Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

QUOTE(Dovilytej @ 2009 02 20, 10:41)
1.Mums po 3 lašiukus vandeninio D vitamino reikia duoti. Nelabai ir aš suprantu kodėl taip skiriasi  g.gif
2.Sanele, sveikinam su gimtadieniu  4u.gif  4u.gif

3.Buvom trečiadienį mes pas daktarę, tai mums patarė nieko iki 6 mėnesių papildomai valgyti neduodi. Tai man net keista, kad taip viskas skiriasi. Tai kažin kaip iš tikrųjų yra geriau? Mes valgom Aptamil mišinuką, tai negi vien jo pakaks iki 6 mėnesių?  g.gif

1.mes po 4 lasiukus D vitamino duodam gydytojos nurodymu smile.gif
2.aciu uz sveikinimus friends.gif
3.as maciau kad maziukams jau nuo 4men yra skirtos tyreles,sultys,o nuo 6men,kosytes,bet iki 4men tai manau primaitinimo tikrai nereikia 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanele: 20 vasario 2009 - 09:57
QUOTE(sanele @ 2009 02 20, 10:57)
1.mes po 4 lasiukus D vitamino duodam gydytojos nurodymu smile.gif
2.aciu uz sveikinimus friends.gif
3.as maciau kad maziukams jau nuo 4men yra skirtos tyreles,sultys,o nuo 6men,kosytes,bet iki 4men tai manau primaitinimo tikrai nereikia 4u.gif  4u.gif

1. O mums dar po 3 lašiukus paliko. Mes jau nuo pirmo mėnesio po 3 ir duodam.
2. Nėra už ką mirksiukas.gif friends.gif
3. Aš ir mačiau, kad nuo 4 mėnesių jau yra tyrelių, bet jei vaikelis sveikas ir svoris auga gerai, tai gal ir nereikia tuomet nieko papildomai duoti.
Atsakyti
QUOTE(Dovilytej @ 2009 02 20, 11:05)

3. Aš ir mačiau, kad  nuo 4 mėnesių jau yra tyrelių, bet jei vaikelis sveikas ir svoris auga gerai, tai gal ir nereikia tuomet nieko papildomai duoti.

gal ir nereikia,bet jau db taip norisi,tai jauciu kai sukaks 4 menesiukai,neistversiu ir pavaisinsiu savo lelka kokiom specialiom sultytem biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mes ir valgom aptamil misinuka, bet gydytoja jau liepe duoti obuolio, banano, o nuo 4 men sake valgysim jau koses. Tai labai keista, kad iki 6 men nieko be misinuko neduoti daugiau jums sake. Kazkaip man atrodo, kad maziuku zarnynas jau turetu mokytis virskinti ir biski sunkesni maistuka be misinuko.
Atsakyti
QUOTE(Samantha123 @ 2009 02 20, 12:31)
Mes ir valgom aptamil misinuka, bet gydytoja jau liepe duoti obuolio, banano, o nuo 4 men sake  valgysim jau koses. Tai labai keista, kad iki 6 men nieko be misinuko neduoti daugiau jums sake. Kazkaip man atrodo, kad maziuku zarnynas jau turetu mokytis virskinti ir biski sunkesni maistuka be misinuko.

cia tik mano nuomone,neuzpyk, nu bet 3 menesiu tai tikrai dar per anksti, kad nuo 4 yra visokiu tyreiu ir jau galima po truputi duoti tai tikrai, bet nuo 3 men jau banano ar obuoliuko tai pirma karta girdziu g.gif gal pasikonsultuok su kokiu kitu gydytoju. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(orintukass @ 2009 02 20, 11:39)
cia tik mano nuomone,neuzpyk, nu bet 3 menesiu tai tikrai dar per anksti, kad nuo 4 yra visokiu tyreiu ir jau galima po truputi duoti tai tikrai, bet nuo 3 men jau banano ar obuoliuko tai pirma karta girdziu  g.gif gal pasikonsultuok su kokiu kitu gydytoju. ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.. kodel po tiek daug vitamino D reik duodi g.gif mum tai liepe po viena lasiuka ir nieko jinai neziurejo del galimo rachito...
beja ir as noriu pasidziaugti mano mazius tai jau po truputi zaidzia su rankytem ir savo kumstuka inirtingai ciulpia lotuliukas.gif ypac kai valgyt nori..

o kas del papildomo maistelio davimo...tai buvau nustebus kai mano puseserei jau nuo menesio kudikeliui liepe po truputi banano davineti, taip tipo viduriukai tvarkosi... unsure.gif
Atsakyti
Daug ka "seno kirpimo" gydytojos gali rekomenduoti isikibusios i senus normatyvus, bei paisydamos savo nuomones blink.gif Mano gydytoja taip pat sumaste sulaukus 3 men jau duoti obuoliu, ar morku sulciu doh.gif Lai pati jas ir geria, ekologiskas - tik klausimas ar koks vitaminas dar sedi vasario men g.gif Beje, maitinu MP ir iki 6 men nieko papildomai duoti neketinu schmoll.gif As labiau linkusi tiketi naujausiais tyrimais, ir esu 100% uz sveika maitinima, todel mieliau konsultuojuosi, kaip teisingai ir kuo ilgiau maitinti MP, o pas seimos gydytoja tik pasisveriam ir skiepijames thumbup.gif
Atsakyti
Taigi ne visa obuoli, o po biskuliuka ant galo sauksciuko ir tai ne nuolatos. As tai net pasiziuriu ar viduriukai nekieteja ar nepratrysta, tiesiog kokia reakcija i kitoki maista, kad kai reiks duoti tyreles ar koseles jau butu biski apsiprates.
Atsakyti
QUOTE(sanele @ 2009 02 20, 11:07)
gal ir nereikia,bet jau db taip norisi,tai jauciu kai sukaks 4 menesiukai,neistversiu ir pavaisinsiu savo lelka kokiom specialiom sultytem biggrin.gif  biggrin.gif

Aha, noris. Aš tai norėčiau savo mažių viena iš kokių Hipp tyrelių pavaišint rolleyes.gif

QUOTE(Samantha123 @ 2009 02 20, 11:31)
Mes ir valgom aptamil misinuka, bet gydytoja jau liepe duoti obuolio, banano, o nuo 4 men sake  valgysim jau koses. Tai labai keista, kad iki 6 men nieko be misinuko neduoti daugiau jums sake. Kazkaip man atrodo, kad maziuku zarnynas jau turetu mokytis virskinti ir biski sunkesni maistuka be misinuko.

Pritariu Orintukass nuomonei, kad nuo trijų mėnesių nereikia tokių produktų kaip obuoliai ar bananai schmoll.gif Tyrelių gal ir galima duoti nuo keturių mėnesių, o košes, manau, nuo 6 mėn. Juk turbūt ne bereikalo ir dantukai auga maždaug nuo 6 mėnesių.
Papildyta:
QUOTE(Ingri07 @ 2009 02 20, 11:51)
1.kodel po tiek daug vitamino D reik duodi g.gif  mum tai liepe po viena lasiuka ir nieko jinai neziurejo del galimo rachito...
2.beja ir as noriu pasidziaugti mano mazius tai jau po truputi zaidzia su rankytem ir savo kumstuka inirtingai ciulpia lotuliukas.gif ypac kai valgyt nori..
3.o kas del papildomo maistelio davimo...tai buvau nustebus kai mano puseserei jau nuo menesio kudikeliui liepe po truputi banano davineti, taip tipo viduriukai tvarkosi...  unsure.gif

1.Mums daktarė pažiūrėjus momenėlį taip paskyrė, kad po 3 lašiukus reikia duoti.
2.Sveikinam su naujais pasiekimais 4u.gif
3.Pirmą kartą girdžiu, kad jau nuo mėnesio reikia kažką duoti papildomai blink.gif Visai nesutinku.
Atsakyti

Mum lygiai taip pačiai smile.gif
Atsakyti

O kiek jūs suvalgot mišinuko per parą?
Atsakyti