Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 38

QUOTE(rozamunda @ 2009 02 24, 08:50)
manau nesuklysi padovanodama dekoratyvini migdola arba magnolija,pavasarinis ju zydejimas taip dusia teigiamai nuteikia wub.gif pasidairyk cia
http://www.zaliasisr...m...tID=1&id=10
Papildyta:

tu angel.gif

Papildyta:

cia robinija baltaziede. Jei pasikviestum i svecius -padovanociau ax.gif  lotuliukas.gif ( vis tiek planuojui tavo puse lekt)

Sveikutės,
Su robinijom reikėtų elgtis atsargiai. Pas mano tėvus auga senas didelis medis (aišku neformuotas, bet vis tiek gražus) Viskas labai gerai, bet bent jau senesni medžiai iš šaknų labai daug atžalų leidžia. Jaunos atžalos turi didžiulius spyglius, ir jei reikia jas pašalinti vargo nemažai, nes auga palyginus greitai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 02 23, 22:44)
Aš turiu tik geltonlapį ir truputį raudonlapio.

o kada ir kaip galima jau būtų rimčiau ką nors tartis? ax.gif
Atsakyti
Kazkas prase info apie tas 3 gyvatvores. Galesiu imesti. Dabar bandau kainu ieskot, bet dar anksti matyt, nes ne visur kainininkai yra.
Atsakyti
Su užgavėnėm visas user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 24 vasario 2009 - 10:45
QUOTE(Knifofija @ 2009 02 24, 11:42)
Su užgavėnėm visas    user posted image

Aciu aciu. Jus taip pat. Pas mus siandien pusryciams dribsniai, pietums blynai, vakarienei vel blynai bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad ir Tinai* gyvatvorės reikia. Užduoda kaip tik tuos klausimus, kurie man rūpi. Atsakymus gauna ir dar lentelę sudarinėja ir viešai info paskelbt ketina.
Super. thumbup.gif Man belieka tik skaityt ir džiaugtis. biggrin.gif Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
labas rytas
su uzgavenem
ryte blynu prikepau daug daug ir dar maziui i darza pora keptuviu nunesiau su saldytu juodujuserbentu uogiene...smile.gif

turiu klausima...........ar kas nors mate Lietuvoje pirkti rododendra 'Helsinki University'? skaiciau, kad iki -40 istveria. o gal kas toki turi ir gali ka nors papasakoti?
Papildyta:
itariu visi sitie suomiski Lietuvoje auga be problemu
http://images.google...ttp...l=lt&sa=N
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2009 02 24, 11:10)
<...> rododendra 'Helsinki University'? skaiciau, kad iki -40 istveria. o gal kas toki turi ir gali ka nors papasakoti?
Papildyta:
itariu visi sitie suomiski Lietuvoje auga be problemu
http://images.google...ttp...l=lt&sa=N

google info nurodo 5 zoną, toli gražu iki norimo -40С rolleyes.gif

Suomija nėra amžino įšalo žemė, yra regionų, kur gali žiemoti ir 5 zonos augalai. LT ir FI lyginti negalima schmoll.gif
Atsakyti
prisikvatojau, kaip kompiuterinis zodynas isverte aprasyma apie rododendra smile.gif))))

Brandaus/ Ūgis - 2 - 4 feet/ 2 - 4 kojų
Mature Spread /Brandaus Skleiskite - 2 - 4 feet/ 2 - 4 kojų

kojomis auksti ir ploti ismatavo smile.gif
Papildyta:
sitame puslapyje isvis 3-8 zona duoda........bardakas
http://translate.goo...t...ntryLT&sa=G
Atsakyti
QUOTE(Ruginė @ 2009 02 24, 11:04)
Kaip gerai, kad ir Tinai* gyvatvorės reikia. Užduoda kaip tik tuos klausimus, kurie man rūpi. Atsakymus gauna ir dar lentelę sudarinėja ir viešai info paskelbt ketina.
Super.  thumbup.gif Man belieka tik skaityt ir džiaugtis.  biggrin.gif Ačiū.  4u.gif

Dar atsiminiau, kad protingu knygu apie augalus turiu. Reiks perverst. ax.gif
Papildyta:
Laiko dar yra iki pavasario prekybos pradzios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruginė @ 2009 02 24, 11:04)
Super.  thumbup.gif Man belieka tik skaityt ir džiaugtis.  biggrin.gif Ačiū.  4u.gif

ir aš džiaugiuos ax.gif renku info , bet padrikai .... ir nebesuprantu g.gif ar tie kauleniai skirtingi yra , nes Google'j man tokį smulkiais lapeliais išmeta , o čia gyvatvorę rodėt su normaliais lapais g.gif gal galit parašyt lotynišką pavadinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2009 02 24, 14:04)
gal galit parašyt lotynišką pavadinimą  4u.gif

Dažniausiai mūsuos auginamas žvilgantysis kaulenis - Cotoneaster lucidus
Atsakyti