Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 38

QUOTE(Perliukas @ 2009 02 25, 12:00)
Tina* ačiū didelis  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Į sveikatą, kad tik naudos būtų drinks_cheers.gif

Man čia visos irgi padeda. Daug išmokau, sužinojau. Kasdien skaitau, lyg į kokias paskaitas eičiau smile.gif

Tik va dabar tas durnumas užėjo, kad neklausau Knifofijos ir linkstu link ligustro gyvatvorės. Dar ši lyg visžalė skaitosi. Man tos žalios sienos taip ir stovi akyse. O gyvatvore stambiais lapais (kaip pūslenis) pagal mane atrodo kitaip. Kitoks efektas. Bet ir ligustru ko gero ivairių veislių būna - geresnių, prastesnių g.gif
Atsakyti
Auga tikrai labai greitai. Issalusiu saku tai pas mane nera. O ka jeigu geneciau tiesiog bandydama suteikt nelabai taisyklinga rutulio forma g.gif Ar gal yra kazkokios spec. taisykles?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 25 vasario 2009 - 13:23
QUOTE(Tina* @ 2009 02 25, 13:19)
Man  čia visos irgi padeda. Daug išmokau, sužinojau. Kasdien skaitau, lyg į kokias paskaitas eičiau  smile.gif

tikra teisybė , visom pagalbininkėm 4u.gif

Dar apie tas gyvatvores smile.gif
man jos reikia tik kaip žalio/gamtos fono ir užuovėjos ,nes aplinkui laukai ir vakariniai vėjai doh.gif gyvatvorė būtų tarp obelų ir tvoros įdedu namo foto , šiemet jau ne taip nykiai atrodo smile.gif
namas ir tvora
aplinkos norėčiau formalaus/romantiško stiliaus , na rožės levandos , kaikur taisiklingos/simetriškos linijos , jokio minimalizmo

Prie tokių namo/tvoros spalvų manau geriau būtų gyvatvorė žalios spalvos ir didesniais lapais , tai ko gero puslenis žalialapis(ar kažkas panašaus) , o gal tiktų ir pūslenis paprastasis Diabolo user posted image g.gif

o ligustrą arba Kaulenį panaudoti kaip buksmedžio pakaitalą , karpytiems "burbulams" , kadangi ir tokie yra mano planuose ax.gif ar didelis skirtumas būtų g.gif

Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 02 25, 13:19)
Man  čia visos irgi padeda. Daug išmokau, sužinojau. Kasdien skaitau, lyg į kokias paskaitas eičiau  smile.gif

drinks_cheers.gif ,o senos temos tai dabartinių klausimų lobynas thumbup.gif

labai naudinga naujokėms jas visas turint laiko perskaityti mirksiukas.gif
bent jau atsirinkti pagal metų laiką,aš dabar skaitau 2006m vasario mėn temą,tai ten aktualūs šių dienų klausimai thumbup.gif
Atsakyti
Man tai atrodo, kad prie tokios "sunkios" tvoros netinka ne viena mano nagrineta gyvatvore (juk jos pacios kaip sienos uzauga, be tvoros galima issiversti). Tavo atveju tiktu kolonines tujos.
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2009 02 25, 14:02)
tikra teisybė , visom pagalbininkėm  4u.gif

Dar apie tas gyvatvores  smile.gif
man jos reikia tik kaip žalio/gamtos fono ir užuovėjos ,nes aplinkui laukai ir vakariniai vėjai  doh.gif  gyvatvorė būtų tarp obelų ir tvoros įdedu namo foto , šiemet jau ne taip nykiai atrodo  smile.gif
namas ir tvora
aplinkos norėčiau formalaus/romantiško stiliaus , na rožės levandos , kaikur taisiklingos/simetriškos  linijos , jokio minimalizmo

Prie tokių namo/tvoros spalvų manau geriau būtų gyvatvorė žalios spalvos ir didesniais lapais , tai ko gero puslenis žalialapis(ar kažkas panašaus) , o gal tiktų ir pūslenis paprastasis Diabolo user posted image  g.gif

o ligustrą arba Kaulenį panaudoti kaip buksmedžio pakaitalą , karpytiems "burbulams" , kadangi ir tokie yra mano planuose  ax.gif ar didelis skirtumas būtų  g.gif

Mano manymu Diabolo būtų per niūri gyvatvorė, nes namas tamsus, tvora tamsi, tau kaip tik reikia atspindžio. Siūlyčiau žalią arba geltoną.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 02 25, 14:23)
Man tai atrodo, kad prie tokios "sunkios" tvoros netinka ne viena mano nagrineta gyvatvore (juk jos pacios kaip sienos uzauga, be tvoros galima issiversti). Tavo atveju tiktu kolonines tujos.

tai aš ir noriu sienos , bent jau iki obelų apatinių šakų ir tiktai palei tą vieną kraštinę , o apie tujas galvojau , jas galvoju panaudot prie kitos tvoros kraštinės kaip foną rožėms ax.gif Mano galva gyvatvorė daugiau užuovėjos duotų nei tujos g.gif

Atsakyti
na jeigu nori, kad tavo tvora butu aklinai uzstota...
Atsakyti
Turiu foto iš vienos sodybos, kur tvora tokios formos kaip tavo ir šalia pasodinta ligustrų gyvatvorė. Iš vidaus (kiemo) ji gerokai apiplikusi, todėl šeimininkė prisodino aukštų gėlių.
Įsižiūrėjus prie tavo tamsios tvoros norėtūsi geltono pūslenio. tik nepagalvokit, kad aš čia siūlau todėl, kad pati juos auginu. Mano kiekiai tikrai per maži jūsų gyvatvorėms.

user posted image

Pagaliau normaliau foto įsidėjo, o tai sudurniavo kažko, dedu kaip visada, o puslapį ištempia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 25 vasario 2009 - 14:51
Jei pasirinksiu pusleni, tai turbut Luteus. Reik aisku naturoj sulygint su tuo geltonesniu. Jau dabar ir MB abejoja - sako: o gal ta geltona vistik? doh.gif lotuliukas.gif baigsis tuom - kad bus atidetas neribotam laikui sitas projektas doh.gif nes jau girdejau jo pamastymus bugtai paskui tvora bus sunku tverti, o tvoros laikas nezinia kada ateis.
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2009 02 25, 14:35)
tai aš ir noriu sienos , bent jau iki obelų apatinių šakų ir tiktai palei tą vieną kraštinę , o apie tujas galvojau , jas galvoju panaudot prie kitos tvoros kraštinės kaip foną rožėms  ax.gif  Mano galva gyvatvorė daugiau užuovėjos duotų  nei tujos g.gif

jei gyvatvorė bus tik iki obelų apatinių šakų - visas vėjo gūsis smagiai duosis kieme. Gyvatvorė pajūry reikalinga tokia, kuri tik sumažintų vėjo greitį, bet neatsitrenkus į sieną kulversčiais persiverstų per pastarąją ir sukeltų sūkurius. Nius žodžiu, reikia galvoti, ką nors kitką tongue.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 02 25, 14:48)
Jei pasirinksiu pusleni <...>

per kelis pažinties metus vis maniau, kad kam kam, o tau tikrai nereikia vieno augalo gyvatvorės - taip myli augalus ir vis ieškai naujovių. Gal vistik geriau rinkis lapuočių-spygliuočių laisvai augančią gyvatvorę wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeeDee: 25 vasario 2009 - 15:15
QUOTE(Knifofija @ 2009 02 25, 14:42)
Turiu foto iš vienos sodybos, kur tvora tokios formos kaip tavo ir šalia pasodinta ligustrų gyvatvorė.  Iš vidaus (kiemo) ji gerokai apiplikusi, todėl šeimininkė prisodino aukštų gėlių. 
Įsižiūrėjus prie tavo tamsios tvoros norėtūsi geltono pūslenio. tik nepagalvokit, kad aš čia siūlau todėl, kad pati juos auginu. Mano kiekiai tikrai per maži jūsų gyvatvorėms.

ačiū labai 4u.gif

QUOTE(DeeDee @ 2009 02 25, 15:14)
jei gyvatvorė bus tik iki obelų apatinių šakų - visas vėjo gūsis smagiai duosis kieme. Gyvatvorė pajūry reikalinga tokia, kuri tik sumažintų vėjo greitį, bet neatsitrenkus į sieną kulversčiais persiverstų per pastarąją ir sukeltų sūkurius. Nius žodžiu, reikia galvoti, ką nors kitką tongue.gif
per kelis pažinties metus vis maniau, kad kam kam, o tau tikrai nereikia vieno augalo gyvatvorės - taip myli augalus ir vis ieškai naujovių. Gal vistik geriau rinkis lapuočių-spygliuočių laisvai augančią gyvatvorę wink.gif  4u.gif

o tai ką tada unsure.gif gal grįžt prie tujų varianto , o gal kokius vaiskrūmius tarp obelų susodint

ir kaip kaulenis , ligustras ar tinkami figūriniam karpymui , na ar būtų panašiai kaip buksmedis ? 4u.gif
Atsakyti