Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 38

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 26 vasario 2009 - 14:27
bigsmile.gif kaip faina wub.gif gal jau greit tas pavasaris ateis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 02 26, 12:19)
Windbreak - pasinagrinėk, info tikrai nemažai yra. Tu pati geriau žinai visus ilgius, pločius, aukščius ir iš kur stipriausias vėjas pučia. Pasiskaičiuosi ir atrasi optimaliausią variantą  4u.gif ( neišsigąsk plačios buferinės zonos, viena iš dalių, tvora, jau yra wink.gif )

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mane visad zavejo hamamelis wub.gif bet kiek skaiciau apie ji, tai yra didelis augalas.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 02 26, 15:07)
Mane visad zavejo hamamelis  wub.gif bet kiek skaiciau apie ji, tai yra didelis augalas.

Bet jis labai lėtai auga, pas mane jau kokie 8-9 metai, tai apie 1metrą tepasiekė.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 02 26, 15:14)
Bet jis labai lėtai auga, pas mane jau kokie 8-9 metai, tai apie 1metrą tepasiekė.

o ar naudojate ji kaip nors mediciniskai, kosmetiskai? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano sese farmacininke, tai ausis apie augalus isuzdavo. Pagal mane (kiek pamenu) jis turi vaistiniu savybiu.
Nors pasigilinus tai kuris augalas ju neturi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 02 26, 15:34)
o ar naudojate ji kaip nors mediciniskai, kosmetiskai? blush2.gif  4u.gif

Žinau, kad vaistingas, bet kam ir kaip naudojamas net nenutuokiu.
Atsakyti
Labas vakaras merginos. Su sunaus pagalba blush2.gif ikeliau kelias nuotraukytes ir prasau Jusu pagalbos. Gyvename (antri metai) rekonstruotame name, bet aplinka ir sklypas jau senas, todel kiek imanydama stengiuosi keisti ir sleptis nuo kaimynu akiu blink.gif bigsmile.gif Pirmoje nuotraukoje namo fasado dalis ir noriu pasodinti koki grazesni spalvinga kruma, aisq su jusu pagalba 4u.gif Kitose dviejose nuotraukose matosi vidinis kiemas, kuris nuo kelio nesimato, bet kaimynams mes kaip ant delno, nors is sonu yra gyvatvores, bet priekyje, (kur pazymeta zaliai) tai butinai reikia aukstu krumu. Tikiuosi man padesite apsispresti. Aciu visoms uz nuomones ir pastebejimus aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

http://public.fotki....ijuna/aplinka-/
Atsakyti
Fasadui - prie tamsaus namo reik kažko šviesaus: arba krūmo(-ų) baltai margintais lapeliais, arba kažko žydinčio baltai ir/arba švelniai rausvai. Koks aukštis iki lango? Tai, kas bus sodinama neturėtų ateityje jo užgožti.
Kiemui - lazdynai arba kiti stambesni krūmai, taip pat tiktų spygliuočiai (pasirinkimas platus).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlio smiltelė: 26 vasario 2009 - 22:28
Ar musuose lauko salygom uzauga lapkotiniai salierai?
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 02 26, 23:03)
Labas vakaras merginos. Su sunaus pagalba   blush2.gif ikeliau kelias nuotraukytes ir prasau Jusu pagalbos. Gyvename (antri metai) rekonstruotame name, bet aplinka ir sklypas jau senas, todel kiek imanydama stengiuosi keisti ir sleptis nuo kaimynu akiu  blink.gif  bigsmile.gif Pirmoje nuotraukoje namo fasado dalis ir noriu pasodinti koki grazesni spalvinga kruma, aisq su jusu pagalba  4u.gif Kitose dviejose nuotraukose matosi vidinis kiemas, kuris nuo kelio nesimato, bet kaimynams mes kaip ant delno, nors is sonu yra gyvatvores, bet priekyje, (kur pazymeta zaliai) tai butinai reikia aukstu krumu. Tikiuosi man padesite apsispresti. Aciu visoms uz nuomones ir pastebejimus  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

http://public.fotki....ijuna/aplinka-/

ooooo kiek daug neisnaudoto ploto...
Namo fasadas:kampelis atrodo tamsokas-siulau mylima hortenzija-laikui begant ir pagenesi ir krumo dali galesi atskirt. Imk kokia nelepia ,salciu nebijancia.Gali pas kaimynes paklausinet-daznai pas mus jos nelabai vertinamos-bet uztenka nulekt kad ir i kokia Prancuzija-supranti kame ju grozis.
Nuo kaimynu atsitverti gali pasodinus spygliuociu eilute-busi ziema vasara nuo ju izoliuota, po eiles metu atrodys kaip paveikslely,jei nutarsi kad nenori-tada gali kad ir vaismedziais ar vaiskrumiais atsiriboti.Dar gali kieme guoba pasisodinti-bus tavo pavesine(ziurek kaip gerai ziuris kad prie tuju gyvatvores wub.gif )
Jei nori greito ir pigaus rezultato-sodink zagreniu eilute, tik jie megejai atzalas leisti ,tai reikia arba saknyna izoliuoti arba geneti,bet uzauga tikrai greitai ir nelabai auksti,dekoratyvus savo vainiku ir vaisiais zvakelem,kurie lieka ir ziemai.
pas save pasisodinau ji tokioj vietij kur kiti nenorejo augti-vaikinas net apsiputojes bujoja-norejau ir gi nuo kaimynu toki kampa paslepti-variantas liuks-kai suzelia -nieko budrioji kaiminka nemato,vis bumba kokias as cia dziungles darau cool.gif

apskritai augalus gali susitempti uz aciu-ziurek pas kokia teta astibile,melsve atsiras ne viena.As savo mamos darzely kai pasiknisau-grizau visa svytinti-o mama tik galva lingavo kokius paprastus ir net prastus augalus isirinkau.Kaimyne atidave net 6 hortenzijas,pavasari kita senute sake ,kad galesiu parsitemti ir jos grazuole,tokia bordo ziedais ir rudeniop lapais burdavais wub.gif Patvori is gatves puses irgi kaimyniu fondas papuose-viena silokiukius jau per tvora mete,tai as ir susirinkau, pasisodinau,zaliuoja graziausiai,katinu sunu trypimo nebijo.
O kur dar forumieciu fondai rolleyes.gif
Didesniu medziu ieskok a la valdiskuose medelynuose -kainos nesikandzios.Jau berods gyriausi,kad pvz puosmedi kokiu 2 metru Raudondvary gali nusipirkti uz kokius 65 Lt ,kai komerciniai uz toki papraso 245 lt blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 27 vasario 2009 - 08:09