Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 38

QUOTE(aistejukas @ 2009 02 23, 12:41)
As irgi i eile stoju, tik kaina domintu zinoma, jeigu galima  ax.gif
Dar vienas klausimelis, kada geriau apsilankyti sitoje parodoje, as turiu omenyje kada kainos geriausios, nes pavyzdziui i knygu muge geriausiai eiti sekmadieni, paskutine diena, visi per kainas musa, nors zinoma tada ir knyg kaikuriu nebelieka.  g.gif

Kalistegija apie 5 litus kainuos.

Pirmą dieną galite nusipirkti retesnių augalų, kurių prekybininkai atsiveža ribotą kiekį. Paskutinę dieną galima ką nors nusipirkti pigiau iš visokių likučių, nes Kauno mugė pirmoji, po jos dviejų mėnesių maratonas prasidės ir nelabai kas jau gerai prekei nuleis kainą, nebent pirksite daug arba pas pastovų prekeivį.
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2009 02 22, 20:20)
Žemės ūkio universitete

Tai labai gerai, man kaip tik sesija Mastaičiuose, tai būtinai reiks apsilankyti. Knifofija ar gali man savo nr. parašyti, kad galėčiau su tavim susisiekti. Nes netyčia ištryniau pernai. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 02 23, 11:57)
Uch palengvinot mano dalia  lotuliukas.gif tai lagura i dezute, o kitus lauke - kai bus silta. O tai vel apsikroviau dezem - dezelem  doh.gif bet dygsta viskas super  thumbup.gif gal kad zeme pirktine, o ne is lauko (ka anksciau praktikuodavau).
Papildyta:
Niekaip nerandu nete kaip vadinasi zalialapis puslenis, vis gelsvus arba raudonus ismeta.  g.gif

Renku info i triju grafu lentele apie ligustra, pusleni ir kauleni. Ar as dar neistyrinejau, ar tikrai puslenis brangiausias? Kaulenio ir ligustro kaina mazesne perpus. Bet gal jie tankiau sodinami?  g.gif

Ir dar - per kiek laiko 1 m auksti pasiekia kaulenis ir ligustras?

Ikyresiu jums as cia  blush2.gif

Dabar jau vakare itariu juodgrudes ragausiu, gal nebus kokios beicuotos  lotuliukas.gif

Ligustrai ir kauleniai sodinami kas 30cm. Jie parduodami dvimetukai, o tai reiškia 30 cm stiebelis. Nes jie sėjami iš sėklų, o pūsleniai dauginami auginiais.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
siandien pirkau zurnala "mano gelynas" ,nu grozio visokio ten doh.gif labai patiko Liepstys(Allamanda) , Otocantbus caeruleus"Peek-A-Blue" ir rimi siandien nuziurejau pilnavidure kvapniaja tuberoza blush2.gif ,gal kas auginat?
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 02 23, 14:02)
Ligustrai ir kauleniai sodinami kas 30cm. Jie parduodami dvimetukai, o tai reiškia 30 cm stiebelis. Nes jie sėjami iš sėklų, o pūsleniai dauginami auginiais.

O per kiek mazdaug laiko siti stiebukai pasieks 1 m auksti?
Jau matau, kad su jais daugiau zaidimo. Man reiketu kokia 130 daigeliu, o puslenio 40. Puslenio gyvatvore gaunasi pigiau, nors ziurint daigus - daigiuku kaina didesne.
O jei dar ivertinti, kad aniedu lepesni, leciau auga ir t.t.

Taigi, ar teisinga mano isvada? rolleyes.gif

Tik va, kaip vadinasi zalialapis puslenis?
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2009 02 23, 15:01)
Tai labai gerai, man kaip tik sesija Mastaičiuose, tai būtinai reiks apsilankyti. Knifofija ar gali man savo nr. parašyti, kad galėčiau su tavim susisiekti. Nes netyčia ištryniau pernai.  blush2.gif

uolma,jei negalesiu kartais nuvykti,tai prasysiu pas tave kad kai ko is Knifofijos parvestum blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 02 23, 14:14)
O per kiek mazdaug laiko siti stiebukai pasieks 1 m auksti?
Jau matau, kad su jais daugiau zaidimo. Man reiketu kokia 130 daigeliu, o puslenio 40. Puslenio gyvatvore gaunasi pigiau, nors ziurint daigus - daigiuku kaina didesne.
O jei dar ivertinti, kad aniedu lepesni, leciau auga ir t.t.

Taigi, ar teisinga mano isvada?  rolleyes.gif

Tik va, kaip vadinasi zalialapis puslenis?

Physocarpus malvaceus - žalialapis pūslenis primena serbentą.

http://images.google...t...I7SPDA&sa=N

Ligustrai ir kauleniai 1m pasieks po 2-3 metų, čia dar daug kas priklauso nuo augimo sąlygų, trešimo it t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 23 vasario 2009 - 14:24
QUOTE(alytuke @ 2009 02 23, 14:19)
uolma,jei negalesiu kartais nuvykti,tai prasysiu pas tave kad kai ko is Knifofijos parvestum  blush2.gif  4u.gif

OK. Kad tik man koks velnias kojos nepakištų.
Pernai tai buvau priversta važiuot į parodą, nes kursinį reikėjo rašyt apie parodą ir žemės ūkio techniką. Tai vyrai labai skersai žiūrėjo, kaip aš viskuo domėjausi, ir bukletus ir žurnalus saujom rinkau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2009 02 23, 15:31)
OK. Kad tik man koks velnias kojos nepakištų.
Pernai tai buvau priversta važiuot į parodą, nes kursinį reikėjo rašyt apie parodą ir žemės ūkio techniką. Tai vyrai labai skersai žiūrėjo, kaip aš viskuo domėjausi, ir bukletus ir žurnalus saujom rinkau  lotuliukas.gif

Tikekimes kad nepakis ax.gif o jei viskas gerai,susikoperuosim ir leksim rolleyes.gif
Atsakyti
Serbentas g.gif nu graziau tas ligustras, ale kad...
Papildyta:
Apie krumus neblogas psl. http://www.wilsonbro...boutShrubs.html
Atsakyti
Knifofija, o kaip Jus atpazinti mugese blush2.gif As vazineju i muges, vis ka nors perku ir galvoju, va dabar pas Knifofija perku lotuliukas.gif , bet taip ir nesuzinau Jus ten ar ne Jus. Va ir balandzio menesi vaziuosiu, noriu Kalistegijos, bet kaip Jus rasti? Gal kokia veliava iskelkite lotuliukas.gif Nors manau, kad pas Jus tiek klientu, kad jau elektronine parduotuve atsidarineti pradekite. 4u.gif
Ir dar. Ar buna mugese tokio paprasto augalo kaip gudobele pirkti, gal cia kokiuose medelynuose paprastuose ieskoti?
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 02 23, 16:26)
Knifofija,Nors manau, kad pas Jus tiek klientu, kad jau elektronine parduotuve atsidarineti pradekite. 4u.gif

cia tai butu super ideja !!! thumbup.gif
Atsakyti