QUOTE(naminuke @ 2009 02 13, 09:18)
Labas rytas,
o aš priešingos patirties vakar įgijau - Šiaurės miestelio žaliojoje stotelėje buvau nustebinta profesionaliu, konkrečiu aptarnavimu. Aš kuičiausi tarp gėlių sėklų, tai man neįkyrėjo patarimais, sakė tik paklausti, jei ko reikės, o vyrui per kelias minutes pariko jo pageidautas lauke auginamas veisles daržovių. Žodžiu, aptarnaviams pasirodė super.
Bėda tik, kad vilnbietės iš žalios stotelės jau kobėjų sėklas išpirko - sakė, ir sandėlyje nėra. teks kažkur kitus ieškoti.
Tik mačiau supakuotas labai jau supelijusias šaknis parduodamų kai kurių augalų
Beje, dar nemaloniai nustebinta likau Scheteling kainomis - įdomesnės sėklos po 9-12 lt...
Super! Nebūtų toks nuodingas, tikrai auginčiau...
o aš priešingos patirties vakar įgijau - Šiaurės miestelio žaliojoje stotelėje buvau nustebinta profesionaliu, konkrečiu aptarnavimu. Aš kuičiausi tarp gėlių sėklų, tai man neįkyrėjo patarimais, sakė tik paklausti, jei ko reikės, o vyrui per kelias minutes pariko jo pageidautas lauke auginamas veisles daržovių. Žodžiu, aptarnaviams pasirodė super.
Bėda tik, kad vilnbietės iš žalios stotelės jau kobėjų sėklas išpirko - sakė, ir sandėlyje nėra. teks kažkur kitus ieškoti.
Tik mačiau supakuotas labai jau supelijusias šaknis parduodamų kai kurių augalų
Beje, dar nemaloniai nustebinta likau Scheteling kainomis - įdomesnės sėklos po 9-12 lt...
Super! Nebūtų toks nuodingas, tikrai auginčiau...
"Zalioje Stoteleje" ir as esu nusipirkusi seklyciu, ir esu labai patenkinta, pardavejos tikrai labai padejo patarimais.
Del Kobeju, uzvakar buvau "Zalioje stoteleje" Antakalnyje, tai jeigu neapsirinku buvo dar Kobeju seklu. Reiketu gal pasiskambinti....