Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 38

QUOTE(Perliukas @ 2009 02 25, 15:27)
o gal kokius vaiskrūmius tarp obelų susodint

http://i69.photobuck...ww/IMG_7610.jpg
pamaciusi sia foto, pirma mintis buvo butent apie vaiskrumius 4u.gif
Juolab, kad saule tinkama thumbup.gif
[pas mane sekmingai serbentai po obelimis ir vysniomis auga]
Gyvatvore - jei sodinsi [del tu veju suoliu g.gif ]ir jei yra galimybe - uz tvoros, kad tas banguotas ''issikisimas'' pagal tvoros linija butu matomas is kiemo puses [atvirksciai rodytai Knifofijos nuotraukai]

siap atsiveriantis vaizdas ir erdve - wub.gif rolleyes.gif nuostabu

QUOTE(išdykėlė @ 2009 02 25, 22:01)
Tas margumas nedings, bet labai žiūrėk kad nenustelbtų kitų augalų kompozicijoj. Tramažolė duoda šaknines atžalas ir jų priauga pilnas vazonas kaip veltinis. Šiaip tramažolė labai gražiai atrodo pasodinta pakabinamam vazone.

labai aciu 4u.gif
labai naudinga info.
bus 1 is 2: arba tramazole dideliame kompozicijos bliude bus atskirta atskirame plastm. vazoniuke,
arba isvis atskirame vazone augs [toje vietoje bus ne tik vazonai su kompozicijomis, bet ir pacius keleta vazoniku reiks pakomponuot auksciau/zemiau ir pan]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 25 vasario 2009 - 22:37
QUOTE(rokoko @ 2009 02 25, 22:36)
labai naudinga info.
bus 1 is 2: arba tramazole dideliame kompozicijos bliude bus atskirta atskirame plastm. vazoniuke,
arba isvis atskirame vazone augs [toje vietoje bus ne tik vazonai su kompozicijomis, bet ir pacius keleta vazoniku reiks pakomponuot auksciau/zemiau ir pan]

Tik turėk galvoje, kad tramažolės šakos, vos pasiekę žemę, įsišaknija.
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2009 02 25, 16:43)
būsiu dėkinga už išsakytas mintis  4u.gif

o gal turit kokių nuorodų internete apie užuovėją iš augalų , nes nieko nerandu g.gif esu šiek tiek skaičius , bet ten vos ne visą mišką reikia užsisodinti

QUOTE(smth1 @ 2009 02 25, 17:18)
Tokius vaizdus wub.gif  wub.gif nori uzstoti gyvatvore??

nenorėčiau , ypač vasaros vakarais gražu , kaip tik toj pusėj saulė leidžiasi smile.gif
gyvatvorės išorėj negaliu daryt nes nėra vietos , už tvoros tik pusmetris žolės ir iš karto lauko keliukas eina , be to teritorija ten jau ne mūsų ...

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 02 25, 20:24)
Perliuk, rozes ir lavandos labai labai grazu, bet pries perkant reikia labai pasiskaitys apie jas.
My Webpage

ačiū šitą nuorodą jau mačiau tik pametus buvau blush2.gif aplinką ne viena tvarkau , kartu močiutė gyvena , sena sodininkė ,o aš tik žalias agurkėlis blush2.gif tai derintis reikia , rožių jau yra šiek tiek , daugumą pernai maximoj pirko , dar ilgai iš savo klaidų mokysiuos doh.gif

QUOTE(DeeDee @ 2009 02 25, 21:56)

bet parduotuvėse jie visko neturi , gal galima užsisakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2009 02 25, 22:40)
Tik turėk galvoje, kad tramažolės šakos, vos pasiekę žemę, įsišaknija.

okis 4u.gif

ten toks siaurinis tamsokas kamputis prie namo, cementuotas plotas virs sulinio - niekad rimtai juo ''neuzsiiminejau''.
tai galvoju siemet padarysiu balta/pilka/zalia. ''paleisiu'' ta tramazole, pilka slamuti, chlorofita, bakopas ir baltas begonijas.
Vat reikia tos tramazoles ir slamucio ten gausiai paskleist.

[attachmentid=171074]

[attachmentid=171075]

na aisku, tie kelmai ir laikikliai ten nestacionarus lotuliukas.gif , ir vazonai taip pat...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 25 vasario 2009 - 22:57
QUOTE(rokoko @ 2009 02 25, 22:36)
[siap atsiveriantis vaizdas ir erdve -  wub.gif  rolleyes.gif nuostabu

tie arkliai tai ten kasdien nevaikšto , pabėgę iš ūkininko buvo , apturėjom strioko su jais ,nes jie ir į mūsų kiemą buvo atėję , tai čiupau fotiką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2009 02 25, 23:56)
tie arkliai tai ten kasdien nevaikšto , pabėgę iš ūkininko buvo , apturėjom strioko su jais ,nes jie ir į mūsų kiemą buvo atėję , tai čiupau fotiką  smile.gif

Kaip faina. Pas mane tik katinai svetimi uzklysta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2009 02 25, 22:56)
tie arkliai tai ten kasdien nevaikšto , pabėgę iš ūkininko buvo , apturėjom strioko su jais ,nes jie ir į mūsų kiemą buvo atėję , tai čiupau fotiką  smile.gif

na as is pajurio kilusi, tai zemaitijos vakarineje dalyje senos sodybos nuo veju saugojosi viena/dviem egliu sienom, arba viena egliu siena, kita berzu.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 02 25, 22:59)
Kaip faina. Pas mane tik katinai svetimi uzklysta rolleyes.gif

va katinų kaip tik ir nėr , tik vienas buvo priklydes , o kitų gyvūnėlių pilna thumbup.gif kurapkos už tvoros gyvena , zuikiai užsuka , lapės , nors miško ir nėr šalia , miestas matosi

QUOTE(rokoko @ 2009 02 25, 23:00)
na as is pajurio kilusi, tai zemaitijos vakarineje dalyje senos sodybos nuo veju saugojosi viena/dviem egliu sienom, arba viena egliu siena,  kita berzu.
smile.gif

be šansų sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2009 02 25, 22:46)
<...>
bet parduotuvėse jie visko neturi , gal galima užsisakyti  g.gif

susidraugauti reikia su kokia pardavėja ir vis pasišypsant užklaust - išbandytas reikalas bigsmile.gif
QUOTE(Perliukas @ 2009 02 25, 23:09)
be šansų sad.gif

va, todėl ir nepatinka man ten esančios obelys - čia ne todėl, kad vaizdą uždengti, bet vyraujantys vakariniai vėjai ir atvira erdvė iš vakarų stipriai erzintų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 02 25, 23:17)
va, todėl ir nepatinka man ten esančios obelys - čia ne todėl, kad vaizdą uždengti, bet vyraujantys vakariniai vėjai ir atvira erdvė iš vakarų stipriai erzintų  smile.gif

nelabai supratau g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2009 02 25, 23:28)
nelabai supratau  g.gif  blush2.gif

netelpa per obelis normali gyvatvorė - nekarpoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 02 25, 23:52)
netelpa per obelis normali gyvatvorė - nekarpoma  4u.gif

o tai nekarpoma gyvatvorė labiau vėją sulaikytų ? ir obelis reiktų traukt arčiau namo ?

va čia apie tas vėjo užtvaras skaičiau
http://www.klevai.lt/ apsauginės sritys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perliukas: 26 vasario 2009 - 00:52