Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 38

QUOTE(Knifofija @ 2009 02 21, 20:09)
Kalistegijos turėsiu Kauno mugėje.

ir as stoju i eile paskui rozamunda thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alytuke @ 2009 02 22, 16:28)
ir as stoju i eile paskui rozamunda  thumbup.gif  blush2.gif

bliambacki ax.gif , o kas visa sita reikala ''uzvede''???
jauciu moraline teise listi be eiles lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis,
O kur ir kokia čia bus mugė Kaune? Gal praleidau info? g.gif Kalistegijos ir mane sudomino lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uolma: 22 vasario 2009 - 16:41
QUOTE(uolma @ 2009 02 22, 17:40)
Labutis,
O kur ir kokia čia bus mugė Kaune? Gal praleidau info?  g.gif  Kalistegijos ir mane sudomino  lotuliukas.gif

balandzio 2-3-4 dienomis kaune 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2009 02 22, 17:40)
jauciu moraline teise listi be eiles  lotuliukas.gif

xi xi xi hihihi.gif ,reikes pagalvoti ar uzleisti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 02 21, 12:35)
O varpotųjų liatrių sėklos labai smulkios? Vienoj turimoj knygoj rašo, kad dauginti juos reiktų augalo dalinimu pavasarį ir rudenį.

Beieškodama kito straipsnio radau 2008m. 3 ketvirčio "Sodo kraitėje" vienos mokslų daktarės straipsnį ir apie liatrius. Apie dauginimą rašo štai ką:
"lengvai dauginami sėklomis ir kero dalijimu.<...>Surinktas sėklas patartina tuoj pat pasėti, nes jos greitai praranda daigumą. Sėklų daigumas - iki 2 metų.<...>Esant 20 laipsnių temperatūrai sudygsta per 20-30 dienų. Sėklas sėti plonu sluoksniu neužberiant žemėmis (dygsta šviesoje). Galima sėklas pasėti ir šiltnamyje (vasarį-kovą) arba balandį tiesiai į dirvą."

O aš pernai užbėriau žemėmis... Ir kodėl tokių dalykų nenurodo ant sėklų pakuočių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlio smiltelė: 22 vasario 2009 - 17:06
QUOTE(alytuke @ 2009 02 22, 17:28)
ir as stoju i eile paskui rozamunda  thumbup.gif  blush2.gif

Jus stokit i eile, o as be zodziu nuvaziuosiu ir nusipirksiu tongue.gif Knifofija, aisku as pavadinima tai uzmirsiu, taciau jus turekit omeny apie ka as meginsiu "vaizdziai" papasakot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alytuke @ 2009 02 22, 16:53)
balandzio 2-3-4 dienomis  kaune 4u.gif

Tai šitą aš supratau,kad Kaune, bet kur Kaune tiksliau g.gif
Atsakyti
nu bet Jus ir pazenge tolyn blink.gif nei vienos is jusu vardinamu geliu ir krumu nezinau g.gif nu gal del to kad pas mus svarbiausia visada buvo bulves, geles augino mociute ir tai paprastos,jurginai,pakalnutes,sauluciu daug,balandis toks (vadino taip kruma) ax.gif tulpiu daug,avieciu,vaiskrumiu ir vaismedziu,braskiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 02 22, 14:59)
bakopos dauginamos auginiais - taip kur kas paprasciau.
vienmetis augalas [neziemoja lauke]. per ziema galima islaikyti patalpose.
tai svyrantis augalas, todel paprastai auginamas loveliuose, vazonuose ir pan.

Ištikrųjų tai yra šliaužiantis augalas. Pasodinus į žemę šakutės net prisikabina šaknimis, o vazonėlyje - nusvyra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 02 22, 14:46)
Perkeliau daigelius i sviesa. Siandien dar sesiu  doh.gif

Knifofija aciu uz pasiulyma  4u.gif Pavasari zonduosim rinka, jei nerasim dar pigiau  blush2.gif - gal ir susigundysim  rolleyes.gif
Papildyta:
Dabar su MB dar pakalbejom, kad gana didele gautusi smile.gif vistik gundantis pasiulymas smile.gif o tai 30 daigu mums uztektu tam atstumui? kas kiek sodinti?
Papildyta:
Kiek kartu per sezona ja reikia formuoti?

sodinami panašiai kas 1m - 1,2m Tokių tarpų pilnai užtenka. Formuoti, kaip ir visus lapuočius 2 kartus. Aš jū turiu apie 20 ką tik grįžo sūnus suskaičiavęs lotuliukas.gif
Jei rasit medelynuose pigiau, tai gali būti žalialapiai, neapsirikit.
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2009 02 22, 16:40)
jauciu moraline teise listi be eiles  lotuliukas.gif

Nu nesipeškit, pažadu, kad visoms užteks.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2009 02 22, 18:51)
Tai šitą aš supratau,kad Kaune,  bet kur Kaune tiksliau  g.gif

Žemės ūkio universitete
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 02 22, 17:03)
Surinktas sėklas patartina tuoj pat pasėti, nes jos greitai praranda daigumą. Sėklų daigumas - iki 2 metų.

mastau.gif
idomi laiko savoka...
Atsakyti