Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 38

QUOTE(Bijuna @ 2009 02 23, 15:26)
Knifofija, o kaip Jus atpazinti mugese blush2.gif As vazineju i muges, vis ka nors perku ir galvoju, va dabar pas Knifofija perku lotuliukas.gif , bet taip ir nesuzinau Jus ten ar ne Jus. Va ir balandzio menesi vaziuosiu, noriu Kalistegijos, bet kaip Jus rasti? Gal kokia veliava iskelkite  lotuliukas.gif Nors manau, kad pas Jus tiek klientu, kad jau elektronine parduotuve atsidarineti pradekite. 4u.gif
Ir dar. Ar buna mugese tokio paprasto augalo kaip gudobele pirkti, gal cia kokiuose medelynuose paprastuose ieskoti?

Valgomųjų gudobelių būna, o paprastų gyvatvorinių mažai, daugiau medelynai jas augina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 23 vasario 2009 - 15:32
Sveikos mergaitės,

atsiprašau, kad įlindau į Jūsų temą, bet pamaniau, kad gal galėsit kuri man patart. Gal kuriai teko nupjaut dekoratyvinį medį (t.y. ne vaismedį), kur ėjot prašyt leidimo ir ar lengvai tokio pobūdžio leidimus išduoda? g.gif
Atsakyti
Nu va,kol as Rumsiskese vijau ziema,ziur,kad atsirado visokiu be eiles lendanciu kalistegijos pirkti-tai nescios,tai maitinancios,tai siaip garbios veteranes...Nu zinotsia,imsiuos priemoniu!
Sobieska, beribiai reikalinga Tavo konsultacija mirksiukas.gif pas Tave ,kiek pamenu ir baseinelis ir fontanelis g.gif Nutariau ir as vienoj vietoj toki mazyliuka baseiniuka issiknisti.Tai va-ar galiu as,israusus duobele ir paklojus plevele ,ant virsaus akmenis kloti ir paskui tarpus sausu misiniu uzpildyt.Tada palaistau ir tas misinys sukieteja.Primink ,kokia pas tave technologija buvo?Zinia,viska darysiu pati,nes vyrs mano intelegentas ir zemkasiu nedirba blink.gif Dar radau literaturoj,kad galima daryti durpiu,smelio ir cemento misini,tai atrodo viskas a la vintage.Gal bandet kas? Ar butinai reikia deti siurbliuka varikliuka kad vanduo ten valytusi.Nu jei baseiniukas maziukas,tai gal nereikia,mazgote prasluostysiu maurus? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 02 23, 11:57)
Renku info i triju grafu lentele apie ligustra, pusleni ir kauleni. Ar as dar neistyrinejau, ar tikrai puslenis brangiausias? Kaulenio ir ligustro kaina mazesne perpus. Bet gal jie tankiau sodinami?  g.gif

duosiu as tau patarima, gal kiek praskaidrins prota biggrin.gif - pirmoj vietoj issirink tau pati graziausia ir labiausiai/ilgiausiai (pagal amziu ir sezona) dekoratyvu augala ir... uzsidek tris pliusus, o kaina palik paskutinej vietoj. Cia tau ne vienmetes geles, pagalvok kiek jom pinigu ismetoma doh.gif . Gyvatvore tau tures buti grazi ilgus metus, sutaupius dziaugsies tik viena karta, o grazia gyvatvore dziaugsies ilgai.
Tavo nameliukas toks geltonas, gal tikrai graziai atrodytu ir tiktu viena krastine geltonlapiu krumeliu (zinok Knifofija cia manes neprimoke lotuliukas.gif ).
Atsakyti
man reikia gerokai patrumpinti tujos(kolonos formos) šakas,nes i mašinos šonus kliuna. Teks nukirpti visa žaliaji gala šakos. Ar nesugadinsiu su visam,ir ar ne laikas imtis to žiauriojo darbo g.gif
Atsakyti
Gal žinote, kaip vadinasi šitas augalas:
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 02 23, 17:31)
<...>

spėju, kad čia yra kraujažolė ( lot. Achillea ), konkrečiau Achillea millefolium
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 02 23, 12:57)
Uch palengvinot mano dalia  lotuliukas.gif tai lagura i dezute, o kitus lauke - kai bus silta. O tai vel apsikroviau dezem - dezelem  doh.gif bet dygsta viskas super  thumbup.gif gal kad zeme pirktine, o ne is lauko (ka anksciau praktikuodavau).
Papildyta:
Niekaip nerandu nete kaip vadinasi zalialapis puslenis, vis gelsvus arba raudonus ismeta.  g.gif

Renku info i triju grafu lentele apie ligustra, pusleni ir kauleni. Ar as dar neistyrinejau, ar tikrai puslenis brangiausias? Kaulenio ir ligustro kaina mazesne perpus. Bet gal jie tankiau sodinami?  g.gif

Ir dar - per kiek laiko 1 m auksti pasiekia kaulenis ir ligustras?

Ikyresiu jums as cia  blush2.gif

Dabar jau vakare itariu juodgrudes ragausiu, gal nebus kokios beicuotos  lotuliukas.gif

Taigi apie kauleni ir pusleni jau buvo sneketa. Nuo to i eteri puslenis ir ikrito. Rokoko demonstravo kaulenio gyvatvore, ir as pastebejau, rokoko pritare, kad puslenis dekoratyvesnis. Tai kaip ir suprantama, kad brangesnis.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 02 23, 16:23)
duosiu as tau patarima, gal kiek praskaidrins prota  biggrin.gif 

As cia duoduos, skaiciuoju kaip tas kurmis is pasakos, o man graziausias ligustras nors tu ka doh.gif kazkaip neteko man matyt naturoj puslenio gyvatvores. O jus visos choru ji giriat.
Papildyta:
O taupyt tai mane MB mokina, nes siaip tai as plevesa doh.gif gerai, kad dar savo plevesavimams pati uzsidirbu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 02 23, 19:12)
spėju, kad čia yra kraujažolė

tikrai ne, paprastąją kraujažolę pažįstu smile.gif Šito augalo lapai bei žiedai tokie švelnučiai - lengvučiai, ne tokie tvirti kaip kraujažolės.
Atsakyti
koki medeli patartumet davanoti draugei per gimtadieny, sodo aplinkai? rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 02 23, 17:31)
user posted image  user posted image  user posted image

tikrai ne kraujažolė, jį vadina dekoratyvine petražole. O tikslų lot. pavadinimą parašysiu vėliau, neturiu dabar laiko po savo užrašus knistis.
Atsakyti