
labukas mamukai  4u.gif

mums jau irgi 3 men  thumbup.gif
MOKAM: sypsotis, sukalioti, garsiai juoktis, guguoti ir plius sneketi dar savo kazkokia keista kalba  lotuliukas.gif  jau po truputi atpazystam savus ir svetimus bei savo namu aplinka, apziurinejam rankytes, kurios visada burnoje, to pasekoje, jos ir veidukas visada buna slapias  doh.gif  pradejo rodyti ozius  doh.gif  lieciam patys zaisliukus, bet kolkas pats i rankas nepasiima  ax.gif
nevalge ismiegam visa nakti  thumbup.gif
diena vis maziau miegame.
vitamino D geriam du lasiukus ryte ir vakare  unsure.gif

sveikinam su trim menesiukajs ir naujais sugebejimajs 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pasiziurejau i 4 menesiuku temute, tai ten mamytes irgi yra kuriu mazioukams 3 menesiukai ir eina i 4, tai taip ir nesuprantu, tai kur reikia plepet apie savo pasiekimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausryte @ 2009 02 20, 23:22)
kodel mum nuo pat gimimo po 3 lasiukus vitamino d liepe gert? g.gif man rodos nei karto ir neapziurejo rimtai ar nepadidejusi rachito rizika g.gif

QUOTE(Deissy @ 2009 02 21, 01:29)
vitamino D geriam du lasiukus ryte ir vakare  unsure.gif

O mes tik po 2 lašiukus geriame g.gif

Mamytės, ar jūsų leliai nuo gripo epidemijos nenukentėjo, ar sveikučiai? Maniškei vieną vakarą šiek tiek t buvo pakilus... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doti: 21 vasario 2009 - 10:06
[quote=Deissy,2009 02 21, 01:48]
pasiziurejau i 4 menesiuku temute, tai ten mamytes irgi yra kuriu mazioukams 3 menesiukai ir eina i 4, tai taip ir nesuprantu, tai kur reikia plepet apie savo pasiekimus g.gif
[/quotLabas, as irgi nelabai suprantu, kur reikia eiti blink.gif , nes maniskiui jau irgi 3 men ir savaitele, tai blaskausi tarp 3 ir 4.. Buvau kazkada uzklausus, bet niekas neatsake.. Bet manau, kad jei perlipot 3 mensiuka, tai reikia buti 4-to men, pasiekimuose unsure.gif
Atsakyti

[/quotLabas, as irgi nelabai suprantu, kur reikia eiti blink.gif , nes maniskiui jau irgi 3 men ir savaitele, tai blaskausi tarp 3 ir 4.. Buvau kazkada uzklausus, bet niekas neatsake.. Bet manau, kad jei perlipot 3 mensiuka, tai reikia buti 4-to men, pasiekimuose unsure.gif
[/quote]

na as tai manau kad kaip sueina tas menuo ten ir reik eit. juk iki pirmo men yra temele pirmos dienos namie o pasiekimu temeles prasideda nuo 1 men. kaip gali vaikas but kazka pasiekes vos gimes g.gif na bent man taip atrodo ax.gif
Atsakyti
[quote=menuo,2009 02 21, 12:29]
[/quote]

na as tai manau kad kaip sueina tas menuo ten ir reik eit. juk iki pirmo men yra temele pirmos dienos namie o pasiekimu temeles prasideda nuo 1 men. kaip gali vaikas but kazka pasiekes vos gimes g.gif na bent man taip atrodo ax.gif
[/quote]
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=menuo,2009 02 21, 12:29]
[/quote]

[/quote]
as jau pasikartosiu bet as tai manau kad reikia temele pervadint is 3 menuo i 3 menesiai ir bus viskas tvarkoj, tada lankysis mamos kuriu leliukams ne trecias menuo eina bet jau yra trys menesiai (kaip dabar ir daro nors pagal temos pavadinima neatitinka) ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, o as pasidziaugsiu, kad mano sunelis vakar pirma karta visiskai savarankiskai apsiverte nuo nugaros ant pilvo (ant sonu ir nuo pilvo ant nugaros jau vartes ir anksciau). O uzvakar pirma karta garsiai nusikvatojo smile.gif. Zodziu, kas diena po smagia naujiena smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ZifkuteB @ 2009 02 22, 12:06)
Sveikos mamytes, o as pasidziaugsiu, kad mano sunelis vakar pirma karta visiskai savarankiskai apsiverte nuo nugaros ant pilvo (ant sonu ir nuo pilvo ant nugaros jau vartes ir anksciau). O uzvakar pirma karta garsiai nusikvatojo smile.gif. Zodziu, kas diena po smagia naujiena smile.gif  thumbup.gif

Kaip faina, as irgi nezmoniskai laukiu to apsivartymo! O kur jis guli to vartymosi metu, ant lovos? Nes as paguldau ant musu lovos, galvoju, gal per minksta jam atsispirt, ar ka?.. unsure.gif
Atsakyti
4u.gif Ateis laikas ir vartysis taip,kad gaudyt nespėsim. drinks_cheers.gif
Atsakyti
blush2.gif kur visos mamytės dingot?
Atsakyti