Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 38

QUOTE(naminuke @ 2009 02 13, 09:18)
Labas rytas,
o aš priešingos patirties vakar įgijau - Šiaurės miestelio žaliojoje stotelėje buvau nustebinta profesionaliu, konkrečiu aptarnavimu. Aš kuičiausi tarp gėlių sėklų, tai man neįkyrėjo patarimais, sakė tik paklausti, jei ko reikės, o vyrui per kelias minutes pariko jo pageidautas lauke auginamas veisles daržovių. Žodžiu, aptarnaviams pasirodė super.
Bėda tik, kad vilnbietės iš žalios stotelės jau kobėjų sėklas išpirko - sakė, ir sandėlyje nėra. teks kažkur kitus ieškoti.
Tik mačiau supakuotas labai jau supelijusias šaknis parduodamų kai kurių augalų

Beje, dar nemaloniai nustebinta likau Scheteling kainomis - įdomesnės sėklos po 9-12 lt...
Super! Nebūtų toks nuodingas, tikrai auginčiau...

drinks_cheers.gif "Zalioje Stoteleje" ir as esu nusipirkusi seklyciu, ir esu labai patenkinta, pardavejos tikrai labai padejo patarimais.

Del Kobeju, uzvakar buvau "Zalioje stoteleje" Antakalnyje, tai jeigu neapsirinku buvo dar Kobeju seklu. Reiketu gal pasiskambinti....
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 02 13, 11:53)
drinks_cheers.gif "Zalioje Stoteleje" ir as esu nusipirkusi seklyciu, ir esu labai patenkinta, pardavejos tikrai labai padejo patarimais.

Del Kobeju, uzvakar buvau "Zalioje stoteleje" Antakalnyje, tai jeigu neapsirinku buvo dar Kobeju seklu. Reiketu gal pasiskambinti....

Ačiū, bandysiu po darbo užsukti.
Atsakyti
As ryt aplankysiu Zalia stotele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 02 13, 12:53)

merginos, kobeju seklu yra maximoje! ir portulaku seklu ko anksciau niekada nerasdavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 02 13, 12:26)

noreciau pasikonsutuoti-pas mane kieme pasodintos veimutines 2 pusys-truksta tankumo joms,tokios isbege atrodo-o jei as pumpurelius nugnybciau kai kuriu soniniu saku -gal patanketu bent jos g.gif ?
Atsakyti
Sveikos, mamos,
nezinau, ar toje daugybeje temu apie tai issamiau kalbejote, bet mane domintu gana staciu slaitu apsodinimo gelemis idejos - turiu mat toki kieme, tai kazkaip ne itin gerai sekasi tvarkytis, panasesnis i padrika chaosa nei kazkokia ideja g.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 02 13, 18:05)
Sveikos, mamos,
nezinau, ar toje daugybeje temu apie tai issamiau kalbejote, bet mane domintu gana staciu slaitu apsodinimo gelemis idejos - turiu mat toki kieme, tai kazkaip ne itin gerai sekasi tvarkytis, panasesnis i padrika chaosa nei kazkokia ideja  g.gif

sugrizk i 37 tema,ten buvo pavyzdziu kaip apsodinti kazkieno senoviska rusi-toki nemenka kalneli-manau tau tiks cool.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 02 13, 11:03)
Pasakykit iš praktikos, ar viendienių lapai pasirodo vėliau nei narcizų žiedai, t.y. ar verta kombinuot viendienes su narcizais? kokio vėlyvumo/ankstyvumo narcizai turėtų būti?

QUOTE(Knifofija @ 2009 02 13, 11:26)

Isiterpsiu 4u.gif
Mano viendienes suzelia ypatingai anksti, jos zydi mazdaug pavasario pabaigoj. Ir dar kitos, kurios zydi birzeli, irgi anksti zelia.
Siand apejau uki - jos kalasi is po snbego thumbup.gif o narcizu, aisku, dar ne kvapo.
Jei silta ziema, viendienes sudygsta dar gruodi.
Ir aisku, kad zydint narcizams,viendienes kupstai jau pakankamai solidus. Nesvarbu, kokio ankstyvumo narcizai butu.
Ir knygoje juodu ant balto: viendienes ima zelti anksti.

Stai praejusiu metu 04.12 foto, viendieniu kusptai ir pirmieji besiskleidziantys
narcizai:

[attachmentid=170162]

[attachmentid=170163]

Cia zydinciu narcizu pikas 04.28, uz ju centre siek tiek desiniau - du veslus viendieniu kupstai:

[attachmentid=170164]

Bet kokiu atveju, jei narcizus sodint i tarpus, reik atsizvelgt i tankias gausias viendieniu saknis. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 13 vasario 2009 - 23:41
user posted image
Garden stories

user posted image
Water

user posted image
Vegetable gardening

user posted image
Garden elements

user posted image
Borders
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 02 13, 23:37)
Isiterpsiu 4u.gif
Mano viendienes suzelia ypatingai anksti, jos zydi mazdaug pavasario pabaigoj. Ir dar kitos,  kurios zydi birzeli, irgi anksti zelia.
Siand apejau uki - jos kalasi is po snbego thumbup.gif o narcizu, aisku, dar ne kvapo.
Jei silta ziema, viendienes sudygsta dar gruodi.
Ir aisku, kad zydint narcizams,viendienes kupstai jau pakankamai solidus. Nesvarbu, kokio ankstyvumo narcizai butu.
Ir knygoje juodu ant balto: viendienes ima zelti anksti.

Stai praejusiu metu 04.12 foto, viendieniu kusptai ir pirmieji besiskleidziantys
narcizai:

Nebent ankstyvosios viendienės, o paprastos atželia vėliau, ką tik peržvelgiau senas foto (neskaitmenines) tai vėlyvieji narcizai jau baigia žydėt, o viendienės dar tik kokio 10-15 cm.
Papildyta:
Radau vieną foto, kur matosi jau gerai įsižydėję narcizai ir tik besikalančios viendienės.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 14 vasario 2009 - 11:25
Vadinasi, viendieniu ir narcizu derinys tinkamas tada, jei viendienes ankstyvos [kaip pas mane] 4u.gif
Narcizu ankstyvumas/velyvumas nelabai turi itakos.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 02 14, 14:39)
Vadinasi, viendieniu ir narcizu derinys tinkamas tada, jei viendienes  ankstyvos [kaip pas mane]  4u.gif

ne tik kad ankstyvos, bet dar ir 2 x zydi thumbup.gif .
Atsakyti