Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

QUOTE(Samantha123 @ 2009 02 20, 15:11)
Kadangi cia reik dalintis pasiekimais tai va vienas musu pasiekimas kuris bent man nelabai patinka  4u.gif , tai znaibymasis, taip kartais sugeba sugriebti uz odos ir suspausti, kad ojojoi  lotuliukas.gif

maniske tai labai uz plauku tampo biggrin.gif ir is kur tiek jegos? g.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(menuo @ 2009 02 20, 15:46)
maniske tai labai uz plauku tampo biggrin.gif  ir is kur tiek jegos? g.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif

kaip ir maniskis ,visad ciumpa uz plauku ir tempiasi i burna doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
bet jegeles tai ohoho turi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanele: 20 vasario 2009 - 14:54
QUOTE(sanele @ 2009 02 20, 13:33)
o mes valgom kas 3,kas 2,5val po 120ml.-tai gal reiketu jau didinti mums doh.gif

Manau, kad reikėtų didinti, nes jei taip dažnai valgo, tai iki galo nepavalgo. Kai maniškis vis pradėdavo dažniau norėti valgyti, tai aš ir padidindavau. Tai oi koks jis laimingas būna biggrin.gif O paskui ir susitvarkė, dabar valgo kaip pagal instrukciją lotuliukas.gif O kokį mišinuką valgot? Nes Aptamil rekomenduoja nuo 3 mėnesių po 180ml.

Mes ir panašiai miegam. Ryte atsikelia 7-8val. pavalgo, tada iki kokių 9 dar pasnaudžia. O po to lauke vaikštant miega. Kartais dar ir link vakaro užmiega. Per dieną gal išeina kokios 5-6val. miego, bet miega būdraudamas. O paskui jau nuo 22-23val. iki pat ryto parpia rolleyes.gif Ir visada mašinoje miega rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(menuo @ 2009 02 20, 15:46)
maniske tai labai uz plauku tampo biggrin.gif  ir is kur tiek jegos? g.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif

Maniškis taip pat už plaukų tampo. Ir ne tik man, o visoms tetoms, kurių plaukus pasiekia lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Plauku megeju kluba galime atidaryti biggrin.gif Sakykit o nuo kada vaikas pradeda i savo varda reaguoti?
Atsakyti
QUOTE(Samantha123 @ 2009 02 20, 16:01)
1.Plauku megeju kluba galime atidaryti  biggrin.gif
2.Sakykit o nuo kada vaikas pradeda i savo varda reaguoti?

1. drinks_cheers.gif group.gif
2.Kažkur skaičiau, kad maždaug nuo 4 mėn.
Atsakyti
QUOTE(Dovilytej @ 2009 02 20, 15:58)
O kokį mišinuką valgot?

mes similac advance misinuka valgom,ten ir raso kad po180 ml bet reciauduoti, nei mes valgom
nu reix pabandyti doze didinti paziuresim ar tada reciau valgys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanele: 20 vasario 2009 - 15:23
QUOTE(Ingri07 @ 2009 02 20, 11:51)
Sveikos mamytes.. kodel po tiek daug vitamino D reik duodi g.gif  mum tai liepe po viena lasiuka ir nieko jinai neziurejo del galimo rachito...
beja ir as noriu pasidziaugti mano mazius tai jau po truputi zaidzia su rankytem ir savo kumstuka inirtingai ciulpia lotuliukas.gif ypac kai valgyt nori..

o kas del papildomo maistelio davimo...tai buvau nustebus kai mano puseserei jau nuo menesio kudikeliui liepe po truputi banano davineti, taip tipo viduriukai tvarkosi...  unsure.gif

musu leliukai ta pacia diena gime drinks_cheers.gif jau 4 mamytes yra kuriu leliukai lapkricio 25 gime clap.gif clap.gif vaisinga diena matyt biggrin.gif 2.gif
del rachito as manau kad gydytoja apziurejo tik nepastebejai, nes ten taip paglosto vaika, pavarto ir visa apziura rolleyes.gif
tai va... noriu pasidziaugt kad siandien jau sumazino mums vienu lasiuku vitamino D doze yess.gif
Atsakyti
QUOTE(Samantha123 @ 2009 02 20, 17:01)
Plauku megeju kluba galime atidaryti  biggrin.gif Sakykit o nuo kada vaikas pradeda i savo varda reaguoti?

maniske jau reaguoja i varda thumbup.gif pasaukus atsisuka ir nusisypso arba labai idemiai ziuri smile.gif na nebent labai del ko nors papykus buna ar ka skauda ar valgyt labai nori arba siaip nenuotaika tai tada tik trumpam suklusta ir toliau zvygauja biggrin.gif reaguos ir tavo mano gi didesne smile.gif uztat mano mazyle visai nesivarto unsure.gif na kartais pati to nesuprasdama apsivercia nuo pilvo ant nugaros nat sono dar dazniau siek tiek ax.gif uztat sestis tai nori rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sanele @ 2009 02 20, 16:22)
nu reix pabandyti doze didinti paziuresim ar tada reciau valgys g.gif

Sėkmės jums mirksiukas.gif Manau, turėtų rečiau valgyt, juk ilgiau sotu bus.
Atsakyti
QUOTE(cadilac @ 2009 02 19, 17:51)
O ką savo mažučiukam duodat papildomai iš vitaminų? Mes tai po 3l. 2 kartus dienoj vit.D3 vandeninį, bet dar liepė ir Molerio žuvų taukų nusipirkt ir lašint iš pradžių po kelis l., o paskui duot po šaukštelį. Kažkas minėjo, kad jų iš viso kūdikiui negalima, tai įdomu ar ir kitom taip paskyrė?

mes tai po 6 lasiukus aliejinio vitamino D geriam nes truputi pradejo minksteti kaukuoles kauliukai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(sanele @ 2009 02 20, 11:11)
sveikos mamytes  4u.gif  4u.gif
siandien mums sukako 3menesiukai tad jungiames prie jusu wub.gif  wub.gif
musu pasiekimai:
*nulaiko galvyte
*sugriebia ir islaiko barskuti
*paguldytas ant pilvo atsivercia ant nugaros
*guguoja,vis dazniau ir dazniau
*sypsosi ir garsiai juokiasi
*pradeda skirti savus ir svetimus
vaisinames mes misinuku SIMILAC ADVANCE,dbr tixlaus svorio ir ugio nepasakysiu,nes treciadieni pas daktaryte tik einam..tai tiek tam kartui 4u.gif  4u.gif

Sveikinu su 3 menesiadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Samantha123 @ 2009 02 20, 14:19)
sakykit mamytes, o po kiek laiko ir kelis kart per diena miega. Maniskis diena labiai budriai miega ir tai po koki 30 min, o po to kokia 1 val ar daugiau zaidzia ir taip visa diena. Net ir kaip bunam laukia nelabai ilgiau ismiega. Nakti iminga kietai. Jau pasiekiem, kad nakti keltusi 4 ryto valgyti tai manau dar po kokio men po biskuliuka daeisim iki to, kad kokia 6 ryto tik kelsis  biggrin.gif

Na diena ir mes neilgai miegam gal kokia valandziuke,paskui pora budraujam ir taip iki vakaro.na jai iseinam i lauka tai ir 3 val pamiegam.O vakare 9 pavalgom paskui tik 5 ryte keliames valgyt.
Atsakyti
[quote=Ausryte,2009 02 20, 23:22]
mes tai po 6 lasiukus aliejinio vitamino D geriam nes truputi pradejo minksteti kaukuoles kauliukai unsure.gif
Papildyta:

kodel mum nuo pat gimimo po 3 lasiukus vitamino d liepe gert? g.gif man rodos nei karto ir neapziurejo rimtai ar nepadidejusi rachito rizika g.gif
Atsakyti
Dar nepaminėjau vieno pasiekimo, t.y. veinas du ir koldrytės jau nėra, tenka parišti kraštus biggrin.gif
Atsakyti