Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 38

Pasiskaičiavau, kad pūslenių reprezentacinei sklypo kraštinei reikėtų 55vnt. blink.gif
Jei visam sklypui, tai šešiskart daugiau... blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
Man 40, nes ilgis tos krastines 40 m. Gyvatvores visada nuskausmina finansiskai.

O kaciu / sunu myzinejimo bijo puslenis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 02 24, 13:35)
Man 40, nes ilgis tos krastines 40 m. Gyvatvores visada nuskausmina finansiskai.

O kaciu / sunu myzinejimo bijo puslenis?  g.gif

Nebijo ir svarbiausia, kad jo jokie vabalai nepuola, auginu virš 10 metų, tai net amarai jį aplenkia. O sėklidės labai tinka sausoms puokštėms.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 02 24, 11:36)
Dar atsiminiau, kad protingu knygu apie augalus turiu.

aš šiandien nusipirkau vieną lyginant su manim labai protingą knygą biggrin.gif tai dabar vartau ir sodinu biggrin.gif
štai ką radau apie atstumą tarp augalų (čia šiai dienai kai sodiname gyvatvores aktualus klausimas biggrin.gif ):
dauguma krūmų:sudėkite suaugusio augalo A ir netoliese sodinamo augalo B aukštį ir sumą padalykite iš 3
dauguma medžių (išskyrus koloniškus):sudėkite augalo A ir netoliese sodinamo augalo B aukštį ir sumą padalykite iš 2

gal kam padės tik kaži kiek čia tiesos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 24 vasario 2009 - 15:22
o as nusipirkau dar 1- a knyga apie rozes... kuo daugiau knygu, tuo pas mane bus graziau flirt.gif , bet kada nors reikes dar jas ir perskaityti lotuliukas.gif ...

vakar ziuriu pardej 40 liatriu gumbeliu - 0,99 € , nu sirdis plysta - nera kur sodint verysad.gif ... reikes man ir toliau matyt uzsieminet visuomeniniais pagrindais.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 02 24, 15:35)
o as nusipirkau dar  1- a knyga apie rozes...  kuo daugiau knygu, tuo pas mane bus graziau  flirt.gif , bet kada nors reikes dar jas ir perskaityti  lotuliukas.gif ...

vakar ziuriu pardej 40 liatriu gumbeliu - 0,99 € , nu sirdis plysta - nera kur sodint  verysad.gif ... reikes man ir toliau matyt uzsieminet visuomeniniais pagrindais.

man ir knygos lentynoj gražu bigsmile.gif bet gal ir aplinka nuo to pagražės biggrin.gif

o gal tu užsiimk importu į LT bigsmile.gif

tai ką dar mano knyga rašo apie gyvatvores ax.gif
user posted image user posted image

yra ir jūsų aptarinėjami krūmai mirksiukas.gif

jei ne į temą dedu tai parašykit blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 24 vasario 2009 - 15:55
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 02 24, 15:55)
o gal tu užsiimk importu į LT  bigsmile.gif

gerai, uzvesiu i Siaulius vaziuodama namo lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 02 24, 16:20)
gerai, uzvesiu i Siaulius vaziuodama namo  lotuliukas.gif .

o kur tu gyvenį aš saviškį pro šalį važiuojantį užsukčiau pas tave biggrin.gif
arba kokiuose pardėse visą tai matai g.gif nusiųsčiau su sąrašiuku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 24 vasario 2009 - 16:28
Merginos, patarkit, turiu tokiu rozyciu vazoneli ,pirkau maximoj, o jei as jas pavasari pasodinciau lauke? Namie jau vietos nebera ax.gif Kaip zinoti ar augalas gali augti ir lauke,o netik kambary, ant vazonelio nieko neparasyta.
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donata60 @ 2009 02 24, 18:21)

kalbekite smile.gif
Atsakyti
kokios formos daryti man kieme darzeli? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donata60: 24 vasario 2009 - 17:33