Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 38

QUOTE(Tina* @ 2009 02 23, 12:57)
Renku info i triju grafu lentele apie ligustra, pusleni ir kauleni.

gal galėtumėt šia informacija paskiau pasidalinti... blush2.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 02 23, 19:19)
As cia duoduos, skaiciuoju kaip tas kurmis is pasakos, o man graziausias ligustras nors tu ka  doh.gif kazkaip neteko man matyt naturoj puslenio gyvatvores. O jus visos choru ji giriat.

aš taip pat nemačiau natūroj pūslenio gyvatvorės, bet buvo čia įdėtos nuotraukos ir nusprendėm su vyru jį pasirinkti mūsų kaimiškajai tvorelei... ax.gif
Knifofija, jei teisingai supratau, pas Jus galima būtų pūslenį įsigyti? Ar tik žalią turit/ Man gražus buvo tas geltonas... ax.gif Ir nuprendėm ne vieną tvoros pusę užsodinti pūsleniu, bet abi (kitoj pusėj pasodintos eglutės). Eglutes perkasim, kad nebūtų mišrainės...
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 02 23, 18:19)
O taupyt tai mane MB mokina, nes siaip tai as plevesa  doh.gif gerai, kad dar savo plevesavimams pati uzsidirbu  ax.gif

nu tai aisku, del gyvatvores reikes ir TB is savo kaselioko prisidet, tai ir spaudzia biggrin.gif ... nepasiduok tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(donata60 @ 2009 02 23, 20:25)
koki medeli patartumet davanoti draugei per gimtadieny, sodo aplinkai? rolleyes.gif  ax.gif

kažin ar įmanoma patarti nežinant jos skonio, sodo stiliaus, vietos, kurioje tas medis augtų ir t.t. g.gif ar ne paprasčiau būtų tiesiog paklausti, ar bent kažkaip paslapčiomis ta tema pakalbinus iškvosti ar ji norėtų augalo dovanų, kokius augalus mėgsta, ar nenorėtų kokio medelio turėti kieme, ar nesidomi įvairiais a'la prietarais, kad kažkurie medžiai tinka pagal horoskopą, kažkurie saugo namus ir pan...
aš pati nelabai norėčiau, kad man dovanotų medelį schmoll.gif o jei nepataikytų į mano skonį, tai paskui nei sodint, nei teisintis, kodėl nukišau kažkur... žodžiu, jei manęs kas klaustų kokį augalą padovanoti, tai tikrai nesivaržyčiau ir pasakyčiau, jei tikrai man tokios dovanos tuo metu norėtųsi... ax.gif
Atsakyti
as nesupykciau ,jei man kas pora tokiu medeliu padovanotu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Tikriausiai nepataikysiu gal tai robinijos?šie medeliai.Aš pati norėčiau pasisodinti robinijų gal kas matė kaiop atrodo natūroj?
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2009 02 23, 21:43)
Tikriausiai nepataikysiu gal tai robinijos?šie medeliai.Aš pati norėčiau pasisodinti robinijų gal kas matė kaiop atrodo natūroj?

As maciau. Druskininkuose prie stoties einant link Vilniaus SPA nuo neatmenamu laiku jos auga. Visada maniau, kad tai akacijos. Labai grazu kai zydi, bet ju ten niekas neformuoja, tai taip ir atrodo - auksti medziai, retom issikerojusiom sakom. Kaip Rojaus soduose ir rase seselio jos beveik nesudaro.
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2009 02 23, 19:58)
gal galėtumėt šia informacija paskiau pasidalinti...  blush2.gif
aš taip pat nemačiau natūroj pūslenio gyvatvorės, bet buvo čia įdėtos nuotraukos ir nusprendėm su vyru jį pasirinkti mūsų kaimiškajai tvorelei...  ax.gif
Knifofija, jei teisingai supratau, pas Jus galima būtų pūslenį įsigyti? Ar tik žalią turit/ Man gražus buvo tas geltonas...  ax.gif Ir nuprendėm ne vieną tvoros pusę užsodinti pūsleniu, bet abi (kitoj pusėj pasodintos eglutės). Eglutes perkasim, kad nebūtų mišrainės...

Aš turiu tik geltonlapį ir truputį raudonlapio.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 02 23, 14:59)
Kauno mugė pirmoji, po jos dviejų mėnesių maratonas

O kokios ir kur mugės vyksta per tuos du mėnesius? (težinau tik minėtą ŽŪU ir LGBS "Lietuvos žiedai"... blush2.gif)
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2009 02 23, 17:00)

Sobieska, beribiai reikalinga Tavo konsultacija

Ech Rozamunda...jau ir pirstai atbuko nuo to pacio per ta pati rasymo biggrin.gif bBut gerai, kad ilystum i SM tema "baseinai" ar kazkas panasaus ir ten tikrai daug informacijos rasi nuo A iki Z . O jei trumpai, tai jokio cemento ar misinio ant dugno nepyliau.Buvo (nuo apacios i virsu) smulkus smeliukas, GEO tekstiles audinys, tokia stora plastmasine pevele (pamirsau jau kaip tiksliai vadinasi) vel geo tekstile (kad akmenys netycia plastmases nepradurtu) akmenys ir smulkus akmenukai, bei vanduo, kaip ir vsio. O varikliukas, siurbliukas reikalingas, kad vanduo cirkuliuotu, ne taip greit uzsines...trumpai tiek
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 02 23, 21:44)
O kokios ir kur mugės vyksta per tuos du mėnesius? (težinau tik minėtą ŽŪU ir LGBS "Lietuvos žiedai"... blush2.gif)

Klaipėda, Vilnius, Palanga, Joniškis, Šiauliai, Ryga, Šilutė, Telšiai ir t.t. Tik spėk suktis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 23 vasario 2009 - 22:08
QUOTE(donata60 @ 2009 02 23, 20:25)
koki medeli patartumet davanoti draugei per gimtadieny, sodo aplinkai? rolleyes.gif  ax.gif

manau nesuklysi padovanodama dekoratyvini migdola arba magnolija,pavasarinis ju zydejimas taip dusia teigiamai nuteikia wub.gif pasidairyk cia
http://www.zaliasisr...m...tID=1&id=10
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2009 02 23, 22:56)
Ech Rozamunda...jau ir pirstai atbuko nuo to pacio per ta pati rasymo biggrin.gif  bBut gerai, kad ilystum i SM tema "baseinai" ar kazkas panasaus ir ten tikrai daug informacijos rasi nuo A iki Z . O jei trumpai, tai jokio cemento ar misinio ant dugno nepyliau.Buvo (nuo apacios i virsu) smulkus smeliukas, GEO tekstiles audinys, tokia stora plastmasine pevele (pamirsau jau kaip tiksliai vadinasi) vel geo tekstile (kad akmenys netycia plastmases nepradurtu) akmenys ir smulkus akmenukai, bei vanduo, kaip ir vsio. O varikliukas, siurbliukas reikalingas, kad vanduo cirkuliuotu, ne taip greit uzsines...trumpai tiek

tu angel.gif

Papildyta:
QUOTE(Wolke @ 2009 02 23, 21:19)
as nesupykciau ,jei man kas pora tokiu medeliu padovanotu  ax.gif
user posted image

cia robinija baltaziede. Jei pasikviestum i svecius -padovanociau ax.gif lotuliukas.gif ( vis tiek planuojui tavo puse lekt)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 24 vasario 2009 - 07:39