Pasiskaičiavau, kad pūslenių reprezentacinei sklypo kraštinei reikėtų 55vnt.
Jei visam sklypui, tai šešiskart daugiau...
Man 40, nes ilgis tos krastines 40 m. Gyvatvores visada nuskausmina finansiskai.
O kaciu / sunu myzinejimo bijo puslenis?
QUOTE(Tina* @ 2009 02 24, 13:35)
Man 40, nes ilgis tos krastines 40 m. Gyvatvores visada nuskausmina finansiskai.
Nebijo ir svarbiausia, kad jo jokie vabalai nepuola, auginu virš 10 metų, tai net amarai jį aplenkia. O sėklidės labai tinka sausoms puokštėms.
QUOTE(Tina* @ 2009 02 24, 11:36)
Dar atsiminiau, kad protingu knygu apie augalus turiu.
aš šiandien nusipirkau vieną lyginant su manim labai protingą knygą tai dabar vartau ir sodinu
štai ką radau apie atstumą tarp augalų (čia šiai dienai kai sodiname gyvatvores aktualus klausimas ):
dauguma krūmų:sudėkite suaugusio augalo A ir netoliese sodinamo augalo B aukštį ir sumą padalykite iš 3
dauguma medžių (išskyrus koloniškus):sudėkite augalo A ir netoliese sodinamo augalo B aukštį ir sumą padalykite iš 2
gal kam padės tik kaži kiek čia tiesos
o as nusipirkau dar 1- a knyga apie rozes... kuo daugiau knygu, tuo pas mane bus graziau , bet kada nors reikes dar jas ir perskaityti ...
vakar ziuriu pardej 40 liatriu gumbeliu - 0,99 , nu sirdis plysta - nera kur sodint ... reikes man ir toliau matyt uzsieminet visuomeniniais pagrindais.
vakar ziuriu pardej 40 liatriu gumbeliu - 0,99 , nu sirdis plysta - nera kur sodint ... reikes man ir toliau matyt uzsieminet visuomeniniais pagrindais.
QUOTE(vida777 @ 2009 02 24, 15:35)
o as nusipirkau dar 1- a knyga apie rozes... kuo daugiau knygu, tuo pas mane bus graziau , bet kada nors reikes dar jas ir perskaityti ...
man ir knygos lentynoj gražu bet gal ir aplinka nuo to pagražės
o gal tu užsiimk importu į LT
tai ką dar mano knyga rašo apie gyvatvores
yra ir jūsų aptarinėjami krūmai
jei ne į temą dedu tai parašykit
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 02 24, 15:55)
o gal tu užsiimk importu į LT
gerai, uzvesiu i Siaulius vaziuodama namo .
QUOTE(vida777 @ 2009 02 24, 16:20)
gerai, uzvesiu i Siaulius vaziuodama namo .
o kur tu gyvenį aš saviškį pro šalį važiuojantį užsukčiau pas tave
arba kokiuose pardėse visą tai matai nusiųsčiau su sąrašiuku
Merginos, patarkit, turiu tokiu rozyciu vazoneli ,pirkau maximoj, o jei as jas pavasari pasodinciau lauke? Namie jau vietos nebera Kaip zinoti ar augalas gali augti ir lauke,o netik kambary, ant vazonelio nieko neparasyta.