Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 38

QUOTE(smth1 @ 2009 02 21, 19:00)
Ponas Guglas vis dar veikia! http://www.mobot.org...t.asp?code=J400
  (cia apie trilapi zingi, bet nemanau kad pagr. informacija stipriai skirtusi)
http://www.manoukis....s...?s=537&z=27

Deedee- aciu uz info.

Gėda nemoku angliškai, bet rašo kad žiemoja dirvoje. Kaži ar teisybė? Gal kuri auginate?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 02 21, 20:04)
Ar is jo galima suformuoti stai tokia (kaip ligustro) gyvatvore:
[attachmentid=170827]
As labai stengiuos planuot, paisyt - bet rezultate gaunas ekspromtas ir kaip as megstu sakyti - eksperimentinis ukis  doh.gif
Jau rasiau, kad sudygo  bigsmile.gif Atrodo netgi stevija sudygo. O portulaku kiek  doh.gif Kada man viska i sviesa nest, ant palangiu? Dabar vonioj, tamsoje ant sildomu grindu. Kada reikia retinti? va cia tai mano silpnoji vieta - isisuku kaip kokia meska i daigelius  doh.gif

Papildyta:
O as tai labai lauksiu is Knifofijos pirkto akanto sudygimo  po ziemos. Kiek pamenu laukti reikia kantriai  rolleyes.gif

Taip gyvatvorė bus tokia pat tanki, tik užaugs greičiau ir lapai pūslenio stambesni.

daigelius kuo greičiau nešk į šviesą ir laikyk juos vėsiau, nes kitaip nustyps. Pikiuoti reikia kai paaugs antrieji lapeliai.

Akantas išdygs be problemų, jie labai atsparūs, kai įsiauga vienoj vietoj užmušt neina lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jolita123 @ 2009 02 21, 20:13)
Gėda nemoku angliškai, bet rašo kad žiemoja dirvoje. Kaži ar teisybė? Gal kuri auginate?

Yra visokių ir žiemojančių ir ne. Čia pagal veislę reikia žiūrėti.
Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif iskart tvirciau jauciuos (cia apie tuos daigus vis as...) smile.gif

Hm g.gif puslenis lygtais ima virsu mano mintyse. O kokio dydzio jo daigelius parduoda? Kokiais atstumais reikia sodint? Ten butu kokia 40 m ilgis. Idomu kiek kastuotu? Pigiau nei tujos? Nes sitos tai mane nubankrotint baigia, dar katinai padeda, zeme ryskiai nepatinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 02 21, 20:33)
Aciu uz atsakymus  4u.gif iskart tvirciau jauciuos (cia apie tuos daigus vis as...)  smile.gif

Hm  g.gif puslenis lygtais ima virsu mano mintyse. O kokio dydzio jo daigelius parduoda? Kokiais atstumais reikia sodint? Ten butu kokia 40 m ilgis. Idomu kiek kastuotu? Pigiau nei tujos? Nes sitos tai mane nubankrotint baigia, dar katinai padeda, zeme ryskiai nepatinka  verysad.gif

pas mane daigai maždaug 80 cm aukščio, stipriai šakoti, tai urmu po 10 lt. Turiu jų apie 30, ryt paskaičiuosiu lotuliukas.gif Šiemet jie tau ūgtelėtų panašiai iki 120 cm. ryt pabandysiu nufotkint, jei suspėsiu grįžt iš Kauno.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 02 20, 11:29)
Taip as girdejau kad tokia zuvis amuras  minta dumblu,yra pas mane irgi gyviu bet dumblo daug,pas mane lelijos ir per ta dumbla jos vargsta

Lelijoms kaip tik dumblas gerai - ten geriau įsitvirtina šaknys mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 02 20, 12:28)
Jau zinau, kad mano neatpazintos seklytes yra gazaniju, nes jau yra po keturis tikruosius lapukus. Sodu centre maciau gazaniju daigu, bet ten jie tokie mazyciai, o mano ilgi ilgi blink.gif . Kazi ar juos reikia paskabyt, kad pradetu sakotis ?

Tai kad ten nėra ką skabyti tongue.gif Gazanijos auga iš skrotelės ( kaip pienės).
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 02 21, 15:38)
o kas vieną mano post'ą citavo, ten gi vis kas su vaizdeliais aprašyta, parodyta - stebuklai  lotuliukas.gif

o su žemuogėm tą patį daryt g.gif ant pakelio parašyta : sėjama rudenį arba anksti pavasarį ,prieš tai sėklas 2mėn palaikius -5laipsn.temperatroje , negi minusinės temperatūros reikia , kur aš ją gausiu g.gif

Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2009 02 21, 21:07)
o su žemuogėm tą patį daryt  g.gif  ant pakelio parašyta : sėjama rudenį arba anksti pavasarį ,prieš tai sėklas 2mėn palaikius -5laipsn.temperatroje  , negi minusinės temperatūros reikia , kur aš ją gausiu  g.gif

ne "-5C", o "0-5C" - šaldytuvo daržovių skyriuj tiek ir yra.
Tarkim šiemet eksperimentuoju dar ir su dvimetėmis piliarožėmis, literatūroj rašo, kad žydi antrais metais po pasodinimo pavasarį. Žiūrėsiu, kiek čia tos tiesos su "pašaldymu". Tiesa, piliarožių sėklos gražiausiai sau dygsta prie 0-5C šaldytuve laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 02 21, 21:13)
ne "-5C", o "0-5C" - šaldytuvo daržovių skyriuj tiek ir yra.
Tarkim šiemet eksperimentuoju dar ir su dvimetėmis piliarožėmis, literatūroj rašo, kad žydi antrais metais po pasodinimo pavasarį. Žiūrėsiu, kiek čia tos tiesos su "pašaldymu". Tiesa, piliarožių sėklos gražiausiai sau dygsta prie 0-5C šaldytuve  laugh.gif

4u.gif ačiū
ant pakio parašyta tikrai neaiškiai , visom kalbom tas pats -5C

Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2009 02 21, 22:00)
Lelijoms kaip tik dumblas gerai - ten geriau įsitvirtina šaknys mirksiukas.gif
Papildyta:

Tai kad ten nėra ką skabyti  tongue.gif Gazanijos auga iš skrotelės ( kaip pienės).

As ju gyvu zydinciu nemaciu, tai nezinau kaip su jom elgtis. Aciu, neskabysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 02 21, 17:48)
Štai žadėtoji Kalistegijos foto.

Grozis wub.gif , issisaugojau visa info 4u.gif
Jei i lovelius sodint su kitais augalais [kas mano planuose], tai galima tame lovelyje kalistegija dar atskiram vazoniuke... - cia del saknu ir tresimo. Esu taip bandzius skirtingus augalus vienoj talpoj atskirt - visai gerai pavyko thumbup.gif

dar keistenybe pagooglinus lotuliukas.gif : ivedusi ''kalistegija'' , is 7 foto - 5 mano ax.gif , aisku, ne kalistegijos. http://images.google...e...l=lt&tab=wi
lotyniskai - kitas reikalas.
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 02 21, 21:13)
Žiūrėsiu, kiek čia tos tiesos su "pašaldymu". Tiesa, piliarožių sėklos gražiausiai sau dygsta prie 0-5C šaldytuve  laugh.gif

Aš pernai pavasarį mugėje pirkau piliarožių sėklas, pasėjau ir rudenį pražydo bigsmile.gif (tik paskui išmečiau, nes nepatiko spalva blush2.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 21 vasario 2009 - 23:11
QUOTE(išdykėlė @ 2009 02 21, 23:10)
Aš pernai pavasarį mugėje pirkau piliarožių sėklas, pasėjau ir rudenį pražydo bigsmile.gif (tik paskui išmečiau, nes nepatiko spalva blush2.gif)

As savas rinktas seklas sejau, irgi vienas milziniskas pirmametis stiebas zydejo.

Atsakyti